Ma je, naravno, al ne dam glas ni njenoj stranci, ne dam glas ničemu što to stoji iza takve osobe, uz nju i gdje ih ima još takvih.
.
Meni je svjetonazor bitniji nego Petrovu, očito :mrgreen:
Printable View
Ma je, naravno, al ne dam glas ni njenoj stranci, ne dam glas ničemu što to stoji iza takve osobe, uz nju i gdje ih ima još takvih.
.
Meni je svjetonazor bitniji nego Petrovu, očito :mrgreen:
ja razmišljam kao cubana.
i apsolutno ne kužim ovaj sdp.
ne razumijem.
kakva božja narodna koalicija.
dobro da ne kopiraju hdz s domoljubljem :roll:
i to još sad kad mogu pokupit samo tako glasove, ne može im situacija bit bolja nego što je.
hebate ćuk.
Meni se jedino ekipa iz Pametno čini normalna. I baš me briga koliko su mali... ali njih ću zaokružiti.
Ja ko Mojca :) i ne mogu se natjerat da glasam za manje zlo.
Meni su isto Pametno najsuvisliji od svega što čujem.
petir neću komentirati
ali hss nije petir
meni se njihov predsjednik čini skroz ok
zapravo nemrem reći kako mi se čini jer ne znam ni kako se zove :roll:
ali dopao mi se stavom o pravu žene na izbor
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvat...skupu/4066764/
i zaboravim link :facepalm:
http://hr.n1info.com/a135119/Vijesti...-vizijama.html
Joj ja ne mogu glasati za stranku koja je odabrala toliko glupo ime ("pametno") :D, totalno me odbija, al inace mi se cine ok.
imala sam i ja problem s imenom
pametno-pripametno :mrgreen:
ali navikneš se nakon par godina :)
bar me drugim nesuvislostima ne živciraju
Meni ime nije lose.
Ja sam se dosla samo zacudit kriterijima prema kojima je petir sablazan, a osudjeni kriminalac na celu stranke nije.
samo se ti čudi, dijana. nije sablazan, eto.
napravio je glupost, priznao, otvorio je 30 auta, ništa nije ukrao, bio je pijan.
nije nešto što mi je super, al se ne sablažnjavam.
sablažnjavam se radi drugih stvari, ukradenih milijona, npr, od ljudi koji nisu pljačkaši banaka nego političari na vlasti. radi glavaša koji sjedi u saboru. itd itd.
iako bih osobno sretnija bila da nema hss-a u koaliciji, mislim da su izjave mirjane petir potencijalno opasnije od pijane noći i učinjene pogreške prije dvadeset godina, gdje nikakva materijalna korist nije stečena i nitko nije stradao
Dijana, kod Beljaka vidim negativne i pozitivne strane, kod Petir samo negativne. Jednostavno.
Čovjek je napravio glupost, priznao, pokajao se, odslužio kaznu i kaže da je iz toga nešto naučio. To je dovoljno da se njemu, kao i bilo kome drugome, da nova šansa.
S druge strane odredjene ideje i stavovi koje zastupa Petir meni su krajnje neprihvatljivi i ne želim da se na tome temelje političke odluke.
Ok cure. No further questions.:lool:
Daleko sam od Petirke, ali mi nikako ne sjeda ni profesor koji s 28 g. provaljuje u automobile.
Meni uopce HSS ne sjeda. Ni najmanje.
.
bolje da nis ne pisem...
Ok možda i nije tako strašno da netko od 30 godina napravi takvu glupost da pijan provaljuje u aute (ili ipak je ?!), ali da ta osoba bude predsjednik značajne političke stranke, i potencijalno na visikoj poziciji u državi, to je već strašno.
S druge strane, nakon ovog čuda što je bilo na vlasti zadnjih godinu dana, stvarno ne znam što bi SDP mogao učiniti, a da ne glasam za njih (i to čini mi se po prvi puta).
Kako je netko na FB napisao: s Beljakom kao dopredsjednikom Vlade sva bi nam se vrata otvarala :mrgreen:.
Inače, ne treba zaboraviti da s njime dolazi i poštenjačina Jambo.
samo da ne bi Milanović, kakav je, išao istražiti šta treba napravit da ne glasaš za njih, tj da izgube izbore :cekam:
ma baš sam ljuta na njih, umjesto da smišljaju ime koalicije, tražila bih da promijene vlastito ime. Šta oni imaju više sa socijaldemokracijom?
koalirali bi s HSSom, a laburiste otfrknuli
koja je to opcija na kraju? trebali bi se zvat GMO koalicija, kupus sa genom ribe
Ne znam je li ovo na pravoj temi, ali evo još jedne ukinute emisije.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvat...-jutro-kultura
danasnja vijest je da ce mesic biti na listi narodne koalicije.
Mislim sta kod nas politicari ne mogu u mirovinu, evo mesic u narodnoj koaliciji, a seks na listi HDZ-a. sve ovo je iz novinskih natpisa, ali mi nemamo mladje ljude u toj politici. samo ovi stari znaju sta je dobro za RH, a vidimo kako nam je dobro.
nakon Sinčića, malo se i mladih pribojavamo
Kako ono reče Bajaga: zaustavite zemlju, silazim.
:(
houra.
bajaga bi ti ju još vratio jedan krug unazad, samo nam to fali :lool:
:lol:
Kad je Bajaga u pitanju, mogu se sjetiti samo jedne njegove prikladne stvari: Dobro jutro, džezeri ...