Bok curke.
Nesto slabije tipkamo u zadnje vrijeme. Nadam se da je to zato sto smo vrijedne. :klap:
Printable View
Bok curke.
Nesto slabije tipkamo u zadnje vrijeme. Nadam se da je to zato sto smo vrijedne. :klap:
A ja sam zavrsila ovaj mjesec sa bebanjem...sad samo uzivanje,relaksacija nakon posla i odbrojavanje... :D
Da si skratim vrijeme cekanja i iscekivanja kupila sam na kupime.hr masazu od 1.30h za sljedeci tjedan,ceka me wellnes i planiram u Zg na Advent par dana... :)
Giovi - vidiš da, možda je pjesmica, daj još malo zapjevaj onda :D
Joj Zagreb je preeeeedivan ove godine, baš je posebna atmosfera u gradu :) Hrana i piće na svakom uglu :)
Folikulicu moj mali,ne daj da te novi prijatelj udavi.. budi snazan ti,uz tebe smo svi... vas dvojica se zajedno udruzite i ponekad se malo i podruzite...kada dodje vrijeme pucanja,Moni nece biti do tucanja... :D Uz vas smo svi i neka budu bebe dvi... :)
Kada to prestaje ... Čekanje da mi puste komentar...
A sad mi je odma pustilo, znaci prošla sam provjere i sve, sad sam forumašica,
Dobrodosla Nirvana!! :D
Dok sam čekala da mi odobre poruke i slično, imala sam vremena citati sve od prve stranice,, necu lagat negdje sam preskočila po par stranica... Zbilja da se sve spoji neki roman napisati...
Ja odbrojavam sama sa sobom... Jos6 dana...
Giovi - hahahahhaha predobro, ide tebi to :) Sad samo da te poslušaju, bar jedan hehe
Dobar dan!
Nasetale se jutros, najele, i obje pale s nogu. Jedna jos spava a ja se probudila :)
Nema jos M, a nema ni skuhanog ručka, hahaha
Mona,da meni netko pjeva pjesmicu uopce nebi razmisljala o tome dali bi ga poslusala ili ne tako da ce i tvoji folikulici isto tako...sigurna sam... ;)
Nirvana,ja sam citala bas sve stranice i na kraju sam imala osjecaj kao da sam lektiru procitala u kojoj ima jako puno likova a ja ih pola nisam zapamtila.. :D Znam da sam se smijala na komentare od jagodice bobice. :D
Hahahaha Giovi bas sam se nasmijala. Pjesmica ti je super. Imas talenta. Mozda bi se dalo uglazbiti. :dancingfever::rock::sing:
Nivana dobrodosla. Napisi nam par rijeci o sebi da te upoznamo. :)
Sarasvati,M nece ni biti,taj dio smo vec rijesili a za rucak ti ne mogu bas pomoci...osim da ti otkrijem da je u Lidlu skoro 1kg piletine 12kn :D ja uzela zadnja 3 pakiranja prekjucer ovdje kod mene i napravila juhicu i nugetse uz spinat.
Chiara,mislim da bi dio "kada dodje vrijeme pucanja,Moni nece biti do tucanja" trebao biti refren... i onda se prijavim na Doru. Hahhah :D
Sarasvati sece par sati i nikako da shvati da njena M nece uopce da navrati...
Bebica joj u trbuha vrijedno raste dok ona od nervoze cupka kraste.
Testic nece da napravi jer zeli cure sa foruma jos malo da zabavi..
Ma ne moras ti nikud ici,ali beba ce svjedno doci...
Eto..dosta pjesmica za danas...
Sad mogu reci da sam na poslu nesto i radila :D
:D :D :D
Vjekoslava Huljic, konkurencija te pomela! :D
Hahhahaha... :D
Ma da nije to Jagodica iza avatara? :lol: Giovi salim se malo, nemoj zamjeriti.
A sta je s mojom pjesmom? :)
Hahhaha...nije ne...ali sam se ja dosta nasla u njenim komentarima... :D Chiara, Nisam zaboravila na tebe,ne brini...mozda ju vec danas dobijes...sad moram malo glumiti da radim da mi ovi moji vrijedni mravci ne zamjere... ;)
Sarasvati - nema ni kod mene ručka, od jutra sam na youtube-u i plešem :škartoc:
Kad dođe dragi napraviti će pizzu :zaljubljen: Baš sam dobra žena :štrika:
A gdje nam je zapravo Jagodica? :)
♥ Lista za: 03.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~84.dc II
Narancica~~~~~~~~~~~~~~73.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 58.dc
Zelena vila~~~~~~~~~~~~~~35.dc II
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~23.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~19.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~12.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
[/QUOTE]
Pozdrav!
Prvo isprike jer mi je na mobu pobjegla lista, anisam sve sredila. Za edit ima samo 2 min i nisam uspjela. Sutra ispravak.
Curke moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~kolektivno za sve.
Ja sam mrtva, sinoć bili na fešti jutros radila, jedva gledam. O nisam primjetila, imam 1 trakicu koju ću danas pišnut. Nekuh simptoma nema, iscjadak ništa, bolovi isto.
Giovi super su ti pjesmice!
Nirvana dobro došla!
Mono nam se ne javlja, prije smo skidali s liste ako se netko nije javio nakon 50 dc, sad ne znam kako je.
Mami2,mislim da nije spremna jos za odbrojavanje...javiti ce se ona...mozda nas i iznenadi sa nekim lijepim vijestima... :)
Šta da vam kažem!! Imam curku jednu od 5.5 godina..,, mala je zvrk... Ciklus mi je 32 dana.,,.. Nastala je velika želja za novim bebacem.. Pa se trudimo ali bezuspješno.. Mozda bude ovaj mjesec nesto... Ka čekam i nadam se... Prošli mjesec mi je kasnila jedan dan i ja odma poletjela i test napravila pokazao se negativnim:/ ali imala sam taki čudan osjećaj da nije mozda lažna bila jer je bila tako cudnaaa skroz.. U
U biti zato sam i došla ovdje da vidim mozda samo umišljam ...
Pozz
Jesi napravila jos koji test?
Evo cure da se i ja nova pridruzim . u braku vec ohohoo... al bebaca nema... ovaj ciklus pocela s maruljom jer nesmijem ljekove tj. doktori mi jos nedaju dok mi se stitnjaca ne dovede u normalu :evil::evil::evil::evil:. Drzite mi fige da marulja potakne hormone pa da i ja iscekujem s vama. inace menga mi je neredovita :cry:
Danijela dobrodosla. Ako imas problema sa stitnjacom ne bi smjela piti cajeve bez konzultiranja sa lijecnikom jer su biljke jake i mogu ti jos jacu zbrku napraviti sa hormonima.
Nivana koji ti je dan ciklusa? Mozes na listu pa da zajedno odbrojavamo.
Bok odbrojavalice!
I ja sam na ovim stranicama odbrojavala i pisala liste prije par godina, pa me nostalgija sa vremena na vrijeme ponuka da ćirnem na dragi mi topic :heart:
I tako ja ćirnem na aktualno odbrojavanje jer, iskreno, ne pamtim da IKAD bilo toliko malo odbrojavanja u jednoj godini, a ni tolikooo stranica na nečijem odbrojavanju.
A kad ono, imam što i vidjeti. Na listi odbrojavanja (do potvrđene trudnoće) tri trudnice od kojih su dvije odgulile već trećinu trudnoće!
Pa neki ogrooomni dc i spominjete da se odbrojavalica ne javlja...
Nemojte me krivo shvatiti, i sama sam prije prvog djeteta imala višegodišnji staž truđenja i dva spontana i savršeno razumijem strah i odgađanje ali ovaj pdf isto ima pravila.
Jedno od njih je da na listi sudjeluju trudilice u iščekivanju +.
Drugo je da se trudnice brišu sa liste i u njihovu čast otvara novo odbrojavanje sa rednim brojem u godini i nickom.
Treće da se forumašice koje se ne javljaju, a premaše 50 dc brišu sa liste (a uvijek se na nju mogu vratiti ako se odluče sudjelovati u odbrojavanju).
Evo, tu su pravila http://forum.roda.hr/threads/19165-P...pro%C4%8Ditati!, pa pliz pročitajte. :-)
Nadam se da me nećete krivo shvatiti, nisam babaroga, ali bez otvaranja novih odbrojavanja, to više nije svrsishodno odbrojavanje.
Vjerujte mi (vi koje već imate klince to i znate) da od trenutka kada ugledate taj dugoočekivani plusić zapravo počinje slatko-kiseli život pun straha i strepnje. Jer od tog trena pa do kraja života ste uvijek i zauvijek odgovorne i zabrinute za tu točkicu u vašoj maternici. A garancije nema nikakve. I treba stisnuti zube i otvoriti odbrojavanje, kad osjetite da je došlo vrijeme, podijeliti sretnu vijest sa dragim ljudima, pokušati uživati u trudnoći i majčinstvu...
Za kraj, želim vam svima što kraća i veselija odbojavanja i šaljem jato ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se što prije preselite na trudničke teme i tegobe :yes:
Maco tako je bilo, al cure ne žele prije uzv.
Trudnice ajde novo odbrojavanje, a mono brišem.
Nirvana, danijela pišite dc pa vad ubacim na listu.
Chiara draga iz mjeseca u mjesec iscekuje malog vraga...
Ona folikulic jedan ima zbog kojeg ce javiti sretne vijesti svima...iz dana u dan cini joj se ciklus sve duzi pa se sa nama curama na forumu druzi...folikulic joj vrijedno radi i ceka dan kad ce nasu Chiaru da iznenadi...curica ili decko nije bitno,mi znamo da brojimo jos sitno..
Dobro jutro cure...evo ja popila prvu kavicu,sad cu i drugu pa pozurite dok jos ima... :D
Evo cisto da malo "novosti" podijelim s vama. Neki dan me grcilo u trbuhu i mislila sam da sam fulala O ali eto grcenje i taj neki pritisak,tupi osjecaj se nastavio vec treci dan. Posto sam sad u razdoblju umisljanja simptoma,moram prijaviti ovaj prvi... :D
Maca mudro zbori,slično sam htjela i ja napisati no samo nikak...još bih dodala da su (ne)čekalice oduvijek bile ljubičaste,i zovu ih ljubičice :-). Nije neko pravilo no eto...kad sam ja vodila listu,i meni je tako rečeno.
Velika pusa svima od mene i mog hahareka :heart:
Jutro cure. Giovi pjesmica je mrak. Bas mi se sviđa. :*
PS: Imamo iste simptome...
Znaci Chiara mi idemo po svoje plusice i otvaramo novo odbrojavanje...:D
Giovi ja nisam na listi, ali ti mozes otvoriti novo odbrojavanje. :) A po plusice idemo svakako :zaljubljen:
Giovi nisam radila novi test neznam kojim silama se odupirem., stoji i čeka a kad ga god vidim cvrsto kažem ne... Već se polak počinjem Trest kad ga vidim :);) :) :) i mene probada u doljnjem dijelu trbuha malo malo.. Pa me zgrči , a prije nadobudne menge prošli mjesec imala sve simptome-- mučninu uvijek gladan a da wc nespominjem, već su me čudno gledali... A sad sam samooo jako umorna da li od posla ili je nesto drugo,
Moj kalendar kaze da je 24 dc...
A sad valjda kaze tocnooo
Sad samo moram reci da neznam kako vaše liste funkcioniraju... Odbrojavati Dane do kraja ciklusa ( do sljedece menge-jel ) ili ako dobro kužim?
Pa evo, nama je receno da je praksa da otvorimo novo odbrojavanje nakon prvog pregleda, prvo nas je bilo 3, Anka je svoj obavila, medjutim Iva je na veliku zalost sisla sa liste i mislim da bi joj bilo jako tesko da mora sada gledati odbrojavanje u svoju cast a trudnoca je zavrila tuzno. :( Znam da meni bi!
Ja sam trudna 10tjedana, i jos uvijek cekam na prvi pregled, koji ce biti za 2-3 tjedna i htjela sam pricekati to kako bi mogla odahnuti, no ako vi kazete da su PRAVILA takva, tko sam ja da ih krsim.
Anka, Zelena vilo zelite da otvorimo zajednicko odbrojavanje danas? :heart:
Ma meni je iskreno svejedno...ja dam ipak jos nova...tako da,druzile se tu ili na novom odbrojavanju,meni isto.. :) vaznije je da ste ti,Zelena Vila i Anka dobro i da je sve u redu i da lijepo rastete..a i da nam se Iva pridruzi sa lijepim vijestima pa da u sljedecim mjesecima otvorimo jos 5 odbrojavanja nova...
Nirvana,da,odbrojavamo dane do nove (ne) M. Koliki su ti inace ciklusi?
Chiara,ja ocekujem punoooo novih odbrojavanja... :D
Nego cure meni je sada trenutno najveci problem,cak i veci od iscekivanja,taj sto nemam toliko bijelih gacica da mogu povecalom promatrati minimalne promjene (salim se,ne koristim povecalo,zasad :D) no bit je u tome da u mojoj kolekciji ima samo sarenih gacica,sto sarenije meni draze,tako da je trenutno to ono sto me zaokuplja... :P
Eto,da ne kazu ljudi da smo lude i da pricamo samo o simptomima... :D
cure, samo kratko od mene. M je došla (i prošla prekjučer), mi dogovorili preglede za prvi mjesec tako da se ja selim na mpo podforum jel tako? :zbunj: Pratit ću vas i dalje tu, Narančice tebi od srca želim školsku trudnoću, Moni i Chiari da ovaj ciklus bude uspješan. Svim trudilicama da se iduće godine u ovo doba već mazimo s bebicama, u buši ili vani :ghug: