mi imamo taj i ne valja nam nista :/
i po stupanj-dva pokaze razlicito s razlicitih strana
skroz nam je ogadio mjerenje u uhu
Printable View
pise u uputstvu da se uvijek treba mjeriti u istom uhu jer nije u oba uha ista temperatura.
e, i u lijevom je 37,2, a u desnom 38,7
onda ima li moje dijete temp ili nema?
a za obicno utvrdjivanje ima li ili nema nakon kojeg treba mjerit drugim toplomjerom meni fino posluzi i poljubac u celo/sljepoocnice, a i djeci je valjda ugodnije :)
super kome to pomaze, nama je usni bio totalni promasaj
I mi imamo Braun Thermoscan i odličan nam je. Nikad nije pokazao takvu razliku između dva uha, osim u slučaju da je dijete baš spavalo/ležalo na jednom uhu (to poveća temperaturu) ili ako toplomjer nije dobro narihtan u ušni kanal. Inače - odlično mjeri, bezbroj puta provjeren živinim toplomjerom.
pitanje za splićanke: jeste li igdje vidjele dječji kostim-kostur?
tako ga mi i koristimo,prvo posumnjam da ima temperaturu,onda ide taj ušni na red i kad pokaže visoku temp,onda ide digitalni u guzu,taj digitalni koji imamo na kravicu,sa savitljivim krajem je najprecizniji,a platila sam ga 40-ak kn.A savjetovala mi ga je frendica koja radi u rodilištu,oni imaju samo takve,imaju i taj brownov ušni,ali isto nisu zadovoljni s njime
Tregera za klince ima u King Crossu, mislim da je trgovina Chicco, kod one deve i igračaka koje stoje na sredini kod DM-a. Imali su jako lijep izbor. Cca 90-120 kn.
prosle godine ih je bilo u onom boom ducanu
http://www.boom.hr/pages/gdjesmo/
Gdje kupiti jefinu (za po parku; ta se pere 2 puta tjedno) zimsku jaknicu za djecaka 92 broj?
Gdje kupiti ARMAL mješalicu za umivaonik sa keramičkom pločicom (tako nešto)? Ili bolje rečeno gdje je u ZG najbolji izbor Armal slavina za umivaonik?? (trebam hitno pa da ne kružim naokolo)
gdje kupiti kocke za mlađu djecu i to one koje su kompatibilne s duplo legićima? mislim da se zovu UNICO i da su jednom prije godinu dvije bile 100kn u lidlu i 80kn u kauflandu. trebala bi još jedan paket, ako je netko vidio negdje, dajte javite...
meni su digitalac i zivin jednako dobri
s vremena na vrijeme digitalac provjerim zivinim i uvijek je ista razlika, pokazuje 0,1 manje
I meni je ovo najčešća metoda. A u guzi ne bih mjerila nikada.
Živini toplomjeri se prestaju proizvoditi kao i živini tlakomjeri, ali i obične žarulje.
Netko je pitao za jaknice za dečka. Upravo je u Lidlu bilo sniženje i bilo je jaknica broj 92 po 88,00 kuna. U Kauflandu po 140,00.
Gjde kupiti torbu za bebe/pelene? Jeli ima netko tko siva to? Ja bi najradje da mogu kupiti online...
gdje jeftino kupiti konac za pletenje?
gdje ima za kupiti rošule za male cure, poželila moja za 4. rođendan?
ima nogu 27
ja bi radije da budu, ne znam ima li toga više uopće, neke koje se mogu povećavati s rastom stopala
kad kažeš rošule to mi zvuči kao one disco role koje su se prije nosile, tj. vozile. ne znam di toga ima.
dal misliš na role? one s 4 kotačića kao klizaljke ? toga ti ima u Lidlu s vremena na vrijeme. imaš i u intersportu, al moraš pričekati da dođe proljeće. onda se prodaju modeli od br.28-33, ti povećavaš cipelu kako noga raste. moj sin ima role iz Lidla i super su.
gdje kupiti zaštitnu ploču za ugradbeni štednjak da zaštiti pločice na zidu?
Stradale sve pločice iza štednjaka, a htjela bih neku lijepu - ne znam ima li toga uopće za kupiti.
jel netko vidio one moje kocke koje su kopija od lego duplo?
apri, od masnoće (imam rupu za napu umjesto nape) - a onda se na tu masnoću sve nalijepi, sve je zašpricano od šalše i ulja
mogu ja to oprat, ali to znači bar jednom tjedno struganje žicom a to mi se neda
ja bih htjela tamo stavit neku ploču kao što su oni samostojeći štednjaci imali poklopac, ali da je ta ploča i oku ugodna ako je moguće
nisam nigdje vidjela baš to, al onda ti preostaje ono staklo koje se stavlja umjesto pločica..
a za prvu ruku za to očistit uzmi permetal, nema toga šta to neće otopit. al obavezno stavi rukavice
meni kapne par kap ulja na pločice iza ploče za kuhanje, kad npr. pečem ribu, ali to brišem odmah jer se tad lako briše, kasnije je muka
jel možda tko vidio rajf sa ušima za Minnie? Treba nam za maškare, ali samo rajf i uši?