Peugeot ima li što novoga?
Ja sam u četvrtak ujutro 1.11 u Citu na inseminaciji, bila sam se prepala da će mi propasti zato što je četvrtak praznik, ali dr. Š me je naručio u četvrtak za 8 i30 ujutro. Večeras si bockam štopericu...
Printable View
Peugeot ima li što novoga?
Ja sam u četvrtak ujutro 1.11 u Citu na inseminaciji, bila sam se prepala da će mi propasti zato što je četvrtak praznik, ali dr. Š me je naručio u četvrtak za 8 i30 ujutro. Večeras si bockam štopericu...
Bubaba sretno! Dođi u nedilju s nama na kavicu ;-)
bubaba sretno :-)
Peugeot206 želin ti puno sriće sutra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peugeot:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra
Ha ha ha. Nešto ste pobucale. Al svejedno fala cure od srcaaaaaa.
Betu bi trebala vadit u četvrtak jer mi je tada 14-ti dan, ali pošto je tada praznik mislila sam vadit u petak ali danas su mi dali ideju da vadim sutra (a to je 13-ti dan a meni se ta 13-ka ne sviđa :-) ).
Nakon cijelodnevnog razmišljanja oću - neću, ipak odlučih vadit sutra. A šta se tiče bete... ja sam jednoj priji još u kolovozu rekla da će ovaj postupak bit dobitni jer imam još od tada taj osjećaj (valjda sam zato cilo ovo vrime u postupku, pa i sada, dan prije bete-savršeno mirna.)
Ma javim vam sutra čim dođu nalazi..nadam se da me osjećaj neće prevarit. Evo 20 h, svira alarm-pola "Dekortina" na meniju. Ajde žene moje...pozić do sutraaaaa!!!!!
Peugeot mi smo vec odlucile da sutra Vadis Betu I tocka.sritnooooo
Klara31 i Loly hvala Vam
Peugeot206 držim fige i mislim na tebe...znam da će to biti jedna dobra beta
Bubababa, sretno sutra i neka ovaj put bude uspjesno!
Sto se kavice tice, ona i je Zadarska http://forum.roda.hr/threads/76792-Zadarska-kavica :-)
Peugeot206, onda samo cekamo beturinu :klap:
Buba draga pijemo kavu u Zadru, u nedjelju u 17 u jahtinga aj dođi
Peugeot za velikuuuuuuuu betu danas. :) :)
Evo izvadila jutros al sam otišla do Dugopolja a ne u Analize kraj Cita di inače vadim, kaže Vendy da gore bude prije gotovo. Čekam 10 30 h pa vam javim. Po meni bi beta danas (13 -ti dan) trebala bit oko 75. Aj vidit ćemo!!! Fala na pozitivnim vibrama!!! Pozić :-)
Peugeot :cekam:
CorinaII, Maco papucarice, Loly i druge moje drage zadranke hvala vam na pozivu, rado ću se odazvati kavici..vidimo se u nedilju u 17 sati...:klap:
He he he osjećaj me nije prevarija...Tražili ste veliku betu e pa evo vam je 13-tog dana ...2675.1
draga moja Peugeot čestitam ti...jednostavno sam znala da će to biti beturina ;) presretna sam radi tebe...juppppppiiiiii
Draga Peugeot206, izvrsne vijesti... Čestitam od srca!
:-D To je stvarno beturina, čestitam draga od :heart:
Ajmeeeee koja super beta Peugeot čestitam :) :)
Peugeot206
čestitam na beturini:-D:-D:-D:klap::klap:
wow peugeot CESTITAM !!!
koja beta covjece, koliko su ti vratili embrija ? pa to su bliznanci jeeeeeeeee :D
E ovo se zove vjera u uspjeh !
Čestitam, draga Peugeot 206 od srca :-) !
Nadam se da ćemo i mi koji trenutno čekamo betu kao i cure koje su u postupku ili će tek krenuti u postupak krenuti tvojim putem i ukrcati se na "sretni vlak" :-) !
Došla sam poviriti jer si mi bila jučer na listi za ß i imam šta vidjeti!!!!!!
Bravo peugeot, čestitam!!!!!!! :-D :-D
Beta ti je žestoko iznad moje, pa valjda i od tebe možemo očekivati blizance ;)
Odoh te upisati na listu naših trudnica.
Sretno dalje :heart:
peugeot206 - čestitam!!!
peugeot, e to se zove beta!!!!
Čestitam!!!!!
:-D
Mogli bi se tu i duplići skrivati!
peugot čestitam!
Necu da budem partibrejker na festi od Peugeot ali vas moram traziti savjet. Dobila sam temp. 37,4. Do sada bih imala uglavnom 37 nakon et i pripisivala bih je utricima. Ali ovo mi je previse. Sta mislite ? Setala malo jesam, ali nije. Rag da sam uhvatila kakvu prehladu
pežoič, čestitam!!!!!
peugeot206 tooooooo, superrrr :-D:-Dma baš,baš mi je drago,evo mi i oči zasuzile, sad školski do kraja!!!!!!
peugeot, čestitam ti na preeeedivnoj beti!
peugeot , čestitam,sretno!!!!!!!!!!!!
Večer,evo bila sam danas kod dr.Šunj na dogovor čini mi se da je dr. ok,uglavnom moram neke nalaze napravit pa krećemo u postupak!e moramo kod psihijatra po potvrdu,pa mi treba pomoć di se nalazi, jel se treba upisat prije?
Ja sam bila uvjerena da je to sa psiho-savjetovanjem ukinuto, očito san se nešto zabunola.
Uglavnom ja sam ti išla u "Obiteljski centar" na rivi do crkve sv.Frane, kuća Dešković mislim da je to ulaz do Top shopa ili.. tako nešto, neugledan portun na drugom katu, vanka stoji tabla ali nije baš upečatljiva. Naruči se na tel.384-364, krasni ljudi reći će ti kad da dođete i odma će vas čekat potvrde, ništa posebno vas neće pitat to je samo proforme radi.
Peugeot legendo cestitam.wow koja Beta.od početka si imala dobar predosjecaj.bravo draga