koja je cijena busa, ja cu mozda ici
Printable View
koja je cijena busa, ja cu mozda ici
ali ja necu za dva tjedna, imamo rasprodaju :)
Cijena je 80 kuna. U nekim agencijama je 100.
ma može i za tri ili kad god...bitno mi je da nisam solo ko pesCitiraj:
ivarica prvotno napisa
Mima, poslala sam ti pp
daj mi molim te na pp pošalji detalje o agenciji i kak kaj ideCitiraj:
Mima prvotno napisa
Citiraj:
Romina prvotno napisa
nisam ti ja neko drustvo
jos mi je muka u busu, dobro mi dodje netko za dodavanje vrecica :lol:
a joj...a ja kad vidim da je nekom slabo počne mi se dizati želudac :lol:
Ima netko važeću Vignettu za proslijediti :mrgreen: ?
http://www.vecernji.hr/newsroom/regi...52737/index.do
??? interesantno
živi bili pa vidjeli :lol:
curke lijepo molim da mi netko pp-a broj od stričeka... već sam pitala pa mi nitko nije javio... :( thanx
hvala svima koji su mi poslali broj, da se ne zahvaljujem svima pojedinačno, šaljem jednu kolektivnu :* . Thanx
I ja molim broj od stričeka :)
Zna li netko da li se s našim American Expressom u Ikei u Austriji može kupovati NA RATE?
Mislim da to nije moguće za naše državljane. Jedino ako imaš revolving kreditnu karticu.Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
Molim pošaljite i meni kontakt stričeka :*
Mi bi uzeli par sitnica, pa ak' netko uskoro naručuje, možemo se ugurati :mrgreen: ?
Citiraj:
Amelie32 prvotno napisa
slažem se
Citiraj:
Adrijana prvotno napisa
Nitko? :(
Meni bi trebao Ikea katalog. Želim onaj stolić i stolice za dijete. Okrugli stolić, četiri stolice plava/zelena boja. Netko mi je rekao da je to "mamuth" :? kolekcija, želim ih naručiti, a ne znam ni šifre ni cijenu. Help?
odi na online katalog
Ne znam adresu, može link :heart:
evo ti od austrijskog sajta
http://www.ikea.com/ms/de_AT/virtual...ue_splash.html
pozdrav svima!
i ja bi molila broj stričeka (koji nije N....) :*
puno hvala
Može i meni molim gornji broj
magaš?
Citiraj:
sani1 prvotno napisa
Kakva su vaša iskustva sa novim stričekom?
Mi čekamo plaćenu robu preko 2tj i ne javlja se na tel :shock:
Ista stvar, ista narudžba. Treba mi broj od stričeka, ali po mogućnosti ne ovog Tessinog koji se ne javlja. :P :evil:Citiraj:
Romy prvotno napisa
ih, kolko sam ja kod nene cekala... pa mi je donio krivo, kauc jeftiniji 400 eura od onog koji sam narucila, pa se pravio lud, kao da sam narucila taj jeftiniji :roll:
ja narucila onaj s krevetom na razvlacenje, a on donio bez toga. i uvjerava me kak sam taj narucila. onda kad mu je moja sestra zaprijetila, donio je i taj dio za razvlacenje "na svoj trosak" :roll: , ali onda sam jos mjesec dana cekala da mi donese presvlake, i nakraju je donio od 3 dvije krive.
ma super sam bila zadovoljna s njim. toliko da bi ga zatukla na cesti da ga vidim. ja u visokoj trudnoci a on od mene radi budalu, jos sam mu dala pare unapred.
sori na ispadu :oops:
valjda ovaj drugi nije takav gad.
pa nama je ovaj novi donio i krivo i uništeno, pa je vraćao.... :evil:
treba nam neki novi striček
valjda je prevelika potraznja pa si svasta dozvoljavaju. mislim ako im narudzbe prelaze kapacitete, neka ih ne primaju.
najbolje da pocnemo slati kolektivno mejlove ikei da otvori vise poslovnicu u hr jer nam je dosta ovih mutikasa koji prevoze i muljaju :lol:
Citiraj:
Tessa prvotno napisa
mislim da ni mamita nije dobila sve svoje naruceno
:D :DCitiraj:
mikka prvotno napisa
Uh, čini mi se da ćemo potegnuti do Graza. :shock:
ja bila jucer, kupila divne ormare za knjige, stolic za tv i lampu u koju smo se i mm i ja zaljubili na prvi pogled
sad jos samo sve to treba smontirat :roll:
Mislim da novi striček nije nepošten ali se odjednom našao u velikoj gužvi pa ne stiže sve pokriti.
Evo i ja ga čekam već 3 tjedna, a ja njemu dugujem neku lovu pa stvarno mislim da nije prevara.
Nisam ni rekla da je nepošten, ali da imamo problemaaaa....
Lako tebi kad on tebi duguje. Meni nije takav slučaj :mrgreen:
koje kartice prima ikea?
nije :/Citiraj:
ivarica prvotno napisa
al aj došo krevet barem