Neva ima 4,5 g., siše svakodnevno dva ili tri puta, mada bi željela barem još toliko. Ne siše dva ili tri gutljaja, nego snažno i dugo (to mi smeta) jer joj moram pridržavati glavu koja se počne opuštati i padati i tako povuče bradavicu. Može sisati i stojećke, bez pomagala, dok ja stojim. Neumorna je :) . Noću je prestala sisati prije dva ili tri mjeseca, i to nakon što sam ja od ljeta tražila da noću spava, a ona to nije nikako prihvaćala. Na kraju se nekako primirila, pa mogu reći da moja Neva, velika nespavalica, napokon spava noću osam do devet sati (danju ne spava). jednu od pet noći pita za sisanje u polusnu, ali prije zaspi nego što pronađe sisu. Dojim i manju Zoru od dvije godine, i tu još uvijek ima prepucavanja, ali istovremeno ih više skoro ne mogu dojiti jer ne mogu disati pod njima. Kad su na meni tako, uopće me se ne vidi. Što se dojenja izvan kuće tiče, prije nekih mjesec ili dva je još sisala kod nekih prijatelja dok smo bili, ali sad mi je stvarno dosta mljackanja cice, istovremenog pjevanja, mlataranja sestre nogom, i još da to ekipa gleda :roll:
Govori mi stvari kao što je 'mama, tvoja cica je sočna, sooočna' i koliko gutljaja još želi, s tim da tu nije gutljaj mjerna jedinica, nego nekoliko spojenih gutljaja.