-
Nemam pojma da li bolje napreduje, ali on je oduševljen, a mi prezadovoljni.
Na moru ga nisam morala nagovarati da uđe u more, nema straha od vode, i u pojasu je uredno plivao do bova tamo gdje mu plaža nije odgovarala za igru u plićaku.
Kako sam mu na bazenu davala da skače s ruba, naučio je i biti potopljen, pa kad mu se u pijesku omaklo i zaronio je, nije ni paničario ni drećao, samo se ustao i idemo dalje. Toliko mu se svidjelo, da se kasnije tako i igrao.
-
nismo bebe ribe nego bebe vidre, ali vidim da ste iskusne/i pa imam pitanje. koliko ih zamotavate nekon plivanja?
Mo ima malo dužu kosu i trudim se sve to posušiti, ali to traje li ga traje, a sad će doći još hladniji dani. Posušim je poprilično, a onda joj nabijem kapu na glavu. vidila sam neku djecu da su već jučer hodali sa kapom, šalom i skroz zimskom jaknom, a Mo je bila samo u flisu. strah me da se ne ne razboli, ionako je dosad svaka zima (otkad ide u vrtić) bila katastrofa sa zdravljem.
-
moja je od uvijek imala kosu do guzice i svremenom smo uveli kapu za plivanje.
po ovakvom vremenu isla je ili s kapuljacom ili platnenom kapom do auta.
susenje je trajalo barem pola sata :raspa:
-
A sta joj kapicu za plivanje ne stavis? Ja bi je zabundala ko da je na S.pol ide jer se i ja sad vec smrzavam, a ste ce tak zimi bit! Brrrr
-
trenutno je u fazi da uživa močiti kosu, a koliko sam skopčala smoči se i pod kapicom
-
Podižem temu. Ima li tko novijih iskustava i preporuka? Imam dijete od 16 mjeseci, hipotono je, još se ne diže na noge i čini se da ni ne interesira ju to. Redovno vježbamo na Goljaku i kod kuće pa sam razmišljala da ju još dodatno potaknem sa plivanjem. Zanima me prije svega Aquaeduca, da li odaberemo standardni program za bebe ili onaj za djecu sa posebnim potrebama? Rade li se tamo s djecom vježbe ili se samo brckamo? Zahvaljujem unaprijed na odgovorima, komentarima i sugestijama
-
Bila sam na standardnom programu i ne rade se neke posebne vježbe. Ja bih prije to nazvala brčkanjem. :)
-
Ako si slobodna preko tjedna u jutarnjim satima, vidjela sam da ce na sveticama mali bazen bit otvoren i preko tjedna, možete se u tamo brčkat za sitne pare ;)