Ja odlučila ne čekati ponedjeljak. Naime, svaki put kad mislim krenut na dijetu dobijem ogromnu želju za svime :mrgreen: Krećem od danas. 26 to go :mrgreen:
Printable View
Ja odlučila ne čekati ponedjeljak. Naime, svaki put kad mislim krenut na dijetu dobijem ogromnu želju za svime :mrgreen: Krećem od danas. 26 to go :mrgreen:
Veliki pozdrav od mene! Nije me bilo jer mi je maleni bio bolestan pa se nisam micala od njega!
Ali prijavljujem još 1 kg manje :D !!
WM sretan!!!!!!!!!
Kad vas čitam i ja sam sva zbunjena. Više ne znam kad bi šta i dosta toga je različito. (ova rečenica je stvarno smislena :lol: )
Danas mi je pakleni voćni!!
Ali 12.12. mi je mužu rođendan i pada mi UH dan!!!!! Kako sam sretna!
sutra ću apdejtovat listu, da nam se stalno ne ponavlja :*
Inače, smirena sam jer mi je UH(fritulica :lol: ) dan pa sam pojela
:mrgreen:
pojela sam ovo:
http://www.vfkomerc.ba/images/large/053366.jpg
izvnjenje svima koji su na voćnom danu :love:
WM, ja vidim samo zanosnu sliku onog što si pojela, bez popratnog sadržaja..aj daj nabaci i recept, meni je sutra UHhhhhh :D
Drage curke,
mislim da nam svima najteže pada voćni dan.. (barem meni), stoga sam malo prošvrljala po svojoj knjigici, koju btw. sada pazim i nosam sa sobom poput biblije.. :)
pa sam tako našla i neke zanmljive recepte,
npr. zgnječenu bananu i kokosovo brašno smiješati u kuglice i "grickati" tijekom dana,
ili jabuke napuniti smjesom mljevenih oraha i zapeći u rerni,
ili kruške punjenje grožđicama i orasima zapečene u rerni,
osim toga možete grickati 5-6 kom jezgre oraha, ili nekoliko badema, ili bućine koštice, (10 dkg), meni one znatno pomognu jer su slane...
nadalje, kompotom možete obogatiti svježu voćnu salatu, ja preferiram kompot od ananasa jer ananas sadržava prirodne supstance za smanjenje tjelesne težine,
možete popiti i 1 sokić od ananasa bez šećera, ili spremutu (svježe iscjeđeni sok naranče)...
jedan dan probajte jesti samo jabuke, one su iznimno zdrave i zasitne.
izbjegavajte više od 2 banane!
eto..nadam se da sam nekima pomogla...
fritulice,
slažem se s tobom, i meni je draža varijanta da "naše dane" zovemo po brojevima..
fritulica,http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ght=crna+torta, ova trota je legendarna na ovom forumu :)
puppa ,super za bananu i kokos :) ,a kompot od ananasa je kod mene obavezan na voćnom danu(jednom nisam našla onaj skroz bez šećera pa sam uzela lagano zaslađeni i samo sam pojela ananas, sok tj.sirup nisam.
mene živci počnu opasno tresti predkraj voćnog dana :/
Ah da, ja jedem i malo grožđica(da ne budu samo mandarine :mrgreen: )
ja te dane u dijeti uvek i zovem samo 1., 2., 3. i vocni!
totalno mi je bezveze jer je skrob ugljikohidrat, a cak i da ima neko objasnjenje (tipa 1 dan prosti, drugi slozeni UH, ili 1 dan sa drugi bez vlakana) ne bih se toga pridrzavala jer ja nikad ne jedem belo brasno i rafinisani secer.
ovako sam od pocetka a rezultat (-18kg) mi je to lepo potvrdio!
Potpisujem, i ja isto. Jer npr. 1.dan se zove proteinski, ali što je kruh :? , protein nije, a nije ni salata..Citiraj:
kli-kli prvotno napisa
Draga WM, tnx za recept! :love:
1.wite_musk (30kg) 22kg to go -19.dan
2.LeeLoo (5kg) 3.1kg to go -stand by
3. Iana27 (20kg) 16kg to go-još je s nama
4.laky (18 kg) 17,5kg to go
5.fritulica (6kg) 2.5kg to go -15.dan
6.suncem.m (15 kg) 15kg to go 1.dan(she's back )
7. grendi (10kg) 8kg to go-9.dan
8.kli_kli (cca 27kg) 9kg to go-79.dan
9.Angelina Bell i pahuljica(30kg) 21,2 to go-naša moralna podrška
10. Tonja_1 (15kg) 12.8 to go - 21.dan
11.ruby(10kg)7,5kg to go
12.vlatkapeno(10kg)-10 kg to go
13.nana
14.dolega(67kg)-7kog.to go -6.dan
15.puppa(20kg)-16.5 to go-28 dan
16.Nymeria24(65kg)-4 to go-4.dan
17. bdina (cca 12kg)-4. dan
18.angelina1505 (15kg)-12,5 to go -8 dan
19.aenea(26kg)-26kg to go
aenea, evo i jedna oficijelna dobrodošlica od zgodnica to be :mrgreen: :
dobro nam došla :joggler:
ja kao glasnogovrnik govorim za sve cure :oops:
WM hvala :) Nadala sam se da ću uspjet postat prije nego apdejtaš listu da prijavim -1. Znam da je malo i da je voda, al čovjeka veseli :bouncing:
vjeruj da je to najljepši -1kg koji ćeš imat u cijeloj dijeti :love:
moram i vama ovo ispričat:
Isa mi je za rođendan poklonio sliku koju je sam nacrtao, a MM odnio da se urami.Na slici je srce, sunce i puno narandžaste(njegove omiljene boje) :)
Dobila sam i obajšnjenje:mama to si ti moje malo sece(srce) i kad ja spavam kod tebe ti si meni topla ko sunce i sve je najanđasto i kad odemo u afjiku ja ću tebe voliti i na mjesecu cu da te volim i ...to je mama da ja tebe volim ko sunce :love:
ne vidim tastaturu od suza ...
1.wite_musk (30kg) 22kg to go -19.dan
2.LeeLoo (5kg) 3.1kg to go -stand by
3. Iana27 (20kg) 16kg to go-još je s nama
4.laky (18 kg) 17,5kg to go
5.fritulica (6kg) 2.5kg to go -15.dan
6.suncem.m (15 kg) 15kg to go 1.dan(she's back )
7. grendi (10kg) 8kg to go-9.dan
8.kli_kli (cca 27kg) 9kg to go-79.dan
9.Angelina Bell i pahuljica(30kg) 21,2 to go-naša moralna podrška
10. Tonja_1 (15kg) 12.8 to go - 21.dan
11.ruby(10kg)7,5kg to go
12.vlatkapeno(10kg)-10 kg to go
13.nana
14.dolega(67kg)-7kog.to go -6.dan
15.puppa(20kg)-16.5 to go-28 dan
16.Nymeria24(65kg)-4 to go-4.dan
17. bdina (cca 12kg)-4. dan
18.angelina1505 (15kg)-12,5 to go -8 dan
19.aenea(26kg)-25kg to go ;)
Citiraj:
white_musk prvotno napisa
:heart: :heart: :heart:
Kako lijepo opisana i nacrtana ljubav :heart: ! WM, sretna si jer imaš to blago! :*Citiraj:
:*Citiraj:
Isa :saint:
Jap! :yes:Citiraj:
fritulica1 prvotno napisa
Jutro draga,Citiraj:
vidim da si ažurirala našu listu "boraca" s kilama, ali molim te da moje podatke ispraviš, jer sam ja ukupno na ova zadnja 3,5 kg izgubila prehodno već 8...
hvala ti unaprijed.
ugodan dan svima!
znači -11,5?
OK, na sljedećem update-u, budem korigovala :*
hej pa 11.5kg za mjesec dana je odlično,svaka čast :klap:
Hvala ti.
Je i ja sam jako zadovoljna i motivirna više nego ikad... jučer sam gledala neke snimke sa svadbe od prije 2 mjeseca, nisam mogla doći sebi. Moje dupence (?) je prekrilo cijeli ekran :lol: , a dok sam plesala skoro pa je TV počeo podrhtavati.
strava!!!
već sad izgledam prilično pristojnije... a do ispunjenja cilja..
ma u manekenske vode ću! :P
:lol:Citiraj:
puppa prvotno napisa
SInula mi je jedna ideja, eto cure drage mogle bi mi na kraju ovog našeg "projekta" napraviti malu foto galeriju ovdje,
recimo pošaljemo slike "prije" i "poslije"...
naravno, to dolazi u obzir samo kad dođemo u fazu "poslije", jer jedino kad budemo u takvoj fazi (barem ja) možemo same sebe staviti u javnost dok smo bile u fazi "prije"...
osim toga moja faza "prije" ne bi stala u dimenzije ovih okvira.. :aparatic:
ideja nije loša, samo što kod mene(pod punom opremom) neće promjena bit nešto posebno vidljiva, lai vrijedi pokušat ;)
Ja ću bolje izgledati prije nego poslije! :lol:Citiraj:
puppa prvotno napisa
W_M otvori 3. poglavlje UNa, a ovo zaključaj (da se adminica ne gnjavi. bolje je manje stranica nego više)
oki ;)
ti ćeš najljepše izgledat, jer ćeš imat pahuljicu u naručju na svojoj slici :love:Citiraj:
Angelina Bell prvotno napisa