Draga Mija,
najprije iskrene čestitke, nije me bilo na forumu pa tek sada vidim tvoju prekrasnu vijest.
A bome si i mene raspekmezila s onim da su mahali nožicama i ručicama...
Printable View
Draga Mija,
najprije iskrene čestitke, nije me bilo na forumu pa tek sada vidim tvoju prekrasnu vijest.
A bome si i mene raspekmezila s onim da su mahali nožicama i ručicama...
Kako je čudesno da su mjerljivi u milimetrima a daju toliko sreće i zadovoljstva mami, tati a i svima nama koji navijamo za njih.
Divno divno i samo tako neka se nastavi!
Baš lijepo, hvala i za vibre!!!!!!!!!!!! :D
Ajoj Mija sva sam se raznježila..
Pusa za :heart: :heart: srca
:heart:
:love:
Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
Mija, tako se veselim s tobom. No, da te pitam, jel mozda 2,8 cm? Vibre da i dalje sve ide po planu! :love:
čestitam od :heart: i svima koji čekaju želim da dočekaju taj trenutak!
Je 2,8 cm,u silnom uzbuđenju sam krivo napisala :mrgreen:Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
MIJA 32, predivno, samo rastite.
Mija :love:
Iako spadam pod trudnice ja sam nekako još uvijek najviše na potpomognutoj;prvo što pregledam je "naš"pdf :heart:
Danas smo bili na UZV,12+3 smo već :D
"Katje" su super;mašu rukama i nogama,gornja Katja je turbo živahna,a donja si je cicala palac :heart: napreduju istim tempom,nuhalni je 0,zatvorena sam skroz i doktorica kaže da je sve 5.
Naravno da smo se tata i ja raspekmezili kad smo ih vidjeli.
Ja sam dobila prvu kilu,šećer mi je malo povišen,no ništa alarmantno,još uvijek imam jake mučnine i žgaravica me ubija...no bitno da su mrvice ok.
Eto toliko od nas za sada;vibramo za sve cure u postupku da im beta bude do neba,a za one koje čekaju da što prije dođu na red.
Puse svima!
p.s. ako ova moja javljanja nekoga bacaju u bad;javite mi pa neću više pisati.
MIJA 32sad je vrijeme da promjenis katju u potpisu u katje
Super, :heart: :heart: ! Koja su to mala čuda!
:*
Draga Mija super prošli ste kritično 1. tromjesečje.
Gle mene i ja tu visim stalno :lol: . Kažu da je navika gadna stvar.
POzdravi Katje od mog malog neidentificiranog bembixa koji ritka :*
Mija, svako tvoje javljanje me rasplače od sreće :*
:heart: :heart:
Mija, mene bi bacilo u bad da se prestanes javljati :heart:
Pomazi busu i cure i za mene! :love:
Draga Mija slažem se sa Wewom - najsretnija sam kada pročitam nešto tako lijepo! Molim te javljaj se i dalje!!!!! :love:
Mija, samo ti ostani s nama i izvještavaj nas.
Veeeeliki :* za tebe i male Katje
Nije se lako skinut s ovog "našeg" pdf-a. Ja sve nekako čekam da sve cure tu zatrudne pa onda idem i ja ća.
potpisujem :heart:Citiraj:
andiko prvotno napisa
dajes nam snagu :love:
i ja tako mislim. ne zaboravi nas . ni ti, ni katjiceCitiraj:
wewa prvotno napisa
Super za male "Katje"
...i hvala na svim informacijama...
:shock: Ajd, oprostit ćemo ti ovu izjavu zato što si trudnica. Pusa Katjama (a osobito onoj što cica palac - ne znam zašto, al' ta me raspekmezila) :*Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
daga Mija32 BRAVO :D
Prvo kad dođem na Rode odem na "podpomognutu oplodnju" po novosti, mada spadam u trudnice. Ovaj formum se ne zaboravlja!!! :love:
Katje, mislim na vas :love: :*
Mija, super za Katje!!!!!
Kaj bi nas bacala u bed, baš je lijepo pročitati novosti! :love:
bravo Katje. Uljepšate mi dan.I dalje pekmezite tatu imamu
Pusa Katje :* :bouncing:
Draga Mija nemoj ni slucajno da se ne javljas!
I ja kao i rvukovi, pa i ti uopce se nisam ni prijavila na trudnice. Ovdje sam ko doma i uglavnom citam novosti na ovom pdf-u, a kad procitam ovako lijepe vijesti odmah je i mom malom cudu ljepse.
Mi smo sada u 20. tjednu, ritamo se, plivamo i lupkamo i bas nam je lijepo. Sljedeci tjedan idemo na pregled pa se mozda ovaj put ribica udostoji pokazati nesto drugo, osim guze (koju mi je uredno prosli put pokazala).
Do tada svima puse, a posebno malim katjama!
anna :heart:
Mene osobno veseli svaki izvještaj trudnica jer mi još više podigne i volju za daljnjim postupcima i nadu u isti ishod. Dakle samo naprijed katjice čekamo slijedeću vijest.
za katje :heart:
I ja šaljem za Katje :heart: :heart:
divno mija. i ja sam malo zvirnula ovde da vidim kako su bebice. pomazi ih i u moje ime i uzivaj u cekanju katjica!
:love: za Katjice