:heart: :love:
Printable View
:heart: :love:
ENI_MIA di ste? Kako ide prilagodba? :love:
..evo da se javim...sve ide polako ali sigurno kako se ono kaže...već nas limač zove mama i tata...pogotovo se jako vezao za MM... :mrgreen:
uglavnom maleni je procvao u ovih mjesec dana što je kod nas, još uvijek se borimo sa spavanjem na večer, pranjem kose ( vrišti ne znam ni ja u kojem decibelu ) ali sve kroz igru i strpljenje nekako rješavamo... :love2:
...prihvatio je naše roditelje, i bez problema ostane kod njih na par sati ako zatreba..malo se ljuti u početku ali ga poslije prođe-kasnije kad dođemo po njega, ima fazu ljutnje jer moramo kući a on se taman zaigrao... 8)
... što se čuvanja tiče ( nažalost ne mogu ostati kod kuće na dopustu ), odlučili smo da će po par sati biti u vrtiću a ostatak kod kuće s nonićima dok mi ne dođemo s posla...to nam je jedino muka jer znamo da bi morala ostati s njim doma barem nekoliko mjeseci, ali eto... :taps: srećom je da su nam u vrtiću izašli u susret jer imaju još taman 2 slobodna mjesta...
lijep pozdrav svima@ pusa :* :love: :*
:bye:
:heart:
Krasno ih je gledati kako se oslobađaju i opuštaju... :)
Nemoj se uzrujavat zbog posvojiteljskog, mnogi ga ne mogu iskoristit. :love: I mi ćemo svega dva mjeseca ovaj put zbog raznih okolnosti. Super da ste našli mjesto u vrtiću.
želim vam od srca ugodno i sretno djetinjstvo :heart: :love: ovakve priče me dirnu u srce :heart:
želim vam od srca ugodno i sretno djetinjstvo :heart: :love: ovakve priče me dirnu u srce :heart:
:love:
:love: :saint: :love:Citiraj:
ENI_MIA prvotno napisa
divno je znati da je još jedno dijete na ovom svijetu sada zbrinuto i da ima šanse za lijep život. svaka čast! :*
EniMia, kao ide prilagodba? :*
..evo da Vam se malo javim...prilagodba teče u najboljem redu, maleni se već naveliko prilagodio na novu obitelj, a pogotovo na mamu i tatu :love: , ali i mi na njega naravno, kao da je oduvijek sa nama... :D ...mada skoro svaki dan imamo nove zgode, nije bitno, sve su to čari roditeljstva kojeg smo toliko željeli... :saint:
..inače, maleni je krenuo u vrtić, i nije bilo većih problema, u početku je odlazio na nekoliko sati, pa na poludnevni, i sad ostaje u cjelodnevnoj grupi...nažalost za njega i nas, nije moglo drukčije ispasti, ali nastojimo to vrijeme što nismo zajedno, što više nadoknaditi popodne i preko vikenda... :love:
..eto toliko za sada od nas, puse svima... :* :love: :*
:heart: :saint: :heart:
ENI_MIA :love:
Pusa limaču :heart:
:D :D :D
Lijepo. :)
:love:
Prekrasno :love:
ENI_MIA kak je Mali bombončić? :*
:love: Evo i nas nakon dugo vremena..., nas mali bomboncic se jako dobro prilagodio na nas, usao je u nas zivot kao da je oduvijek s nama, jednostavno mi smo njemu mama i tata, on je nas sin... :saint: ne mozemo zamisliti vise zivot bez njega...on je ispunio sve nase zelje, nadanja i ocekivanja... veselimo se jako prvom zajednickom Bozicu, vec smo kitili bor, i nestrpljivo ocekujemo Badnjak i djeda Bozicnjaka... :love: ...uglavnom presretni smo :D
:* svima zelimo sretan Bozic i Novu Godinu, s nadom i zeljom svima Vama koji cekate Vase male andjele, da uskoro zagrlite svoju djecu...jer vjerujem da prije ili poslije, svi andjeli pronadju svoje roditelje... :love: :* :love:
ENI_MIA :heart: , a Malom Princu :*