zrinka prvotno napisa
ovo sto si sad napisala trina, opce nije lijepo, ni suvislo...
meni je zao sto ti diskusiju shvacas toliko osobno,
tvoj dojam je da se udruga takvom dozivljava, jer je mozda ti takvom dozivljavas...i zbog toga mi moze biti osobno zao...
ali
po pitanju dojenja, mogu ti reci da jesmo autoritet u ovoj drzavi, i to govorim s punim pravom...
ono koliko je udruga roda napravila za dojenje u RH, nitko do sad nije napravio...
pozvani smo u nacionalno povjerenstvo za dojenje, sudjelujemo na donosenju zakona o dojenju, unicef nas je pozvao da sudjelujemo u njegovom projektu prve 3 su najvaznije....
jedini smo iz Hrvatske clanice IBFANa i monitoriramo primjenu pravilnika o nadomjescima za majcino mlijeko...
na SOS telefonu o dojenju svakodnevno odgovaramo na probleme dojilja i nastojimo im pomoci..
odrzavamo male skole dojenja u zagrebu i po mogucnosti u ostalim dijelovima hrvatske...
stalno se educiramo i imamo nove clanice, polaznice rodine edukacije o dojenju...
pomazemo mamama na forumu i na mejlovima...
prevodimo nove preprouke, objavljujemo nove tablice rasta...
previdmo i objavljujemo tekstove o dojenju na nasem portalu....
izdajemo brosure i letke o dojenju...
obiljezavamo svake godine svjetski tjedan dojenja...
tvoja izjava se moze shvatiti kao uvreda za sve nase sos savjetnice i svaku od nas koja se skolovala i educirala u rodi, koje smo zavrsile komunikacijske radionice, koje dezuramo na telefonu i svoje slobodno vrijeme trosimo da bi nekome pomogle...i sve to besplatno i sve to volonterski....
ako ti ne vidis vise od nule, zaista mi je zao...
ja vidim veliki pomak, i to me cini sretnom...
slobodno se kao odgojiteljica mozes ukljuciti u projekt udruge 'za vrtice iz bajke', tamo nam mozes pomoci svojim znanjem i iskustvom, ako mislis da mozes i ako zelis promjene...
svi sa dobrim ideja i voljom su dobro dosli
:)