zadarmamica prvotno napisa
vidim dosta komentara, .ovih dana nisma bila baš nešto na forumu. imala obaveza.uglavnom, nemsijem biti drska,jer kad joj kažem MOLIM VAS nemojte to i to. ona se nađe uvrijeđena.pa eto.ja sam inace škorpija koja kaže baš svakom sve što misli, i svi znaju da sam takva,i nikog i ništa ne muljam.nego kažem kako je.ali radi muža nemsijem baš previše. jer se ona nađe uvrijeđena u svemu. moja mama je ostala šokirana kad sma joj rekla s kakvim mi sve glupostima pune glavu.i rekla sam da neželim kad rodim pomoć od svekrve a ni od mame.al opet cu zvat svoju mamu, jer mi je lakše njoj reci i zbog hormona dreknut na nju da nešto neradi tako, nego ovako itd.a svekrvi nesmim tako. žena je kao ok, ali isto si previše dopušta u nekim stvarima. i morat cu se lagano postavit tako da mi nema mišanja u odgoj.ja sam ga napravila, ja cu ga rodit,a ona je svoje obavila sa svojom dicom.tako da lagano pripremam teritorij.al mislin da najbolje funkcionira ono NE, DA,MOŽDA,HVALA!bez nekih velikih pretjerivanja.
imam još par tjedana.sad sam u 32+5.i lagano sma nervozna,živčana,depresivna.
i ovaj forum mi je za odmorit dušu. :) i oprostite na velikoj poruci.:)