-
Da se pridružim i malo izjadam, u 10. sam tjednu i mučnine traju od 5. I to koma. Traju cijeli dan i navečer kulminiraju spektakularnim povraćanjem. Nisam 5 tjedana izašla iz kuće na dulje od pola sata jer mi jednostavno postane preteško. Apsolutno sve mi smrdi :D
Al ok, navikla sam se i nekako se nadam da će brzo proći... već imam osjećaj da je laganini bolje :-)
-
iva ne daj se, biti će to bolje... Sa najkasnije 16 tjedana će sve početi jenjavati, a ti ćeš se osjećati puno bolje. Ja sam isto prošla sve najgore od tih mučnina i povraćanja i mislila sam da mi nikada neće biti bolje, isto mi je sve smrdilo, bljak, kad se samo sjetim.... Ugodi si, izbjegavaj što ti smeta, jedi i pij po manje, ali češće. Meni je pomogao limun u vodi. Probaj naći što tebi odgovara. Ubrzo ćeš se osjećati puno bolje... Pozdrav veliki i držim fige da budeš čim prije ok...
-
Ja skoro uopce nemam mucnine. Mozda mi nekad KAO bude nesto lose. Samo mi je jednom zbilja bilo slabo. Ali primjetila sam da mi isto pase limun u vodi. Od prenatal vitamina mi bude malo slabo, pa ih uzimam iskljucivo navecer (lakse je ako si doma dok ti je slabo).
Najgori osjecaj mi je kad sam gladna. Imam osjecaj da cu izgubiti svijest. I to me glad uhvati od jedamput, nisam mali gladna, nego sam odmah u soku od gladi :)
zato pomalo stalno jedem. Mozda to pomaze i kod mucnina.
Iva, imas li nesto da ti od hrane posebno pase? Mozda da ides za time da jedes samo sto ti pase?
-
Hvala na podršci :love:
Lulu-mama, ja od prenatala odmah na povraćanje, bez obzira u koje doba dana ih uzimala, tako da mi je dr. rekao da prestanem piti dok mi ne prođe.
Meni je više-manje svejedno koju hranu jedem. Sve živo sam probala i uvijek bude isto, tako da se ne zamaram previše.
Voće mi najviše paše, tako da mi sigurno ne fali vitamina :D
Od sladoleda mi bude skroz bolje, al pošto nije najzdravija varijanta, pojedem samo malo kad mi je zbilja koma :P
Al ok, imam osjećaj da polako POLAKO prolazi
-
Jos malo pa ce proci i to razdoblje :)
A opcija jedenja voca i sladoleda mi se cini primamljivo!
-
Meni su tek u 17tt prosle, pocele sa nekih 7tt i bas sam se napatila. Nista nije pomagalo, a sve sam probala, sve! :cupakosu: