danas ga stavim, prvi put u DB print pocket pelenicu!!! i što on napravi??? guza navikla na dobro...i lipo...op veliki posa :mrgreen: !!! samo za info!! stoličari jednom tjedno... dakle, od svih pelena :x ... :lol:
Printable View
danas ga stavim, prvi put u DB print pocket pelenicu!!! i što on napravi??? guza navikla na dobro...i lipo...op veliki posa :mrgreen: !!! samo za info!! stoličari jednom tjedno... dakle, od svih pelena :x ... :lol:
Pa,sada barem znaš što ti je činiti kada želiš da ti se pok_ _ a...
ha ha ha :)Citiraj:
Engls prvotno napisa
ne brinem se ja za njegov veliki posa...ispada da se više brinem za novu pelenicu :lol:
ockej žemske!! ko se može mjerit?? danas dobila vojnu pelenu i zebra pelenu!!!!! :P
joj vidjela sam ih, preslatke su :zaljubljen:
heh ;) 8)Citiraj:
lucylu prvotno napisa
I moji Kushies Ultra su vec jako rupicaste, al ne na flanelu nego na vanjskom sloju, tako da sam jednu cak "ogolila" i sad ju namjeravam obnoviti, samo ne znam bi li izvana nasila flis (nisu mi flisaste pelene bas nesto kod mojih popisanaca) ili PUL. Nasla sam tu na jednom siteu da prodaju PUL, oko 40 kn/kom za jednu pelenu, sto mi je malkice skupo...mislila sam ga ici traziti u ducane al sam nesto surfala pa izgleda da je taj PUL poprilicno specificni materijal, proizveden u USA za medicinske svrhe pa se bojim da ne kupim nesto krivo.Citiraj:
Ne znam što je , ali i meni su neke "ostarile": npr. Kushies ultra - flanel se istanjio i još malo pa će biti i rupica, a bG OS prva verzija su izblijedile, ali to je od pranja na 60.
Inace, ostala sam :shock:kad sam procitala da bi se taj orginalni USA PUL bas TREBAO s vremena na vrijeme susiti u susilici da odrzi svoju vodonepropusnost (nasla sam to na www.babyheaven.se, gdje citiraju HH/Stacinator Lindu - ak vas zanima odite na taj site i pod naslovom "Ta hand om PUL" procitajte njeno pismo koje je na engleskom, i oni imaju njeno odobrenje da ga objave)
e da, a kad ste vec tamo pogledajte i pod naslovcicima Blojor 1, 2 i 3 kakve je vec sve zena sasila prekrasne pelenice...npr. za curicu svijetloplava iznutra, izvana bijela sa leptiricima (plavim, roza..) ili za decka zuta iznutra, crna izvana sa narancastim plamenovima i plavim zmajevima .. ma mljac!
evo linkova na neke koje se mogu kupiti:
TIRKIZ
MJESECI NA GUZI
KRUSKE I JAGODE
DINJE I TRESNJICE
steta sto samo siva pocketice :(
Baš su lijepe pelenice.
A što se tiče tvojih K Ultra ... Koliko se sjećam ti si ih i kupila rabljene: moje su u funkciji negdje od listopada. Baš ću pregledati taj vanjski dio kad dođem doma. Meni je ta pelena jako draga samo mi je krivo što izvana nije neki PUL, a ne ovaj vynil koji je tvrd pa čini pelenu glomaznom i tvrdom.
Inače jako sam zadovoljna ME AIO! To je tako predivno mekana pelena... Svakako preporučam (a pogotovo kada se uzme u obzir value for money).
kailash, u kojem dućanu kupuješ frosch?
(ne adresa, nego lanac :mrgreen: )
inače, da se i ja malo uključim, sad smo već nekoliko tjedana isključivo u pp i ja sam jako zadovoljna. u početku nas je mučio pelenski osip (i u jednokratnima i u platnenima, marge je očito nešto osjetljivija), ali smo razradili tehniku i osipa već neko vrijeme nema.
inače imamo 20tak fittedica indisposables, koje su mi u početku bile bezveze, a sad sam s njima oduševljena i najradije ih koristim, baš ih jako volim.
uz njih, imamo od svega pomalo. od pocketica mi najbolje pašu FB, a od AIO-a popolinijeva.
dobre su mi i racman i smib fittedice, ma totalno sam napaljena na najobičnije fitted pamučne i ne mogu vjerovati jer sam u početku mislila imati isključivo pocketice :lol:
cocc...pelene, šarene, pelene :mrgreen:
pa sad, ja sam još i prije druge trudnoće znala da ću s idućim djetetom koristiti platnene, pa ih skupljam već neko vrijeme :mrgreen:
ali sam prije nego što sam ih počela koristiti bila uvjerena da sam ja tip za pocketice i AIO, dok su mi se fittedice one size činile najgore - a sad baš te najviše volim :lol:
:oops: još mi nisu sve stigle...a neš vjerovat baš sad popisujem....inventura :mrgreen:Citiraj:
coccinella prvotno napisa
Zmaj :cekam:
:mrgreen:
:lol: ajd vi prvoCitiraj:
Dolisa prvotno napisa
da se ne osramotim!! :mrgreen:
mislim, u svakom slučaju, ne - dovoljno :P
:D Stigle Imse Vimse AIO: divna i mekana kao ME AIO - sva se rasklapa, a stay dry dio može biti do guze ili od - prema želji! Ima male produžetke oko nogu samo PULa.
A uzela sma i još jednu pelenicu za probu: kako se meni jako sviđa ideja one-size plena, uzela sam Bumwear pocket one size, plava s tirkiznim i fino mi djeluje, s tim da i one imaju kao male nogavice: naime gumica oko nogu je ušivena više nego sam rub pelene, tako da noge dodiruje samo flis. Ne znam je li to princip i kod HH?
Eto sad moram slikati pojačanje kolekcije!
lutonjice u Mercatoru sam našla Frosch i to tri tipa - za šareno, za bijelo s limunom i univerzalni s aloe verom. ja imam taj treći i super mi je nekako mekana roba (ne koristim omekšivač inače) i lako se pegla.
meni su najdraže pelene na kraju ove "obične" tipa kissaluvs ili popolini, iako nisam mislila da će tako biti :/
i bella bottoms - definitivno najbolje i najjeftinije koje imam!
e hvala, merkator mi je 5 minuta od kuće :D
inače su mi skoro sva sredstva za čišćenje u kući froschova
Evo da se i mi prijavimo!Mi smo u fazi nabave pelenica i pitanje je tjedna kad cemo zauvijek reci zbogom ruznim,smrdljivim,jednokratnim plasticnim vrecama :mrgreen: Za sada smo nabavili 5 smibovih i svidile su mi se jako,narucila sam jos 3 komada.Mislim se narucit jos 7 kom fuzzy bunz m :/ Molim vas za savjet ili preporuku koju bi jos mogla jepu pelenicu stavit na slatku guzu :D
A joj, pa onda bih se i ja osramotila po tome, u usporedbi s veterankama ovdje...nekih 35-40 komada, velika vecina HM (by baka), i upravo danas sam kupila materijale za jos nekih 10-ak pelena, jer su nam neke postale male... :(Citiraj:
zmaj prvotno napisa
Cekamo pojacanje - SMIB kravicu (inace sam tu kravicu pikirala zadnji put, ali su mi je pokupovale brzoprsticke pred nosom dok sam se ja premisljala), molim se da mu nije mala, kao ostale OS pelene...
Pitanje: da li je tko negdje vidio LHC AIO pelenu velicina L, a da je in stock, da ne moram cekat dok je sasiju? Cisto me strah da dostavljanje custom made pelene ne potraje sto godina. A svi imaju neke S i M velicine...
Da li su kome pelene dok čekaju pranje pozelenile?
Pelene perem svaki drugi dan i prije odlaganja u kantu ih pošpricam mješavinom vode i čajevca. Uglavnom, pelene od dana prije poprime neonski zelenu boju, posebno one noćne, jako popišane. Teta u laboratoriju nam je rekla da je to od žučnih boja i da je to još normalno :?
meni nisu pozelenile...
a ispireš ih pod vodom ili samo pošpricaš?
ja svoje ispirem jer ih jednom nisam nego sam ih sam tak stavljala u kantu pa se jako osjetila "duha" po pišukici... bljak...
btw. a ak je to još normalno, kaj se bi sve još moglo događati s njima? je i to rekla?
Meni zeleni ono što dođe u dodir s čajevcem: krpice za guzu obavezno a pelene valjda ovisi koliko pošpricam. Kada ne pošpricam kantu onda budu zelene samo krpica, a kada špricam i kantu onda dobiju i pelene.
(to mi se čini kao CSI :mrgreen: )
fiju!! pa nemam ni ja puno 50ak!! :mrgreen:Citiraj:
Dolisa prvotno napisa
Malo sam OT od onoga o cemu vi pricate, ali htjela sam vam javiti da nam je stigla prva platnena pelena! :) (sad jos 49... he he) Onaj promotivni paket od ME- pelena, umetak i cover stiglo za 6 dana!!! Strasni su...
:DCitiraj:
sbuczkow prvotno napisa
sbuczkow, :D
jaCitiraj:
zmaj prvotno napisa
dobila zebru i sunset...od istog izvora
pogle
a sunce iz afrike nikako da zađe da i meni stigne koja zalazeća zebrica :( :mrgreen:Citiraj:
znatizeljna prvotno napisa
i ja bi vojnu! S kojeg site-a? Odajte tajnu pleeeaaassseeee!!!!
pošalji pp Tei :P :mrgreen:
Al to je fitted? Ja bi pocket! Fitted koristim samo za noc i danas sam bas uzela tri zelena racmana, evo, namacu se :mrgreen:
Tea, poslala sam ti pp jucer... Ajde pliz odgovori. :*
:oops: :oops:Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
inbox mi je pun, očito ju nisam registrirala. više je nema, ajd ponovi pliz :oops:
može military i poketica!Citiraj:
dina prvotno napisa
e sad...
meni su baš ove fitted mrak, a i da joj malo 'odmorim' guzu od fuzzi-ja. Iako mi još nikad fitted nisu procurile (coveri dobro drže), još uvijek za izlaske koristim fb.
Ali čim se ove neove operu, idem ih prošetati po kvartu
Tea imas pp :mrgreen:
:lol:Citiraj:
dina prvotno napisa
Zelim vam nesto priznati.
Donedavno sam cijelo vrijeme izbjegavala ovaj podforum jer me nerviralo to da nista ne razumijem o cemu vi to pricate i nimalo se nisam snalazila tu. I dalje ne znam puno o platnenima ali atmosfera na ovom podforumu mi je definitivno najbolja od svih podforuma! :D Ne znam je li to radi svog ovog šarenila ali svi su mi nekako happy i nema nikakve ozbiljnosti i nikakvih ozbiljnih tema i to mi je superiška! :lol: ;) (Najozbiljnija tema je kako smrdi platnena pelena na dječje govance :lol: )
pa ja baš fitted nosim kad idemo van jer mi najbolje drže.
pogotovo ako je nosim u slingu, onda mi sve pocketice i AIO procure na nogicama (jer su u slingu raširene), a fittedice mi nikad ne promoče