:D :heart:Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Printable View
:D :heart:Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Ja hopam već tri dana i vidim kako svakki dan napredujem :D
Bravo!!Citiraj:
Ana :-) prvotno napisa
Ma stvarno se brzo napreduje! Ja sam danas vec plesala po cijeloj sobi s njim. No, dizanje preko ruku mi ne ide. :/ Preko jedne da i onda kad gurnem drugu, dođe do raspada sistema. Imate kakav tip?
kad smo kod plesanja - jučer sam imala prvi pravi flow! to je ono kad čagaš i ne razmišljaš - samo ide :D...
anita - misliš na hoopanje na ramenima? ti hoopaš sa lijeve na desno koliko se sjećam. prvo desnu ruku ubaci i nauči ga s njom dizati prema gore.polako ga gurkaš sa ispruženom rukom. onda kasnije samo ubaciš lijevu, malo savineš koljena i digneš ga...
to ti je najbolje raditi kada se vrtiš u krug u početku.
kad to skužiš - javi... neću te za sada opterećivati sa pokretima gore jer mislim da bi previše razmišljala o tome ;)...
što se tiče plesa - cijela ideja se i zove hoopdance. i nije potrebno biti profi plesač. puno ljudi koji vrte plešu jednako dobro. to ti samo dođe s vremenom. christabel vrti već 10 godina, tak da je i normalno da dobro čaga :)...
kaj se tiče trbušnog - u hoopdanceu postoje zapravo 2 stila. cure koje se bave trbušnim hoopdanceaju potpuno drugačije od onih koje se istim ne bave...
Ja za sada samo vrtim obruč u struku i oko guze :oops: .
Pa kako ga vi sve uspijete vrtjeti :shock: *
meni ova ženskica fora objašnjava http://www.youtube.com/watch?v=YXN02nmhy0wCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
dada, natasha...
ali nemojte se skoncentrirati na 4 točke.
dovoljno je micati ramenima lijevo-desno. pokret napred - nazad uz to dođe sam.
meni je tu najveća fora dizanje, to je ono što me muči, a ona objasni i taj dio (mada meni još ne uspjeva :( )
:klap: lavache!Citiraj:
lavache prvotno napisa
:klap: AnaCitiraj:
Ana :-) prvotno napisa
ja jos ne hoopam! :(
budeš mišica...
danas ću provjeriti kak je to sa slanjem busom ;) pa ti javim kad i kak :*
:D :D :*
:D :D :*
JA još nisam stigla danas hupat.... Prevruće je. Moramo ugraditi klimu pod hitno.
lavache, ides li ikad prema crnomercu?
Lavache, pročitala sam blog. A jesi nas nahvalila! :oops: Lijepo za pročitati u svakom slučaju.
Vidimo se za vikend opet! :*
Ajme ja stagniram zadnje vrijeme (uglavnom se kupam, jučer mi sinula ideja da ponesem hoop na plažu i tamo vježbam... nisam dobila MM-ovu podršku :mrgreen: ) ali evo skoknuh na topic i odmah mi se vratila želja za hoopanjem... :D
Ako netko čuje za neki zgodan DVD, neka prijavi, i ja bi...
Na koju muziku plešete, što vas diže, imate što za preporučiti? Meni je provjeren jedan mix (ursula 1000, all systems are go-go) i baš mi se sviđa za hoopanje...Danas ću preslušavati cd-ee i gledati što mi dalje paše, a možda sastavim i kompilaciju (samo za hoop dance...) :*
kašljucamCitiraj:
lavache prvotno napisa
apricot :mrgreen: :*
Kupili Emi veceras... skoro smo se potukle koja ce ga (pokusavati) vrtiti. :lol: Cim sljedeci put odemo u soping, kupujem dva, punim ih i spajam. :D
lavache, potrazi me na burzi! :mrgreen:
znachi... bus ide iz zg za pulu svaki dan oko 16,00 i dolazi oko 20,00 (jel' to ok?). veli striček da moram doći da on vidi dimenzije.
plan i program su ovakvi:
danas moram zvati mehaničara koji je u samoboru da vidim kad bu gotof auto. kad je gotov, potegnem prek črnomerca sa nekim ko bu me već vozil. next day u 16,00 pokušavam u bus utrpati 2 kom, jel'?
i apricot, još mi samo ti trebaš dati putokaz, pa da te uvrstim u mapu obilaska grada :) :mrgreen:
btw, već daaaanima hoću nekaj napisati - anita - ak te bole križa uspori tempo! i poradi na držanju. preporučam pilates da bi se naučilo raditi iz centra. pazite da si ne zeznete križa!
linkove dam navečer, sad jurim...
super lavache! :D
saljem ti moj broj moba na pp!!! :*
Eto, ja jučer pokušavala hoopati u društvu curke i njezinog prijatelja, ali mi hoop malo premali pa ga nisam uspjevala dugo vrtiti. Dvaput okolo pa dole. Onda mi curki kaže da hoće probati. Jednom sam joj pokazala i ona uspjela 5x oko sebe :D . Ja brzo otrčala po fotoaparat... Morate vidjeti to oduševljenje.
http://public.fotki.com/babyiris/hoopanje-od-prve/
preslatki su!
a tek kakvo divno dvorište!
genijalno je to kak klinci ooodmah skuže kaj se treba!
babyiris, bas su slatki. i ja sam kao mala vrtila kao luda, i to od vrata pa do gleznja, pa natrag gore. bas me zanima da li cu to moci opet! :roll:
3 stvari:
1. babyiris, medena jee!! :love:
2. Da li ste dobili i koliko masnica? I da li su se pojavile opet i nakon što su prve otišle?
3. Vrtite li uspješno na obe strane?
4. Preporuke dobre mjuze molim.
ja sam ti imala gomilu masnica koje bi se pojavlčjivale i nestajale i tako do unazad možda mjesec dana. kasnije počneš vrtiti na potpuno drugačiji način, pa masnica više nema. za to treba proći vrijeme...
probaj ga vrtiti malo više od kosti...
meni vrćenje u suprotnom smjeru ide na struku, makar i nisam nešto previše pokušavala... budem kad savladam sve :)...
kažu da je super hoopati na različite stvari. često si znam pustiti radio (onaj na winampu) pa samo pičim...
ali mi je favorit sunset od kate bush. stvar mi je baš nekak stvorena za hoopanje... a i delibesov flower duet mi je super...a nekad i jamiroquai ili amy winehouse ili chaka khan ili cassandra wilson...
ja sam i za masnice (tj. ne-masnice) i mjuzu odgovorila prije...
na drugu stranu (kod mene s desna na lijevo je druga strana) sam probala samo u struku i ide ali mi je nespretno i ne pokusavam vise/jos...
u svakoj vjestini tendencija jedne strane da bude laksa je prisutna ali s vremenom, cak i bez puno namjernog vjezbanja, se razlika 'omeksa' iako uglavnom nikada ne izjednaci...
btw, znate li da ucenje novih vjestina tijekm cijelog zivota uvelike smanjuje vjerojatnost pojave alzeheimerove bolesti u starosti?
eto, jos jedne prednosti hoopanja, pogotovo za one kojima se to cini kao velik iskorak u uobicajenom/uhodanom/usjedjenom nacinu koristenja tijela...
(ja taj info znam za ucenje novih nacina kretanja jer je tu najefikasnije pogotovo u 'modernom' nacinu zivljenja ali to ide i dalje - na ucenje sviranja novih instrumenata, novih tehnika zongliranja, ucenja napamet nekih tekstova/pjesama itd.)...
pa nek mi neko kaze da je igra besmislena...
He, onda se Alzeheimer i ja nikad nećemo upoznati jer stalno upošljavam nove moždane stanice i svake godine svladavam nove vještine (no sve su neke vrste umjetnosti ili vezane uz glazbu... možda bi trebala nešto skroz novo, nesvojstveno sebi, tipa učiti elektroakustiku ili mehaniku ili mikrovalnu elektroniku? :lol: Ne valjda.) . Koristan info! :)
Lucky day - ovaj sam topic cijeli pročitala prije hoopanja, pa su mi stvari promakle jer tad nisam bila hooperica 8) . Sad ću išćitati sve ispočetka.
lavache, moras snimiti kompilaciju za hoopanje!
hahaha! kakav hoop trash! pregenijalno!
note: snimite tipa u trikoiću sa desne strane :lol:
http://uk.youtube.com/watch?v=IG7rdkoToMk
a ovo? luuudo!
http://youtube.com/watch?v=TTRro556vHY
mogu dici hoop s bokova u struk. malo nezgrapno, al ugladit cu ja to. ali s koljena mi ne ide nikud osim dolje. :(
molim uputstva.
inace, u struku mogu vrtiti u bilo koju stranu, odnosno obrnuto od kazaljke na satu mi ide malo losije, ali isto je ok.
oba tipa su za precrknit od smijeha. :lol:Citiraj:
lavache prvotno napisa
noge ostavi za zadnje, najbolje. eto i ja se mučim s tim. ima neki kick koji ga podigne. uspjelo mi je par puta, ali...Citiraj:
marta prvotno napisa
moram naći link za filmić di to objašnjava, pa javim ;)
wow, ova rebecca na karikama s hoopom je genijalna! :D majmunarija takvog tipa bi bas bila za mene...
a oni likovi u trikoicima su za odvalit :lol:...
ah te osamdesete :lol:
rebecca je nevjerovatna, tri puta smo pogledali za redom,
a tipovi su za odvaliti! :lol: talijani!
nocas sam sanjala da sam isla na autobusnu po hoop i da je izgledao kao oni mekani roza-bijeli bomboni. oni zarolani! :lol:
i hoopala sam po gradu do doma! :lol:
Rebbeca je mrak!
A ova djevojčica hoopa s 3 hoopa!
http://www.youtube.com/watch?v=1ub0r...elated&search=
A ova je totalno mrak!
http://www.youtube.com/watch?v=yEIA6...elated&search=