Naručit ču Pediped cipelice, ako ste zainteresirane ... pošaljite mail, cijena če biti 30 EUR .
Barc
Printable View
Naručit ču Pediped cipelice, ako ste zainteresirane ... pošaljite mail, cijena če biti 30 EUR .
Barc
A kakva su vam iskustva s Klin cipelicama? Ima ih u mom kvartu, danas dobivaju novu pošiljku pa sam mislila ići pogledati.
I još jedno pitanjce: da li preferirate da su cipelice (sad za ljeto) naprijed otvorene ili zatvorene? Mislim, žao mi je da se nožica safta u zatvorenima, ali bojim se da ako će padati, da se ne nabije na prstiće.
možete li navesti link od Klin cipelica, ne poznajem jih :oops: ?
Barc,
To su brazilske cipele i sandale,mi ih kupujemo već 4 sezonu!Najveci izbor je u Savi Zagreb kod Mercatonea,jer su oni zastupnici al ima dućan i u super konzumu u samoboru,njihov.
Medica,
Ja s njima jako zadovoljna,uvijek kupujem otvorenih prstica i nikad nam nis nije desilo prsticima.
Splićanke znate li di u Splitu ima kupiti Lelly Kelly cipelice,vidjela sam negdi reklamu ali zaboravila sam di se nalaze
Citiraj:
Vivica prvotno napisa
i mene zanimaju sva ova pitanja :)
zar nitko ne zna...
planiram naručiti preschooliansice, jel zna netko koliko se plaća poštarina i carina? u biti, zanima me da li to onda ispadne skuplje nego da ih kupim kod nas
Poštarina je 10USD...carinu nisam platila jer ukupno ispadne manje od 300 kn, a do tog iznosa se carina ne naplaćuje. Mi smo naručili walkers koje su 40USD + poštarina 10 jednako 50 USD, a to je nešto manje od 240,00kn trenutno. Došle su 10-tak dana. :)
Nemam pojma koliko koštaju kod nas.
Ja se zeznula i naručila dvoje, za Petra i Mateja, i platila još 240 kn carine i ne ztnam kojih sve ne troškova... :evil:
Evo, nama su upravo danas stigle nove preschooliansice - sandalice, s velikim pečatom "oslobođeno carine". super su! Došlo me sve skupa 240 kn.
Prve smo naručili preveliki broj ali nisam ih vraćala u nadi da ću ih prodati, ali niš od toga za sad :?
hvala cure :love: , danas naručila sandalice i nestrpljivo čekam da stignu! :D
A ove?
http://www.heelarious.com/
:shock: :lol: :roll:
A nemaju model Lolita :lol: :shock: :shock:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Citiraj:
abby prvotno napisa
mene su došle oko 300 kn sa carinom i poštarinom. čini mi se da su kod nas oko 380
Oprala sam naše preschooliansice i super su, kupila sam joj i reebok tenisice i preschooliansice su neusporedivo bolje, ove su robusne i teške, stalno zapinje :roll:
a što se tiče cipela sa petom, vidjela sam neki dan dijete (ok, ziher joj nisu prve šuze) od kojih 6 godina na petici od kojih 2 cm :? Ne kužim.
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
brooke su najbolje
jel neko bio u dubravi pogledat preschooliansice? kakav je izbor?
i jos jedno pitanje: je li itko isprobao jack&lily cipelice?
Meni su Elle najbolje. :shock: :lol:Citiraj:
cuckalica prvotno napisa
Ja se još nisam usudila prati naše, kako ih pereš? Namažeš li ih čime poslije, ne stvrdne se koža?Citiraj:
Serpentina prvotno napisa
preporuča se pranje na hladnom programu (iako neki peru i na 30 ali to nije preporuka proizvođača). zgodno je staviti nešto u njih (npr. zarolane čarape) da ne izgube oblik.
ne preporuča se pranje roze, crvene i ljubičaste brušene kože jer može dosta izblijediti i pustiti boju.
ne treba se ničim namazati poslije.
:oops: Ja sam ih stavila u mašinu na 30 u mrežici sa još nekom robom, nisu izgubile oblik, Lut, hvala na info. Ništa se nije skrutilo, osim što ofkors nisu iste kao ranije. Ali je inače sve ok.
mi smo se ovaj put odlučili za pediped.
i oduševljena sam :D
mali opančići :)
Mi imamo plave sandalice, naručili s bebuške i baš su nam ok. I cijena, i usluga i cipele - čista petica.Citiraj:
cuckalica prvotno napisa
ovo je neka šala, jel da?Citiraj:
Nažalost nije. :roll:Citiraj:
Vivica prvotno napisa
link na sunce da vidimo sta nas frajer nosiCitiraj:
ra prvotno napisa
Mislim da sam na ovom topicu čitala da ima neki dućan u Zagrebu gdje se mogu kupiti Preschooliansice ali sad ne mogu naći. Pliz, kako se zove i gdje se nalazi?
On line ducan Lutonjica, to je ono kaj ja znam. imas baner gore desno
nedavno sam i ja od jedne forumašice kupila
STRIDE RITE cipelice
dali ima netko iskustva s njima, jesu dobre?
Da, da, to znam ali čini mi se da se spominjao nekakav dućan u Dubravi, ako se ne varam? Ma pitala me jedna ženskica iz Zagreba, ona ne bi preko interneta naručivala...Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
Ima i "Bebin Svijet" u Maksimirskoj.Citiraj:
Tilja prvotno napisa
tnx
mi naručili od bebuške jack&lilliy-krasne su ali prevelike, pa smo put pod noge i našli u Peka bambi br 18, isto su super!
Nama su danas stigle preschooliansice sandalice, ali za onaj njihov visu-fit iliti prozirni đon koji tako reklamiraju - zašiven je uložak i ne mogu ga izvaditi, tako da se ne vide prstići. Koliko sam shvatila, uložak bi se trebao moći izvaditi, da se vidi da li je cipelica odgovarajuće veličine, a na njihovoj stranici piše još da svaka cipelica dolazi s tri uloška, da se može koristiti odgovarajući ovisno o širini nogice. Nije mi jasno, da li sam to sve skup krivo shvatila ili su mi poslali sandalice s greškom? Ima li neko sličnih iskustva? :?
Adonisa, nemam takvog iskustva, ali zašto ne kontaktiraš njihove operatere na stranici, sigurna sam da će ti pomoći :love:
hmmm, uložak definitivno ne bi smio biti zašivenCitiraj:
adonisa prvotno napisa
3 uloška dolaze sa svim iwb i rjb. cover my foot većina ima samo jedan, eventualno 2 uloska
definitivno se obrati operateru na preschoolians stranici, nešto ne štima s vašim šuzama
sad sam malo gledala, i da, na skroz otvorenim sandalicama (kao što su ove npr: http://preschoolians.com/Cover-My-Fo...ker-Navy-Nappa ) uložak jest zašiven.
ali to je baš zato što su skroz otvorene: veličina se ovako jako dobro vidi, a uložak mora biti zašiven jer bi inače ispao ;)
koji model ste zapravo kupili?
kupili smo ovaj model
http://preschoolians.com/I'm-Walking...ne-Black-Green
Nisu skroz otvorene pa sam mislila da ulošci ne bi trebali biti sašiveni, ali sam se ipak htjela posavjetovat s nekim ko ima iskustva s njihovim cipelicama, prije nego se idem žalit!
I dobro da jesam ... :oops: kad bolje pogledam, bolje je da su sašivene, a veličina se dobro vidi. Hvala Lutonjica! :love:
nikako da ubacim link na cipele :oops:
http://preschoolians.com/I'm-Walking-Barefoot-Sunshine-Black-Green
Na našim sandalicama isto je zašiven uložak i ne može se podignuti da se vidi visu-fit - ali zaključila sam da je to baš zbog toga što lutonjica govori - radi se o otvorenim sandalicama
Jeli tko zna ima li gdje u Splitu kupiti Preschooliansice?