Kalista mi je predivno ime.
Ja flipnem kad ekipa za Kaleba misli da je prevedeno Caleb. :roll: :roll:
Printable View
Kalista mi je predivno ime.
Ja flipnem kad ekipa za Kaleba misli da je prevedeno Caleb. :roll: :roll:
Eva mi je preprelijepo ime (i Ava isto, volim kratka, ali ne preuobičajena imena).Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Što se tiče muža, moj je (naivac) do zadnjeg trenutka vjerovao kako ćemo malenom nadjenuti ime koje je on želio (a koje je meni bilo ok, ali ništa više od toga). Naime, dogovor je bio da on daje dečku, ja curici (bila sam duboko uvjerena da nosim curicu i samo zato sam pristala na takav dogovor :mrgreen: ). No, do sad mu je valjda sinulo da ću ja dati imena svoj našoj djeci. :mrgreen:
Doduše, pravo veta je nezgodna stvar, zeznuo mi je tako Lara i Lordana.
Već sam napisala da mi je Eva :heart: . Čak i Evita, Evelina. Naša curica će se zvati Anđela, e sad ne znam bi li Angela ili Anđela. Inače, to je po liku iz meni najdraže serije "I to mi je neki život", a i malo po mojoj mami (koja je uvjerena da je to SAMO radi nje).
još ne znamoCitiraj:
Linda prvotno napisa
mislim da ćemo nastaviti tradiciju biranja imena u rađaoni između trudova :mrgreen:
I ja imam malu Magdalenu,kao što i u potpisu piše. To smo ime čuli jedne godine na plaži,obitelj s troje dječice ,a najstarija se djevojčica zvala Magdalena.Ime mi se odmah svidjelo-u mom kraju dosta rijetko-znam još samo jednu djevojku tog imena.Kad sam mužu spomenula to ime,on se u njega zaljubio i nije pristajao na kompromis prije poroda,ostao je pri Magdaleni(iako sam se ja dvoumila-meni se sviđala i Marta).Danas je naša Magdalena odmilja Lena,pokazuje prstićem prema sebi kad ju pitamo tko je Lena.
U početku su nam se ljudi čudili kad smo im odgovarali kako nam se djevojčica zove. :? Ne znam zašto,pa to je baš lijepo ime,zar ne?
BTW,uvijek sam mislila da će mi djevojčica imati neko kratko ime,jer je moje dugačko,ali eto... Ime je prevagnulo...
Zbog prekrasne Oliverove pjesme vrlo je omiljeno u Dalmaciji.Citiraj:
ninna prvotno napisa
Meni se sviđaju Laura,Chiara,Emma,Emily,Erin,najnovije Erika i Katja.
Fora su mi i ona voćna imena Višnja,Dunja, Jagod.
Iris je dobila ime po pjesmi (Biagio Antonacci). :heart:
(sad mi je sveki nasadila pun vrt,2.dj.ćemo nazvat Tartufić :lol: )
http://www.net.hr/bebe/page/2000/11/06/4067006.html
http://213.191.133.34/bebe/page/2000/11/06/4037006.html
Meni osobno je lipo ime za curicu Laura,Tatjana itddddddd ima cjela lista
i za deckice ima dosta tezak izbor kad se danas sutra nadjem u toj situaciji hihi
Joj cure, vi nemate pojma kako je meni drago svaki put kad cujem da im se Erin kao ime svidja. :heart:Citiraj:
bimba iaia prvotno napisa
Iris je dobila ime po pjesmi (Biagio Antonacci). :heart:[/quote]
Meni je Iris prekrasno ime, ali zbog jedne druge pjesme (Goo Goo Dolls).
I meni se Erin sviđa,jedino MM nije htio ni čuti za njega.S obzirom da mu nikako nisam dala da sam bira ime za dečka j,er su mu u planu bili Martin i tak neka (nije da ime nije lijepo,nego mene asocira na nešto drugo),dogovarali smo se i oko ženskog imena.
Kad god čujem Oliverovu Magdalenu,sva se raznježim...
Lijepo mi je ime Margareta,Dorotea,Viktorija.[/i]
ja već tražim ime za 3. dijete :lol:
i trenutno se palim na Gaia i Keila za curicu