za sve tri cure ~~~~~~~~~~~~~~~~ :klap:
Printable View
za sve tri cure ~~~~~~~~~~~~~~~~ :klap:
:*
:heart: :heart: :heart:
~~~~~~~~~ :dancingfever:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
možda garfy skače tlak od našeg skakanja :mrgreen:
zato šaljem milijun vibri da se sve trese i da strese njen tlak na niže :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:* za sve :heart: :heart: :heart:
ima li novosti? kako su mama i bebe?
jučer mi je njena zaova rekla kako tlak i dalje ne pada
curice su super...
samnom je u sobi bila jedna mama koja je rodila na carski zbog velikog tlaka i svih tjedan dana sto smo bile u sobi tlak joj je varirao i bio dosta visok. potrebno je vremena da se taj mehanizam opet uspostavi ali sve je bilo ok s mamom i bebom. a bit ce i s nasom garfy i curama. :heart: :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart:
sve ce biti dobro samo im treba malo vremena ...a pogotovo za tlak obziorom na sve brige i strahove normalno je da je tako....
ali sve ce dobro proci... cure su veliki borci i male i velike ...
ja sam prije skoro 8 mjeseci rodila blizanke i provela neko vrijeme u bolnici odvojeno i evo jos uvije ih dojim a one su super malo manje nego njihovi vrsnjaci ali sve o.k
ljubci od nas svih
za Garfy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za curice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure~~~~~~~čekamo vas! :heart:
Evo još malo vibrrrica našim curkama
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ :heart:
Garfi :heart:
ne mogu vjerovat kad vidim koliko ste napisale, koliko dobrih vibri. ja sam jučer izašla iz bolnice, jedva su me pustili, valjda su vidili da sam poluluda. tlak mi se još nije normalizirao. jučer sam po izlasku odmah otišla privatno na pregled kod interniste koja me je napokon pregledala. bubrezi, jetra... sve je u redu. dobila sam novu terapiju za tlak jer ona očito nije funkcionirala pa ćemo viditi. organizirat će mi i nošenje onog pojasa za tlak 24 sata. ja sve mislim da su kod mog tlaka u bolnici igrali i nervoza i strah... ali svejedno. SVOJU PRIČU ĆU NAPISAT nemojte zamjerit, sada sam za to preiscrpljena a ona je jako duugaaaaa. kad problemi daj Bože, budu iza mene napisat ću sve što se događalo, mislim da će pomoći svima koji se nađu u sličnoj situaciji.
uglavnom, jučer sam usput nakon interniste zamolila dr. Š u Cita da me malo pogleda i naravno on je to odmah i napravio. na uzv je vidio neke sitne odjeke i nada se da nije ništa ali me svejedno jutros poslao vaditi betu da provjeri (samo bi mi još to trebalo), te da usput provjerim i CRP koji je u bolnici bio u padu ali ipak da ga provjerimo (svaka mu čast). Sada čekam te nalaze.
Moje bebice su hvala Bogu, super. dobivaju na težini, napreduju, pravi mamini borci, a šta su sve prošle, i sada mi krenu suze kad se sjetim. ja ih ne mogu dojiti zbog lijekova ali šta je najgore meni su se dojke ispuhale, tako da se bojim da ću izgubit mlijeko zbog svih ovih šokova, ali nadam se da će nas dragi Bog sve tri čuvati.
Moju priču o preklamsiji i svemu što sam prošla ću uskoro napisat. Hvala vam svima.
A sad pitanje za Snješku i sve cure koje znaju odgovore. Nakon koliko ti se tlak izregulirao nakon preklamsije?
Garfy moja, konačno si s nama :*
Osjećaji mi rade 100 na sat, želim da se tvoj tlak šta prije stabilizira, da mi se šta prije oporaviš :*
Malim curama šaljemo ja, MM i Petra puno, puno :* i :love:
Garfy draga velika :* tebi i tvojim curicama :* :* :heart:
stigli su nalazi bete i CRP-a. CRPi dalje u padu, sad je 27 a beta je 249. odmah sam u panici zvala doktora al on kaže da je to normalno, da ona polako pada. kaže da ponovim idući tjedan.
Garfy, dobro nam se vratila ! Vibram da se sve čim prije normalizira ~~~ :heart: :heart: :heart: !
Garfy,drago mi je da si s nama :heart:
Garfy, dobro nam dosla! kako god da je bilo, najgore je iza vas, hvala Bogu, a tlak ce se polako normalizirati, cim dodju cure doma ;)
ti se samo nastavi izdajati, tusiraj se toplom vodom i pod tusem izdajaj, koristi i tople obloge u vrijeme izdajanja, narocito nocu pa ce se mlijeko odrzati, ne brini :heart:
Jupiii Garfy! :D
Gledala sam preeclampsia.org i kazu da se tlak pocinje normalizirati i 2 tjedna nakon poroda, ali za potpuni oporavak i normalizaciju i do 6 tjedana.
Sretno i uzivaj u curicama!
Garfy dobro se vratila! :D
~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje hrabre cure! :heart: :love:
Garfy wellcome back!
Velike puse tvojim curicama, tebi želje za što brži oporavak! :heart: :love:
Draga, ma odlično da si se vratila i da bebice napreduju.
Bit će sve dobro samo polako i po redu :* :* :* .
Ah preeklampsija :evil:
A CRP-zašto ti je on bio skočio?
Garfy tako mi je drago da si konačno došla doma i da je sve u redu s bebicama :heart: Držite se i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da cure što prije izađu iz bolnice!
Garfy, cestitam ti od srca! Sve lose je iza vas, sada sledi samo uzivanje. Jedva cekam pricicu s poroda. Ljubi male hrabrice!
nemam pojma. nitko mi ništa nije rekao.Citiraj:
rvukovi2 prvotno napisa
Garfy :love: tako mi je drago vidjeti da si tu i da si dobro,ja sam isto čitala da ti kod preeklampsije treba i do 6 tjedana da se normalizira tlak zato samo se opusti i ljubi svoje malene cure.Puno vas puno :* :* :* i nadam se da će sve što prije proći .
sad sam se sjetila da si ti na carskom bila-zbog crp-a mislim.
ma najbitnije da ste dobro sve tri, tlak će polako silaziti, meni su ti noge bile užasno otečene pred porod pa sam očekivala da će mi otekline otići odmah nakon poroda, puno cura je tu po forumu pisalo da su im otišle otekline nakon dan-dva.
meni nikako, pa nikako, a onda mi je doktor objasnio da kod mene jednostavno ne mogu jer nisu niti došle preko noći-tako je slično i s tvojim tlakom.
:love:
Čestitke još jednom! Uživaj sa svojim bebicama. Nadam se da će svi problemi uskoro biti iza tebe. :heart:
Garfy :love:
Garfy :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love: :heart:
Garfy drago mi je da si se javila! Vjerujem da će vrlo brzo sve biti dobro.
10000000 vibrica za Tebe i tvoje bebice. :love:
Super da curice napreduju! :heart: :heart:
~~~~~~~~~~ da se tlak brzo vrati u normalu!
Ja ne znam.Citiraj:
Garfy prvotno napisa
Ja sam zbog eklampsije izgubila bebu i tada me najmanje zanimalo moje zdravstveno stanje :(
Pustili su me kući nakon 7 dana bez ikakve terapije, valjda se bio normalizirao :/
Nisi nam rekla kako se cure zovu? :heart: