pitala zato jer sam trudna.Citiraj:
emanina prvotno napisa
kada mislite klincima poceti davati hranu koja nije samo kuhana, nego pecena, pirjana, zapecena u pecnici ;) ...?
Printable View
pitala zato jer sam trudna.Citiraj:
emanina prvotno napisa
kada mislite klincima poceti davati hranu koja nije samo kuhana, nego pecena, pirjana, zapecena u pecnici ;) ...?
Ja sam Jani već sa 6,5 mjeseci dala pečenu bundevu. Bez ičega.
o joj sad sam ti dala mislit :/Citiraj:
mikka prvotno napisa
neznam ja sigurno ni ne bi išla da me nije dr. poslala i to privatnica jer kad sam došla kod soc. ginekologa sa molbom da mi da uputnicu za testiranje na toksoplazmozu gledo me ko da sam luda baba i da ko mi je to rekao da mi treba :evil:
a ja sam ti u principu htjela reći da pitaš doktora šta on misli al ak imaš ovakvog ko i ja niš od toga.
gle kad su ustanovili da listerije ima u krvi morali su pogledati da nije blizu djeteta pa sam morala raditi bris cerviksa a i rektuma (što mi baš i nije bilo ugodno). stalno sam trčala od doktorice pa do rokfellerove s uzorcima i na kraju sve 5 a kolko sam živaca izgubila!
sorry ljudi kaj pričam o ovako odvratnim stvarima na stranici o klopi! :mrgreen:
Ma zvace i on sirovu mrkvu, jabuku i korabu cijeli dan po malo, iako je to vise radi zubiju. Skuzila sam da hranu na zlicu voli vise ako je vise tekuca.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Rodžer, rodžer.Citiraj:
LeaB prvotno napisa
Eh samo da prijavim. Dala sam R dvije kašike jogurta, svidio mu se ali je poslije povratio. Baš mi je bilo žao jer sam se jako radovala da papa jogurt jer ga ja jako volim. Tako da ću napraviti pauzu pa opet nakon nekog vremena.
roro dala si ga ipak prerano, dijete ti je samo reklo :taps: biće bolje :*
Da li je OK da dete jede sa prsta? Naime, Nađa ima skoro 7.5 meseci, dohranjujemo se od pre mesec dana, ali ništa neće/ne sviđa joj se. Mrkva, riža, tikvica, proso = prvi put uzme, posle neće ni da otvori usta. Svaki dan joj nudim, ali čak i kad brlja rukama po hrani ne stavlja u usta (a SVE drugo stavlja u usta). I danas sam joj ponudila bundevu sa mog prsta (juče je nije htela sa kašičice) i jela je, jedno 10-tak zalogajčića!!!! Ne guram joj prst u usta nego joj prinesem do nosa, ona zine i lepo sve poliže sa prsta, smeje se. Da li je to OK ili da insistiram na kašičici???
mislim da je to sve sasvim OK - i da brlja, i da neće da jede, i da jede sa prsta :)
Nama je to isto savjetovala frendica ponukana iskustvom druge svoje prijateljice. I sigurno bi bili probali da moj sin prekjučer nije odlučio otvarati usta i jesti normalno, sa žličice :D .Citiraj:
vissnja prvotno napisa
Za sada nam ta taktika ne treba; nadam se da će tako i ostati!
moje dijete je bas nekidan probalo jogurt sasvim slucajno i svidilo mu se. zanima me smijem li njemu dati sirovu mrkvu da gricka? starija to voli pa sam tila probat... sta jos? a da, jaje. jeli ga dajete i kako?