:PCitiraj:
NINA80 prvotno napisa
A šta ćeš, nemajka sam ;)
Printable View
:PCitiraj:
NINA80 prvotno napisa
A šta ćeš, nemajka sam ;)
ma nisi kao ni ja :P događa se! Da se to nama dogodilo moj tata bi komentirao:Nije djete ništa krivo sve ste vi krivi! :P Mateo je ljetos dosta padao trčajući za loptom, koljena stalno oderana! Meni je Mateo pao kao beba od 7mj sa stola za presvlačenje :oops: tad mi je srce stalo koliko sam se prepala al na sreću ništa se nije dogodilo,na tren sam se okrenula uzeti pelenu i on ops jos i sad trnem zbog toga
Domagoj je mom tati pao iz kade. Kada je bila na stalku za kadu, alije taj puknuo i Domagoj zajedno s kadom pao na pod. Srečom bila je ona anatomska kadica pa je s vodom zajedno samo iskliznuo i zaustavio se glavicom 5 cm od radijatora :shock:
Kako sam urlala na tatu!!! Mora da je čovjek imao nočne more nakon toga bar još mjesec dana (a bome i ja) :x
I sad se zna sjetiti da ga je skoro infarkt strefil a ja sam skor opala u nesvjest - mog sina tako nepažljivo dovesti uopasnost.
Ali eto.... desi se - nije čovjek kriv kaj je puko stalak
Di ste padavičari :P :mrgreen:
Naravno da je i Roko pao kad je bio beba...pošto nije spavao u kindaču,on nam je služio za igru,pa je lijepo sa nekih 8,9 mjeseci "preskočio" ogradu :mrgreen:
Mislim da smo mm i ja tad dan progovorili možda 5 riječi cijeli dan koliko smo bili nesretni i u šoku.
Srećom (četvrt) bosanska glava je izdržljiva :D
Tra blago tebi meni se čini da ti neamš nikakvog probleam sa svojim velkim dečkom. Dobro je to. Ajd bar netko.
:love:
Ma daaa....savršen je :mrgreen: (na mamu) 8)Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Kad smo već kod preskakanja ograde kindača......mi naravno prakticirali istu disciplinu :mrgreen: a kako je Patrik vrlo rano spavao u svojoj sobi, to je bilo i više nego neeeeezgodno.
Zamislite mene i MM-a kako hodamo po gradu po dućanima i tražimo kindač s ektra visokom ogradom a svi trgovci nas ovako gledaju :? :? :tele: :? :?
To, naravno, za sve neupućene - NE POSTOJI.
Prvi ju je put preskočio po noći....taj zvuk neću nikad zaboraviti :( Sva sreća, nije mu bilo ništa, ali daj zamisli da te usred noći probudi tupi udarac...onda tišina.... onda histeričan plač...doletiš brzinom munje u sobu, a dijete na sve četiri ispred kindača jedva hvata zrak od šoka....Što se zapravo dogodilo, jel nešto sanjao ili je "mjesečario"...nećemo nikada saznati
Više se nikada to nije dogodilo, ali i dan danas kad čujem takav zvuk - pretrnem od straha...
Evo i nas :)
Paulita :* Lovri i da brzo prodje.
Vanja je nedavno pala na parketu, plesala je i poskliznula se i ravno na zube. No na srecu zubicima nije bilo nista , ali je bila rasjecena donja usna s unutarnje i vanjske strane.
Moramo se malo pohvaliti, Vanja je danas prvi put ostala sama u igraonici :D .
Bas sam ponosna na nju jer je sama donijela dluku da hoce ostati.
Na odlasku me izljubila i otisla unutra i to je to.
Ja sam se vratila oko deset, ali su me tete poslale doma jer su rekle da je super i neka dodjem u pola dvanaest.
Bila je jako ponosna na sebe sto je ostala, teta u igraonici je rekla da je bila dobra. Trazila je piskiti i igrala se, nije ni pitala za mamu.
Rekla je da je bilo jako lijepo i da ce ici i drugi put.
Bas sam sretna sto je sve proslo tako bezbolno i bez plakanja
:love:
Sto se tice cedevite , moji isto vole piti, jedno vrijeme cak i previse.
Sad u zadnje vrijeme Vanja trazi samo vodu.
Ajme, što se padova tiče, nekidan me zove prijateljica maloj na 2. rođendan i panično prekine razgovor, skužim da se nešto desilo. Danas mi reče da je pala u dnevnom na stakleni stolić, rasjekla čelo, odmah na hitnu i šivanje, sad nosi zavoj i mrežicu preko glave, bubica mala.... :( A danas joj je rođendan :love: