skandy, bravo :heart:
Tia, draga čestitam :D
Printable View
skandy, bravo :heart:
Tia, draga čestitam :D
Tia, super, čestitam :D :D
Tia, super vijesti, cestitam od srca! :D :D :D
eto ja samo nakratko da svima poželim ugodan vikend..... :*
mislim da nema dugo bebomanke, visibabe, SNOOPY....gdje steeeeee :sing: ..........
svima :love:
skandy~~~~~~~~~~~~~~~ :D :D :D
Tia ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :D :D
Curke divne ste. Hvala na čestitkama! :* svima
anna topik otvaram kad prođe prvi utz.
Tia, ma suupeer, čestitam :D :D :D
:D :D :D
čestitam!!!
Tia pa to je prekrasno!!!!!! :D CESTITAM TI OD SVEG :heart: Stvarno si me razveselila sa tom vijescu-JUUPIIIII!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok! :*
ZO, druzice moja, ne stignem se redovno javljati od citanja raznoraznih informacija koje prikupljam u malo slobodnog vremena koje mi ostane...ali tu sam,ne brini! :love: Kako si mi ti??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim ostalim mojim suborkama i posebno cekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!
skandy :D :D :D
Tia Tia Tia Tia Tia Tia ~~~~~~~~~~~~~~~ vrijednice naša, bravo!
Tia stalno mislim na tebe! :D
OK! U vezi novog topika prihvacam i razumijem tvoje suzdrzavanje. Neka prvi UTZ bude jos jedan najljepsi dan u tvom zivotu! :heart:
TIAAAA,BRAVOOO!!!!ne bi vjerovala ali kad sam čitala odbrojavanje,baš mi prošlo kroz glavu da ćeš ti biti trudna ovaj put,baš neki feeling!!!!
Želim ti puno sreće i da trudnoća traje svih 9 mj. :D :D
Jutro cure. Još niko nije skuhao kavu, evo ja ću skuhati jednu :coffee: . Meni se inače uvijek spava ujutro, ali jutos kad mogu, ne spava mi se :)
Svim curama jedan :love: i puno +~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tia :D Čestitam ti od srca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Točno znam kako se osjećaš....
Želim ti da ubrzo čuješ srčeko :heart:
jutro svima evo ja pijem kavu ima li nekog da se pridruži?
čestitam tia kakve lijepe vijesti :D
Evo i mene. Obzirom da mi osim ležanja sa gipsom ne preostaje ništa drugo (kavica u gradu, shoping, čišćenje kuće, kuhanje i sl. aktivnosti) bit ću puno prisutnija na našem podforumu. Kavicu sam već popila.
Ajmo čekalice....
Kikica1, buki............... :cekam: :cekam:
~~~~~~~~~~~~~~za dobre vijesti!
Tia čestitam :D
Evo i mene na kavici :coffee:
Vec 4 dan od IUI ja sam pocela da panicarim .Nema nabreknute grude :( ,bar od utrice da se naduvaju pa da mi daju neku nadu.BT srusila me je kad sam pogledala da se opet spustila od 36.8 na 36.7 . :( Bas mi je sve jadno ....
Kikice,Buki za velike bete danas ~~~~~~~
Shanti ,Enya,Zeljka,Lambi,Ika ,Uma,Bijeli ljiljan,MonaLiza,~~~~~~~
Rikikiki,Kbegicsi,Tiki_a ,Miss piggy,giga i sve ostale koje nemogu nabroiti ~~~~~~~
Evo i mene sa upravo ocjeđenim sokom od naranče,dok vi kafenišete.Može malo vibrica za kikicu1~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i buki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za njihove današnje bete.
kbegicsi za danas :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cvita za sutra :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kikica1 i buki, vidim da je danas vaš beta-dan :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alec, za ponedjeljak i najljepše folikule koje je dr. B. ikad vidio :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Enyice, za utorak :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I svima, od sveg :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tia, trudnice naša, ako ćeš raditi listu prije ponedjeljka, plz, stavi i moju betu za 20.11. :love:
Nabreknute grudi mogu a i ne moraju biti znak za nadu...Citiraj:
Roze prvotno napisa
A mi utrogestanke ionako mjerimo BT manje-više bezveze.
Osim toga, pad za 0,1 ne znači ništa. Pogledaj trudničke chartove, zna biti zbilja velikih oscilacija u temperaturi. Eto... Polako, dan po dan, nemoj se zabrinjavati ako ikako možeš... :love:
:love:Citiraj:
skandy prvotno napisa
A kako žene znaju same sebi davati komplimente i lijepo pisati o svome tijelu... :lol:
Moje su uvijek kao baloni, mogla bih misliti da sam uvijek T, čak i prije O. :mrgreen:
DIVNE STE :love:Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji dan, a posebno čekalicama bete.
Evo, stigao nam je i snijeg...
Roze, mila, evo ti za zabavu uz kavicu ili čaj... http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=48366 :love:
Kikica1, buki ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za + betu.
Puncija prošla fantastično , samo što sam ja poslije išla u šoping pa me počelo boljeti , sada se malo odmaram.
Folikul je kolabrirao i ne idemo na transfer.8)
Akcija opet 3DC sa klomifenima u đepiću . :D
kbegicsi, svaka čast za optimizam i zato sretno u ovom ciklusu~~~~
rebeca, hvala za finu kavicu, uvijek je dobro došla :heart:
roze, ne muči se sa simptomima (lako je meni govoriti :P ), ionako ih ima svakakvih koji za neke budu znak +, a za druge opet -. Sretno~~~~~
Tia, svaka čast na objavi bete preko tvoje liste :D
ZO, stvarno su nam neke cure nestale, Snoopy nas je totalno zaboravila. I naše mariborske trudnice nella i otta..
Tia, jako jako sam sretna zbog tebe :D
sekice :love: žao mi je draga. Ja odmah držim fige za slijedeći postupak :heart:
kbegicsi , cvita:D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila
skandy :D
Alec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Enya, Shanty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tia :D čestitam od srca, Tako me obradovalo sad kada sam pročitala. Prekrasno :love: :heart: . Neka bude prava školska.
I svima redom puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
A ja sam evo pikalica drugi dan :mrgreen: .........i to je to.
Doktor nešto nije prezadovoljan, ali ja imam dobar feeling i ne zabrinjavam se.
Pusa velika svima :* :heart:
Ovo ću si ponavljati kad budem u 2WW i u depki jer nemam simptoma. :lol:Citiraj:
skandy prvotno napisa
kikica1,buki,enya, shanti....trebam vaše dobre vijesti, da mi dignu optimizam pred moj 2.AIH.
I baš sam ljubomorna na taj vaš snijeg.
Svima :*
evo i od mene malo pozitivinih vibracija za sve čekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Velika pusa :*
inače me danas uvatila mala depra, a grudi bole samo što se na raspuknu :lol:
Nravo za optimizam i suzdrži se malo od šopinga...danas odmaranje i nek te svi paze i maze :love:
nravo = bravo :!:
Za hrabru pikalicu Suncem.m~~~~~~
I za čekalicu bete Željku33~~~~~~~
Tia, čestitam :D
Tia :D :D čestitam!!!
kbegicsi, žao mi je i svaka čast za optimizam!
svima drugima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~