a šta je ne bi trebalo skinuti kad se kupa? moju ful grizu komarci (kako ima jako kratku dlaku vidi joj se ispuočenje od uboda) a navodno i od njih štiti.....
Printable View
a šta je ne bi trebalo skinuti kad se kupa? moju ful grizu komarci (kako ima jako kratku dlaku vidi joj se ispuočenje od uboda) a navodno i od njih štiti.....
niš joj ja ne skidam, u dućanu su mi rekli da ne treba, za sada je ok :)
Mi smo isto odustali od skidanja jer je par puta odjurio u more prije nego smo uspjeli skinuti, a i teško se skida i za sada je ok.
Ne pikaju ga komarci.
Da podjelim svoje iskustvo s psom i bebom. Ja i muz smo prije 2 i pol godine uzeli jednu manju kujicu mjesanca svega i svacega. To je bila zajednička odluka dvoje odraslih da imaju psa. I uspjeli smo je relativno lako izdresirat i naučit na stan. U to doba smo oboje radili i pas je naucio biti sam kod kuce. Samo bi spavala cijelo vrijeme. Nikad nista nije bili unisteno ili prozvakano. Nakon toga smo se preselili u drugi gradi i zivimo u kuci s okućnicom. Sad uz psa imamo i 2 dvorisne macke, uredno cijepljene i sterilizirane. I vec 5 godina imamo zamorce, prvo 2, sad samo 1. Dakle cijeli zoo.
Prije 2 tjedna dosla nam je nasa mala beba. Pas je za sad blago nezainteresiran za to malo kmecalo, vidit cemo sto dalje. Ali nema nikakve vidljive ljubomore u ovih 10 dana sto sam kuci. Samo se zeli stalno mazit sa mnom i ja joj pruzam to koliko mogu uz tako malu bebu. Macke su dobile zabranu ulaska u kucu jer su ipak dvorisne mace pa nisu skroz ciste kako bi bila kucna. A zamorac je ionako stalno u kavezu pa on nije faktor za bebu.
Nadam se da ce uskoro pasica i beba razvit jedan poseban odnos i da ce mala uzivat odrastajuci uz zivotinje.