hvala :* . Čak sam pitala da li je potrebno ispiranje-kaže ne, nije puno smole, ok je, ali upaljeno.Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Nos više ne curi, ali tko zna što se "iza" događa :roll:
Printable View
hvala :* . Čak sam pitala da li je potrebno ispiranje-kaže ne, nije puno smole, ok je, ali upaljeno.Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Nos više ne curi, ali tko zna što se "iza" događa :roll:
klavocin je za upalu, al bilo bi dobro bez obzira što nosić ne curi malo kapnuti fiziološke meni pedijatar preporučio.
Ne vjerujem u ovo. Moj pati od rođenja od prekomjerne težine :lol: :lol:Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
Ne brini Nina,moj je od jutros (od 10) potamanio : Čokolino (pun tanjur) , pola kifle sa maslacem,tanjur juhe i još će pojesti jogurt sa voćem i mloijeko za spavanje :mrgreen:
Wana-da uho brzo prođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da zdravi odete na skijanje!!
Hvala,hvala,hvala :mrgreen:Citiraj:
wana prvotno napisa
Ustvari da nije mene ,ne bi on to ni postigao :mrgreen: :lol:
Ustvari,ja sam zaslužna za sve :raspa:
I da se zezaš, tako je ;)Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Znam, špricam mu fiziološku, čak se razmišljam prvi put i Operil P.
:* prijatelju Juri. Proći će to brzo.
NINA, probaj Mateov apetit iskoristit za 'uvalit' mu ono što inače neće da jede a što misliš da bi trebao jesti. ;)
A onda za par godina ćeš sve to naplatiti... K'o Bill I Hillary... 8)Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Pametna si ti Mare,nema šta :klap:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Jedino što recimo kod nas toga baš i nema . Voće i povrće obožava,meso tamani kao da nikad nije jeo.
Jede i slatko,kolače,čoksu...
A uvijek me sramoti kad negdje dođemo i netko ga ponudi sa slatkišima...e onda navali kao da nikada doma ne dobije...popi****! :x
A ovo za fotkanje....naravno da ću mu naplatiti....samo da još krenu multimilijunki poslovi i odoh ja na Havaje !!
Ne,ne morate se bojati,javit ću se ja i od tamo :lol: :lol:
A di me nađe sa Bilom i Hilary :lol:
A riba? Žitarice?
Da ja moram raditi spiskove, onaj 'jede' bi bio jaaako kratak.. :/
(...)
Dolazi mi MM na ručak... :mrgreen: