Dr.Moković ti radi privatno(na Boriku) pa se kod njega naruči.Milić je trenutno u ZD,tj.nije više na specijalizaciji.
Printable View
Dr.Moković ti radi privatno(na Boriku) pa se kod njega naruči.Milić je trenutno u ZD,tj.nije više na specijalizaciji.
Hvala cure, idemo privatno kod dr Mokovića, u bolnici bi bili na redu u 4/09 :roll:
Bog!
Evo da se i ja prijavim. Već dugo surfam po forumu, ali tek sam danas naletila na ovaj topic.
Naša beba stiže u veljači i jedva čekamo.
Pozdrav svima! :D :D :D :D
Dobrodošla :D
:D :D :D :D
dobrodošla!
Dobrodošla!! :D :D
pitanjce,
dal ima sad u 12 mj. neka dogadjanja za klince u Zadru, mi bi voljeli doci
vidim 14.12. za Sv. Luce bit ce nesto u Relji
ajde ak netko sto zna da napise
23.12. u 17h je u Gradskoj knjiznici radionica na temu Dolazi nam Bozic - to je u sklopu radionica koje se odrzavaju svaka dva tjedna utorkom u 17h za djecu od 0-3 godine. Pretpostavljam da ce biti zgodno jer su i ove ostale radionice bile dobre.
evo ja sam malo za sebe skinula sa stranica Zadarskog lista i Gradske knjiznice:
SVJETSKI DAN VOLONTERA
Arsenal
05.12.2008. u 12:00
ADVENT U ZADRU 2008 -
BOŽIĆNA BAJKA
Kazalište lutaka Zadar
06.12.2008. u 10:00
Predstava na nov način prikazuje priču Isusova rođenja, a autoricu Višnju Stahuljak inspirirala je narodna legenda prema kojoj se u Badnjoj noći ljudi i životinje mogu međusobno razumjeti i razgovarati. Glazbu za predstavu skladao je Ivo Nižić, a glazbene će dijelove uz glumce izvesti i zbor Condura Croatica.
Početak predstava u 10 i 19 sati!
Ostalo
ADVENT U ZADRU 2008
Zadar
06.12.2008.
09:00-13:00 - VUKOVARU ZA DAR - Narodni trg
10:00-11:00 - „Božićna bajka", premijera lutkarske predstave u Kazalištu lutaka (Jazine)
11:15-13:00 - SV. NIKOLA I KRAMPUS - Jazine - Narodni trg - Kalelarga
20:00-22:00 - Pomorska večer uz nastup klape HRM „Sveti Juraj" - Arsenal
VUKOVARU ZA DAR
Narodni trg
06.12.2008. u 09:00
U organizaciji Županijske koordinacije za ljudska prava Zadarske županije već drugu godinu za redom povodom predstojećih blagdana provodi se humanitarna akcija kojom se darivaju djeca i odrasli grada Vukovara - grada heroja. Akcija se provodi u suradnji s Franjevačkim samostanom u Vukovaru. U glazbenom dijelu nastupaju: Đani Maršan, Ivica Sikirić Ićo, Davor Pekota, Dario Terzin, Roko Pastulović / klapa Kadena, Jessica i Charlotte Leitch, Brane Buturić, Klapa Kadena, Klapa Kontrada, Klapa Pakoštane, Klapa Ko Librići, Sastav HKUMST - a Maggnifikat, KUD Nevijana, Društvo Naša djeca Biograd, Višnja Klobučar - Sastav mladih, Radost - zbor mladih župe UBDM Zadar - Belafuža, Atilio Orlović: Cesarica, Kondura - studentska ženska klapa i Duo ugostiteljske škole: Vice Sikirić i Josipa Mustać.
ADVENT U ZADRU 2008
Kalelarga, Narodni trg
13.12.2008.
11:15-13:00 - SV. LUCE Jazine - Narodni trg - Kalelarga
09:00-13:00 - Humanitarna akcija za djecu s Down sindromom - Narodni trg
Prodajna akcija Udruge roditelja djece s Down sindromom
Narodni trg
13.12.2008.
Udruga za Down sindrom Zadarske županije osnovana je u proljeće 2007. godine. Suočeni s postojećim vrlo lošim stanjem u pristupu, integraciji i radu s osobama s Down sindromom, roditelji djece jednostavno su bili prisiljeni sami se organizirati, kako bi se barem vrlo malim dijelom približili onom što se može i što se čini na tom području u razvijenijim europskim zemljama. Cilj je senzibilizirati društvenu zajednicu prema osobama s DS, unaprijediti zdravstvenu i psihosocijalno skrb, obrazovanje, zapošljavanje i uključivanje osoba s DS u sve segmente društvene zajednice. Kao jednu od brojnih aktivnosti Udruga će u subotu, dana 13. prosinca, organizirati štand na kojemu će biti prezentirani ekološki proizvodi - izrađeni od strane djece i osoba s DS, te ih time predstaviti široj društvenoj zajednici.
SVETA LUCIJA U ARSENALU
Arsenal
14.12.2008. u 10:00
Novi radio i One2play u Roary automobilu dovode sv. Luciju. Slijedi Roary vožnja spretnosti, kviz na temu sv. Lucije i Mini talent show. Program organiziraju One2Play, Novi Radio i Arsenal.
BOŽIĆNI KONCERT
HKK Zadar
15.12.2008. u 20:00
Ovogodišnji Božićni koncert u HKK Zadar održat će se u ponedjeljak, dana 15. prosinca 2008. godine uz sudjelovanje glazbenih umjetnika Carlosa i Catije Werneck, Gabi Novak, Ivane Husar i Matije Dedića. Početak koncerta je u 20 sati.
RADIONICA ZA DJECU: BOŽIĆNA PTICA
Arsenal
20.12.2008. u 10:00
Radionicu/igraonicu vodi odgojiteljica predškolske djece Irena Vrđuka, a radionica je namijenjena djeci od 3 godine starosti i starijoj.
BOŽIĆNA PRIČA
HKK Zadar
21.12.2008. u 19:00
Plesna predstava Dramsko ritmičko mažoret ansambla Ella
SNJEŽNA BAJKA
HKK Zadar
22.12.2008. u 18:00
Stiglo je vrijeme Djeda Božićnjaka. Kazaljke na satu su se poklopile, a kako je stigla zima, počeo je padati snijeg i djeca su napravila snjegoviće. Istovremeno Djed Božićnjak u svom poštanskom uredu slaže poklone, dvije djevojčice za to vrijeme, iako u zadnji tren, šalju pisma Djedu Božićnjaku, koji po pisma šalje svog pomoćnika vilenjaka, što ovaj i učini...
Plesna predstava u udruge Gesta autorice Nene Jurišić u kojoj nastupa oko 150 djece svih uzrasta.
SNJEŽNA BAJKA
Arsenal
27.12.2008. u 11:00
Izvedba dječje predstave SNJEŽNA BAJKA, autorice i koreografkinje Nene Jurišić. Predstavu izvodi Plesna udruga Gesta. Nakon predstave djecu će posjetiti Djed Božićnjak. Organizator: Radio 057
Ostalo
RADIONICA ZA DJECU: VJEŽBAJMO I PLEŠIMO ZAJEDNO
Arsenal
27.12.2008. u 10:00
Radionicu/igraonicu vodi odgojiteljica predškolske djece Irena Vrđuka, a radionica je namijenjena djeci od 3 godine starosti i starijoj.
DJEČJA PREDSTAVA UDRUGE ODGOJITELJA "MARAŠKA“
Arsenal
28.12.2008. u 11:00
08.12.'08. i 9.12.
17:00 - 19:00
Likovna radionica za djecu, voditeljica Manuela Vladić Maštruko
MJESTO: Arbanasi
ORGANIZATOR: GKZD, ogranak Arbanasi
VRSTA DOGAĐANJA: radionica
OPIS: Akademska slikarica Manuela Vladić Maštruko vodit će likovnu radionicu za djecu.
09.12.'08.
17:00 - 18:00
Mala igraonica, radionica za bebe i roditelje
MJESTO: MMD
ORGANIZATOR: GKZD
OPIS: O hiperaktivnosti kod djece govorit će Zlata Simić, defektologica Dječjeg vrtića Sunce.
11.16.18. i 23. 12..'08.
16:00 - 18:00
U susret Božiću i Novoj godini
MJESTO: Ploča
OPIS: Redovite kreativne radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta u Ogranku Ploča. Voditeljica radionice, knjižničarka Biserka Kulaš, zajedno s djecom izrađuje božićne ukrase.
13.12.'08.
11:00 - 12:00
Obilježavanje blagdana svete Lucije
MJESTO: Arbanasi
ORGANIZATOR: GKZD Ogranak Arbanasi
VRSTA DOGAĐANJA: radionica
23.12.'08.
17:00 - 18:30
Mala igraonica, radionica za bebe i roditelje
MJESTO: MMD
ORGANIZATOR: GKZD
:*
Je li zna netko di ima sutra ujutro sv. Nikola, baš bi nam trebao sutra u jutarnjim satima.Ovo na Trgu nam je opcija da bude lipo vrime, a opcija za ružno vrime :?
ooo super,fala Dijana ,... :)
SUB ,13.12. SV. LUCE Jazine - Narodni trg - Kalelarga
11:15–13:00 Humanitarna akcija za djecu s Down sindromom
UTO ,23.12. DJED BOŽIĆNJAK uz program na Narodnom trgu
Od Jazina do Foruma 11:15–13:30
IZBOR NAJLJEPŠEG E-MAIL-A DJEDU BOŽIĆNJAKU – uz nagrade mail-ove slati na dragi.djede@tzzadar.hr
Cure , javila se Nogomet da je rodila!
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...854692#1854692
Super :D :D :D
Nadam se da je nisu previse izgnjavili i da ce nam se uskoro javiti.
Cestitke mami i bebi :)
Cure, jednoj nasoj novopecenoj sugradanki treba pouzdan i dobar doktor opce prakse! Prijedlozi, pohvale i pokude , molim sad! :)
pozdrav od nove sugrađanke! :D
zar nitko nema niti jednog liječnika opće medicine za povaliti i preporučiti? bebelina, hvala na postu i prijedlogu za pedijaticu! uspjeli smo se prijaviti!
:*
ups, ispricavam se zbog greske! pohvaliti, naravno!Citiraj:
talibasi prvotno napisa
Ocito su sve zdrave i ne idu u likara.
bolje da je tako!!! :)
Cure iz Zadra, imate li kakvu pouzdanu tetu čuvalicu, 5 sati dnevno, pet dana u tjednu? Jednostavno ne mogu naći osobu, ili su zauzete ili neće takvu obavezu ili su prestare, svaka mi ima neku ispriku....
Talibasi, evo ja mogu preporučiti svoju dr.Nadu Besednik, na Poluotoku. Sestra Marina je izvanredna i ne mogu je dovoljno nahvaliti. Par puta mi je došlo, doduše, da se prebacim kod nekog drugog, ali sad mi je drago što nisam. Svak ima bolje i lošije dane, pa tako i naši doktori...
A Kikic, baš mi je žao, ja bih tako rado bila teta čuvalica, u firmi je neko opsadno stanje i ne znamo što će biti sutra, možda dobijem otkaz ali držim se dokle god ne dobijem otkaz, nikako da se pustim i odlučim uz svoje dijete (15mj.) čuvati još jedno ili dvoje... Financije, naravno...
Čak ne znam nikoju tetu koja čuva...
Sorry što ti ne mogu pomoći.
Nego oće li biti skoro neki koncertić za djecu kod nas, malena mi je jučer odgledala sat vremena Žakovog koncerta u Lisinskom bez da je trepnula!
Oćel bit što za maškare?
Moze ispravak? ;) Marina je fenomenalna ,komunikativna , usluzna, ali doktorica... :nope:Citiraj:
Gioia prvotno napisa
kikic, hvala na odgovoru. bebelina, također! :*
jeste li cule za dr.pavlovic, isto na poluotoku?! cula sam od jedne prijateljice da je ok.
mozete li mi preporuciti zubara koji ima dara za djecu? odvela bi svoje decke na prvu kontrolu, pa se mislim gdje i kod koga.
i jos jedno pitanjce, pa sam gotova...trebam preporuku za djecjeg okulistu (po mogucnosti drzavnog, ali moze i privatnog) jer bi trebali obaviti redovitu kontrolu (rođeni ranije, pa kontroliramo oci svakih 6 mjseci).
kao sto vidite skroz sam izgubljena u zadru pa su sve preporuke dobrodosle!
puno hvala!
Talibasi, kod doktorice sam baš nekidan na zidu vidjela plakat za zubare Dijan u Braće Vranjanina 9 koji rade plombe u bojama za mliječne zubiće, e ali sad kad ih idem tražit vidim da je to privatna praxa... darn.
Bio je na VOX TV-u prije par mjeseci jedan mladi zubar i s toliko je oduševljenja govorio o dječjim zubićima... Prezime čini mi se T, eh puno sam ti pomogla... :lol:
Nego pogleč ovo:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...21d0a06394faf9
Za okulistu ti ne znam reć.
Za dr. Pavlovic pojma nemam.
Zubari Dijani su privatnici , vec dugo , a ja svoje vodim kod dr.Vujanic-Sinkovic. Nama je ok , ali bojim se da ce za par godina u penziju.
A za okulistu pitat cu frendicu , pa javit , jer njena curka je od najranijeg djetinstva stalno na kontrolama.
Bebelina, di se nalazi ordinacija dr. VUjanić-Sinković? Tribat će nam za par godina :mrgreen: .
A zna li netko oćel bit što za dicu za maškare? Neki koncert za dječicu u zatvorenom? Moja mala je sat vremena takoreći buljila nekidan u Žakov koncert u Lisinskom na TV-u, vidim da je moram počet vodit na koncerte.
Oh sad vidim spominješ pemziju... Niš onda, ne tribaš pisat.
Da nije dr. Babara? On ima privatnu ordinaciju u Pakoštanima.Citiraj:
Gioia prvotno napisa
Odi na faks (veleučilište, bivša vojarna) i stavi oglas da ti treba netko za čuvanje djece. Vjerujem da će se naći studentica predškolskog, tj apsolventica (jer studentica nebi ni imala vremena) sa dovoljno znanja a možda i iskustva u čuvanju. Ja bi takoCitiraj:
kikic prvotno napisa
Je tako je, hvala! Nema ordinaciju preko HZZO-a? :(Citiraj:
Trina prvotno napisa
Koliko ja znam on je privatnik. Ali nazovi pa pitaj, tako je najsigurnije. Za njega sam čula same pohvale. Zna s djecom, strašno je brbljav :mrgreen: (meni to nebi odgovaralo ali ljude valjda opusti) i pedantan i dobar u svom poslu.
Guglala sam ga, radi u Biogradu: http://www.zena.hr/adresar/subjekt/b..._stom/907.aspx
Ne radi, radi u Pakoštanima. On je iz Biograda i prije je radio kući, sad više ne. Ako ti treba mogu ti nabaviti br tel.
Hvala, našla sam ga u imeniku :)
Zna li tko radno vrijeme poliklinike Crvelin?
Tel.:023/305-999 nazovi pa provjeri
OB ZadarCitiraj:
talibasi prvotno napisa
dr. Zoran Sessa
Privatna
dr. Nikolina Basioli
Trgovinski cenatr Relja