da :mrgreen:Citiraj:
lukava puščica prvotno napisa
Printable View
da :mrgreen:Citiraj:
lukava puščica prvotno napisa
Može jedna molba za nekog tko ovih dana ide u Mueller?
Vidjela sam, onako u prolazu, da imaju kalupe za muffine i još-kojekakve, i kalup koji sadrži (ne znam koliko točno 6 ili 9)
oblike kao za male kuglofe.
Znači kolačić bi imao rupu na sredini.
Mene zanima što piše na kalupu - jel' se u njemu peku donutsi ili neki drugi kolačić?
Mislim da mu je cijena negdje oko 12okn.
Hvala unaprijed!
A ja si sve mislim kako ću sljedeći put u Müller u vrećici ponijeti sling jer će se sigurno tamo naći neka forumašica koja će mi ga znati namjestiti :mrgreen:
I ja!!Citiraj:
donna prvotno napisa
Nedavno sam išla kupiti za mamu, svekrvu i sebe jer sam im napunila glavu kako su fantastični i kako proizvodi iz Mullera nemaju veze sa ovim iz "običnih" dučana! I one su oduševljene koliko su ovi "jaki i pravi"!
Ja kupila Lenor žuti koji inaće koristim već godinama i nemaju veze s vezom ovaj i onaj iz npr. DM.a, Konzuma...
Isti je miris, ali što veš miriši od Mullerovog :D - kao da sam stavila pola boce ovog balkanskog!!!
Fantastično!! Odsad SVE što mogu kupujem u Mulleru!!
preferiram tamo kupiti detergent za rublje jer sam jedino tamo pronasla FROSCH, ne samo omeksivac i onaj za sudje, nego i za ves u raznim varijantama...
mislim da je taj jedini detergent koji je 98% biorazgradiv, osim onih Amway-evih i onih u bio-bio
kad bi bilo drugdje nesto nase kupila bih to, ali ovak nemam opciju...
inace, redovito tamo kupujem jedino Nutellu i milupine kekse za klince, one ko piskote, jer ih u HR vise ne uvoze uopce preko hrv dobavljaca, a fini suuuu...(i skuplji nego drugi, ali finiiiii)
Previše ste ih nareklamirale :evil: gužva je nenormalna .. ali bar dok MM plati na blagajni stignem obići sve zanimljive dućane u CC1 :mrgreen:Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
detergent frosch imaš i u mercatoruCitiraj:
saska7 prvotno napisa
Pa koliko se meni cini, i dm-ovi deterdzenti i sredstva za ciscenje su jako dobri s eko-aspekta. Gomila njihovih proizvoda za kucanstvo je preporucena od ovdasnjih savjetnika za ekologiju.
kupila sam kremu za ruke, Mullerova marka TerraNaturi od avokada i pasjeg trna. Odlična je i jeftina,inače imam problema s kožom na rukama. Palac mi se raspuca do krvi. Sve je zaraslo! Planiram probali i mlijeko za tijelo, gel za tuširanje.
Mene je taj slavni coral za tamni veš o-du-še-vio. Omekšivač u toj priči je suvišan.
baš planiram probati taj coral za tamni veš koji toliko hvalite. Probala sam onaj za šareni veš, dobar je, ali nisam oduševljena.
Malo je zamro topic ;)
Za ljubitelje Softlan omekšivača, snižen sa 14,90 na 11 KN (meni je ljubičasti s. najbolji omekšivač na svijetu)
Playdoh plastelin sa display kutijom snizen sa 116kn na 14kn.
:shock:Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
ili je greška u tipkanju??
Je l' greška :?
nije. Ja sam bojažljivo uzela jedan, pitala na blagajni i fakat je ta cijena. poslije sam kupila još dva - neka se nađe.
:( ma ziher se već rasprodao neću ni pokušavati
U nedjelju je prvi puta bilo da nisam u Mulleru prošvrljala i među igračke jer sam se žurila i eto promaklo mi :(
ako tko ide bilježim se sa štovanjem za 1 kutijicuCitiraj:
Deaedi prvotno napisa
nakon dugo vremena bila sam u muelleru u CC1. prvi put sam kupila neka njihova sredstva za čišćenje (staklo, univerzalno...) Blink jer su izuzetno jeftina.
imate li iskustva s tim Blinkom, jel ok? :?
Jel ostalo šta na sniženju od Play Doh plastelina? :?
Jel mekani ili su ga snizili zato što se pretvorio u kamen??????? ;)
Ja kao obožavatelj Dasha, iz protesta (zbog poskupljenja) sam kupila Coral i to sva tri - nemrete vjerovat - veš mi miriši 50% više nego da Dashom ili bilo kojim drugim, samo se nadam da sada njega neće naglo nestati ili poskupiti bez obrazloženja!
meni je Coral zaaakon, od niceg roba ne mirisi tako lijepo kao od njega...
a Blink sredstva su super, ja koristim ona za ciscenje i staklo i skroz sam zadovoljna, kao i s njihovim tabletama i soli za sudjericu
ma daj! Nisam otvorila niti jedan paket. Čuvam ih za poklone, iako ću jedan paket ostaviti nama. Nisam ga mislila otvarati, ali nakon ovog komentara ću morati.Citiraj:
romi prvotno napisa
Obićno i snize takve stvari kad su pri kraju sa rokom trajanja - inaće ne kužim od kuda toliko sniženje - pa da tvornica ne slavi neki jubilej?? :lol: :lol:
Ja u životu obićno tak prođem - taman kad se ponadam da sam super jeftino prošla il se pokvari ili je strgano.... :/
istina.
Morati ću ga otvoriti popodne pa vidjeti
Blink sredstva za ciscenje i tekuci deterdjent su mi OK. Ali tbl za sudjericu dosta lose peru, tako da sam se vratila na Calgonit Quantum.
I Blink prasak je los, dosta ga se ne otopi, ostane u posudici u masini. Mislila sam da je mozda do masine, ali sada sam oprala na moru u drugoj ves masini sa tim praskom, isto je dio ostao u posudici.
meni su tablete za sudjericu zakon,puno bolje od somata i sl.
ja sam sasvim zadovoljna Blink tabletama za suđericu, ali nisam njihovim detergentima za veš
ostalo (još) nisam isprobala
meni su bolje one tabletice iz dm-a nego ove iz müllera za sudjericu
Nisam mogle izdržati pa sam otišla pogledati u Muller imaju li još Play Doh na sniženju - naravno da nemaju!!! 8)
No I Coral su poskupili - bio je 29.99, a sada je 36.90kn, a Dash je 39.90... :/
No nemogu živjeti bez maramica za upijanje boje u veš mašini od dr.Bec.. samo što su u Mulleru 26.90, a u DM-u 18-90, Metro 21.90kn.
Koje vlažne maramice su vam najbolje - mislim na one manje pakete za ruke i lice?
Sa Blinkom nisam previše oduševljena, također mi je bolja Dm-ova marka. :/
Nisam otvorila play doh jučer, ali koliko pamtim unutra niti nema puno plastelina. Nego je valjda fora u toj igrački.Citiraj:
romi prvotno napisa
Hoćeš da ti ustupim jedan?
Ne treba, hvala lijepo, nego me stvarno zaintrigirala cijena!
i mene. Zato sam i kupilaCitiraj:
romi prvotno napisa
ja sam MM poslala odmah u ponedjeljak po plastelin i već ga nije bilo,meni tablete od DM nevaljaju(sad ih trošim jer mi je M bio predaleko)
Ovako, baš zbog ovog topica i jučerašnje kiše, otvorili smo jedan paket Play doha. I plasteloin je u redu, nije star niti suh. Postolje radi, odnosno svijetli.
Ne znam znate li o čemu se radi: naprave se figurice po želji (ovdje je prijedlog akvarij), poslože se na postolje, poklope prozirnom polukuglom i onda stave u to postolje u kojem se može upaliti lampica i onda sve lijepo svijetli. Moji klinci su bili oduševljeni.
Uaaaauuuu!!!!
Mrakača, sorry kaj sam unjela kamen sumlje, no kažem tak ja imam sreće sa sniženjima - ajde napokon da nije "patka"!
Coral ti je bio na akciji,a inače mu je normalna cijena 36,90knCitiraj:
romi prvotno napisa
I meni!!!Citiraj:
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
Ej, a koje sredstvo protiv standardnih dječjih mrlja preporučate? 8)
dr.beckmanns ili dvofazni vanish