Uf, nama su radili ponudu za kuhinju, jest da su krasne al bila je cijena oko 200tis kn, drveni dio s klasičnim vratima (dakle, bez puno ladica i onih mrežastih elemenata)...
:-o
Printable View
Uf, nama su radili ponudu za kuhinju, jest da su krasne al bila je cijena oko 200tis kn, drveni dio s klasičnim vratima (dakle, bez puno ladica i onih mrežastih elemenata)...
:-o
Pa sad nesjećam se točno za kolko je metara rađena ponuda, ali odprilike ; otok / 2,3m donjih elemenata / 3m elemenata visine 2m...
Koji uredjaji su ukljuceni? Pretpostavljam da za tu cijenu jesu ukljuceni. Meni je 3,5m drveni dio. Nemam sank ni otok.
Koje cijene.. Ja sam dobila predivnu, modernu kutnu kuhinju 3 m sa 1,5m za 15.000 kn, jedan dobar majstor i gotovo. Slozio ju je za dva tjedna, montirao u jednom danu i prezadovoljna sam.
Da sam isla u ducane/obrte platila bi i do 5 puta više za nešto ovakvo.
Pozdrav!
Molim da mi preporučite dobrog i brzog stolara za izradu kuhinje po mjeri. Može i na pp.
spajka, jesi ti ikad naručila te maramice za napu?
Mala sirena, ne znam. mozda ga ne koristim ispravno, ali kad ga nanesem, znam na kraju imati tragove od povracenja krpe. koji me nerviraju. no mozda je zbilja do mene. jer s vecinom njihovih proizvoda sam vise nego zadovoljna.
Probaj onda s nekom krpom koja ne ispušta mucice i ne ostavlja tragove - kad obrišem npr. napu, bude tako glatka i sjajna da samo trebam svakih par dana skidati prašinu koja napada na nju (ne smijem dozvoliti da prođe previše vremena jer se prašina opet zalijepi za napu). Imam neke čvrste salvete, a u DM-u ima neka krpa za pranje stakala koja je isto super za tu namjenu.