Prvi put citam ovaj tekst koji je sorci linkala i osjecam se bas kao i druge "carice" ovdje - uvrijedjeno i omalovazavano, i ja i moje dijete. Bez obzira sto mi razum kaze da je tekst pisan u militantskom tonu i da se zbog toga ne trebam uzbudjivati toliko. Ali dira me u dusu. Jako sam zalosna sto je odabran taj tekst za objavit na portalu. Nije moglo biti bez tog prizvuka, a da pominje samo cinjenice i sluzi za informaciju, a ne i za osudu? I nemojte mi reci da se ne trebam tako osjecati, razum mi to kaze, ali ne i srce, kao sto rekoh, pogadja me u dusu taj ton pisanja, ono nesto nedefinirano sto se cita izmedju redaka i sto ne mogu citirati, i sto moze shvatiti samo onaj koji je prosao kroz carski. Kad se netko nalazi u vecini, tesko mu se staviti u polozaj manjine, nego kaze "kaj se imas ljutiti na to, pa nista strasno ne pise". E pa meni je strasno, jer se ne osjecam dobrodoslo niti prihvaceno u jednoj zajednici kojoj zelim pripadati. Ako sam ja preosjetljiva, ajmo provest anketu medju "caricama" da vidimo kakav je dojam na tekst.
I da, to sto tekst stoji na portalu govori nesto o stavu Udruge. Na kraju krajeva, na FORUMU se pazi i moderira tko sto kaze, zatvaraju se teme da ne bi bilo krivih informacija i krivih dojmova i krivih pozivanja "procitala sam na Rodi". Po tome bi se na portalu trebalo jos vise paziti sto se stavlja.