koksy prvotno napisa
Mi se danas vratili s mora. I kaj da vam velim? Jedina razlika je samo more. Cijele dane sam bila s malcem, kuhala, cistila, pospremala. Malac je pravi mali priljepak, nesmijem ni maknut od njega dok tatica uci surfati, roniti i bas mu je super. Jedan dan sam pukla i rekla da sat vremena nemam ni muza ni dijete i da idem lec i odmorit zivce. Malom je ionako bilo vrijeme za popodnevni odmor pa sam mislila da ce bar bit tisina. Kad eto ti njih za 5 min, kao mali nece spavat s njim nego samo samnom. I eto, mira ni sekunde. 12 dana provela u kuhinji ili na plazi onih par sati dok nije jako sunce i naravno, nisam ni makla od malog. I jos k tome, na povratku doma htjela sam vozit dio puta jer mi je to gust al moje malo prase je urlalo u sjedalici sve dok nisam volan prepustila muzu. Zasto? To ni ja neznam.
bubek draga moja, kad bi mene moj mu opalio, pa da ga neznam koliko isprovociram, nebi mu ni rijec rekla, uzela bi dijete, otisla i nikad se ne osvrnula. Svasta mu mogu oprostit ali tako nesto nikad nikome.