migulli :heart: :heart: sve ce to biti dobro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
migulli :heart: :heart: sve ce to biti dobro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Migully~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dva mala :saint: :saint:
samo ti nama miruj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje ok :heart:
Migulli~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
Za migullyy i njene mrvice ~~~~ :heart: :heart: :heart: !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Za migullyy i njene dvije mrve ~~~~~~~~~
:heart: :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za mrvice i mamu ~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
Migullyy je i dalje u bolnici. Miruje, bebice su jos tu. Kaze da jos krvari ali sad je vec 'nesto crno' (sorry za opis). Tesko je ostati miran i ne brinuti se ali joj vasa podrska daje snagu... :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart: :heart:
Za Migullyy i mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dva mala srčeka :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
Za migully i :heart: :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
Za migullyy i mrvice~~~~~~
mozete joj samo preneti moje iskustvo takodje posle ICSI-a sa dva ploda. Imala sam obilno krvarenje u 8-oj nedelji te sam bila u bolnici gde su me ispitivali na secer, endrokrinoloski, hematoloski i sve je bilo u redu. Nisu nikako mogli da utvrde zasto je doslo do krvarenja. Naravno strogo sam mirovala i bebice su se razvijale normalno. Pustili su me kuci nakon nedelju dana sa preporukom sa strogo mirovanje. Bukvalno sam jela u krevetu i samo isla u toalet. U 11 - oj nedelji, pri strogom mirovanje, pod injekcijama progesterona, pod najjacom dozom utrogestana, u krevetu dolazi do ponovnog obilnog krvarenja i izasao mi je ugrusak velicine pesnice gde sam pomislila da je sve otislo. Kad sam dosla u bolnicu, bebe su bile dobro. Drzali su me u bolnici do pune 14-te nedelje gde su svako juro na viziti govorili da se kod mene ceka da li cu imati pobacaj ili cu uspeti. Nisam uopste zelela da slusam te pesimisticne doktore i znala sam da cu uspeti. Pune tri nedelje sam ja po malo krvarila, te braon, te sveza krv te ne znam vise ni sama sta sve, a doktori samo na UZ kazu da su bebe ok i da nemaju tacan uzrok krvarenja. Na kraju je sve ispalo ok i ja moje zlato drzim u narucju, a ti isti doktori i dan danas me uzimaju za primer kako sam uvek bila nasmejana i puna optimizma i da je to 50 % uspeha - dobro psihicko stanje trudnice. Nadam se da sam malo doprinela celoj situaciji.
draga migully, nadam se da ste dobro i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoja dva :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint: :saint:
~~~~~~~~~~~~
:love: ~~~~~~~~~~~~ :saint: :heart: :saint: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: :heart: :heart: za migully i mrvice :*
Tebi i bebicama želimo svu sreću ovog svijeta. Čuvajte se, pazite i mazite.
~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje mrvice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint: :saint:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Sretno!!!!
Kajka, hvala što si podijelila svoje iskustvo s nama.
Nadam se da naš migully neće morati proći tvoj put i s tom mišlji, šaljem joj jednu hrpicu ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Bebice držite se čvrsto za mamu.
:love: :* biti će sve o.k.....drži se :heart:
Draga Migully dryim fige da sve prodje kako tereba i budi mi jaka i optimisticna!
Vjerujem da ce uspjeh biti vas!!!!
Ljubim te i mislim na tebe :*
Draga migully, mislim na tebe i vibram iz sve snage!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~ za migully i njena :heart: :heart:!