meni i bila sam trudna :)
a crta je bila jako jako svijetla
Printable View
meni i bila sam trudna :)
a crta je bila jako jako svijetla
Ja sam danas radila testi Intim plus - 15 dan nakon punkcije ( oplodnje ) i 12 dan nakon tansfera, M bi trebala doć za 2 dana ... Rezultat : vodoravna crta ( tj. - ) je 4 x deblja od tanke i biljede okomite crte koja bi označavala toliko željeni + . Jel to trudnća, samo je još rano il se uzalud nadam. U petak ( ako ne procurim ) idem vadit betu al to mi je tako dalekooooo
curka to je trudnoca, bez ikakve sumnje. Cestitam!
Iz tvojih usta u Božje uši :D :D :D
I ja mislim da je to to-glavno da se pojavila crta. curka ČESTITAM :D !
Današnja beta kaže 189,10 - jel to ok ???
To je OK! :D Cestitam jos jednom!Citiraj:
curka prvotno napisa
Cure molila bih vas za pomoć.Radila sam popodne na dan očekivane m Intim plus test.Nakon par sekundi vidjela sam jedva vidljivu okomitu crticu koja čini znak plusiste je debljine kao i vodoravna ali puno puno svijetlija,ali mislila sam da od velike želje umišljam međutim kroz 10 min kako se test osušio crta je postala vidljivija i i dalje je tu.Znam da je svaka crtica pozitivno,ali imala sam situaciju sa Clear Blue testom za koji kažu da je najpouzdaniji da mi se pojavio plus i na kraju ništa od trudnoće,pa me sad zanimaju vaša iskustva s Intim Plus testom dali se kojoj pojavila evaporacijska crtica.I da li je normalno da crtica potamni nakon šta se test osuši.Jel bila koja u sličnoj situaciji???Bojim se uopće ponoviti test da se ne bi razočarala.Hvala vam unaprijed na odgovoru i razumijevanju jer me očajno strah.
simbi čestitam :D :DCitiraj:
simbi prvotno napisa
To je sigurno T. Meni je isto bila jaaaako slaba crtica na testi i upravo mi ta crtica spava u krilu :)
I da, meni je uvijek crtica bilo - ili + potamnila nakon šta se posušila, ne znam kako drugima.....
Otvori novo odbrojavanje draga :love:
Ajme hvala ti draga,ali toliko me strah da mi je uopće čudno čuti ovo čestitam.Rekla sam već da sam imala iskustvo s lažno pozitivnim testom pa me sad strah uopće se veseliti,ali nisam valjda te sreće da mi se dva puta dogodi ista stvar iako ne bi se čudila
Ako misliš da bi trebala ponovit test, ponedjeljak je dovoljno blizu pa onda trk do ljekarne rano ujutro, ali svejedno imaš moje čestitke :*
Trebaju mi u ponedjeljak stići oni testići s interneta sam naručila,pa ću definitivno ponoviti.Hvala ti :love:
Ako još neko ima kakvo iskustvo da je možda drukčije od Fae bila bi zahvalna....
Ma zbilja rijetkeee crtice , zbilja nisu crtice!!!
to je sigurno to!!
čestitam!!!
Znam da su rijetke ali s obzirom da mi se to dogodilo već s Clear blue koji je kao najpouzdaniji ne bi se čudila i da mi se s ovim dogodi
znači ovako jučer sam ujutro radila test,jučer je bio 8.dan da mi kasni,test negativan (1step)
zvala sam giničku rekla je da probam opet sutra,tad će biti 10.dan.
kakva su vam iskustva sa tim testom..
cure malo podižem temu.
moje je pitanje nije li jednostavnije i čak jeftinije
otići vaditi betaHCG na dan ili dan prije očekivane M
i onda imaš 100% siguran rezultat.
imam podatak da betaHCG može pokazati trudnoću već
7 dana nakon O, znači da je 13 ili 14 dana nakon O
definitivno pravo vrijeme ili se varam...
Mislim da su testovi popularni jer kupiš i napraviš kod kuće, ne treba ti uputnica, vađenje krvi...
Jutros napravila test, negativan. Nakon par sati opet bacila oko na njega - pozitivan!
na njemu ne piše da se rezultat ne čita nakon 10 min npr kao kod ostalih.
inače m kasni 3 dana, simptomi povišena temperatura, pospanost, mučnina i povremeno žgaravica. Da ponovim test za dva dana? Ima li nade? Znači li ova druga crtica išta, iako se pojavila tek nakon nekoliko sati? :-(
ponovi test....ili izvadi krv sutra! držim fige ...! i javi naaam!
Ja sam zadnju M imala 21.01., neznam kad sam trebala dobiti sljedeću (jer su mi ciklusi u komi, od 28-45 dana....)
Test sam napravila 23.02. i bio je pozitivan, onako tamna crta, Clearblu sam kupila, i radila test popodne.....
Ja mislim da je beta hcg pouzdaniji ali se moze desiti da ni on ne pokaze nista vec 7dpo. Sve zavisi od zene. Kod nekih se cak tek 12dpo konstatuje povisena beta, ali i to je svakako ranije nego kod testa.
i mene u ladici čeka 25 testova sa neta :P
prošli sam mjesec počela sa testovima tjedan dana prije M i potrošila brdo love...
ovi sa ebaya su stigli za nekoliko dana i sad čekaju....
nadam se da ih neću sve potrošiti :)
ako netko ima iskustva sa tim sa neta na kojima piše da registriraju već 10 nečega Bete u krvi
dok ovi iz ljekarne registriraju tek 25 istog tog nečega Bete u krvi
jesu li vam se ti sa enta pokazali pouzdanijima i pokazuju li prije trudnoću?
Daaaan ...nova sam ovdje, zapravo ovo mi je prvi post!
Friško sam udana i ja i suprug smo krenili raditi bebicu! zadnja M. 03.08., ciklusi od 27-31 dan, odnosi za vrijeme plodnih dana (koje sam sama izračunala) cca svako drugi dan.
E sad me zanima kad da napravim test? ne bih cekala do sljedece M.....zelim znaaaaati.....
Inace, cice su mi uvijek uzasno bolne nekih 7 dana prije svake M. i sad su mi bolne, ali samo bradavice....
Ajmo pametne moje glavice.....savjeti...
nema tu nekoga pravila, nekome pokaže prije izostanka m, nekome poslije.. ne znam o čemu to ovisi.
konkretno meni je u prvoj trudnoći clearblue tjedan dana nakon izostanka m pokazao blagi plus, ne vrišteći, ali blagi.
sada u ovoj sam spucala par testova za t sa interneta prije dolaska m, i svi su mi bili negativni. onda sam spucala clearblu i još neki jeftiniji 1 i 2 dana nakon izostanka m - opet nula bodova, i onda tan-ta-d-a-tam tri dana nakon izostanka m mi je intim plus pokazao blagi plus, opet ne vrišteći hahaha
ja bi ti preporučila da se barem strpiš do izostanka m, ili ako ne možeš odi vaditi betu
btw ne moraju ti plodni dani biti točni po izračunu, rađe se vodi znakovima tijela tipa praćenje sluzi, osjećaj u jajnicima, ili ovulacijskim trakicama
meni najbolje clear blue pokazuje i sad mi je pokazo plusic,samo moram kod dr da potvrdi
LanaMa, a zašto želiš znati već sad? Lijepo čekaj da ti kasni koji dan (tad test postane pouzdan) i cijelo to vrijeme misli kako si trudna i uživaj.:yes:
ne mozes prije menge znat da li si trudna,prvi znak je izostanak menge,i pocinje se piskit imas osjecaj da ces 3 litre,a kad ono samo malo kapi tak je meni bilo svaku sumnju na trudnocu,radila test i bio pozitivan. Jedino mozda da betu vadis kod privatnika jer ne znam dali ce ti tvoj gin dati jer kad dojdes kod njega pita te dali si radila test bar je tak mene oba dva puta
hvala vam , pokusat cu se strpiti jos malo pa vam javim, ali kako sada stvari stoje mislim da me M ceka u nedjelju!
meni je u prvoj trudnoći test bio pozitivan 12. dan od ovulacije. i to neki jeftini za 20 kuna.
menstruacija mi još uopće nije bila kasnila, dapače, bilo je nekih 7 dana prerano za dolazak menstruacije.
s obzirom da sam bila nestrpljiva, tražila sam u ljekarni što osjetljiviji test,
a inače radila sam ga točno na dan kad mi je menstruacija trebala doći, odmah ujutro,
i pokazao se plusić slabašan, ali bio je plusić...
na dan menstruacije vec mozes radit pokazat ce nesto,al prije mislim da ne jer se pocinje ugnjezdavat pa mislis kao da ces svaki dan dobit ,bar sam tak ja mislila,e kad ti pocne kasnit onda sumnjas
lastavica, kao što sam rekla, meni je test bio pozitivan prije kašnjenja menstruacije, dakle moguće je.
sve je to vrlo individualno.
meni je u 3. trudnoći test bio pozitivan, radila sam ga 3 dana prije očekivane menge, popodne, i čisto bez veze. Taj dan su mi stigli ti osjetljivi testovi s Ebaya (oni usper osjetljivi) pa reko idem probat, a kad ono lagana crtica. nisam mogla vjerovati.
meni su oba bila pozitivna prije ocekivane menstruacije, al ne sjecam se kolko tocno prije. dva, tri dana mislim.
prvi put clear blue, drugi put intim plus - mislim da je tri dana prije pokazao slabasnu crticu, a na dan ocekivane menstruacije ponovila i bila je jako,jako vidljiva.
Ma moram napisati svoje iskustvo s testovim jer me jos uvijek obuzme ljutnja kad se sjetim :evil:......
Kada sam drugi put saznala da sam trudna koristila sam test koji sam platila 15 kn u ljekarni (stvarno ne znam kako se zove, samo ona trakica). I dobila lijepe dvije crtice :yes:
Naravno, sretna......ma presretna!
Ali, htjela sam napraviti jos jedan test da se uvjerim da ne sanjam.
Odjurim u ljekarnu i kupim test od 100 kn koji je osjetljiviji i mogu ga napraviti u bilo koje doba dana. Kako sam na prvom, jeftinom testu dobila dvije jasno vidljive crte, mislila sam, nece biti problema, napravit cu ga reda radi.
Kad ono..........minus :-o :-o
Ne moram vam ni pisati sto mi je prolazilo kroz glavu :-(
Opet sam odjurila u drugu ljekarnu i kupila test za 30 kn koji mi je opet pokazao dvije crtice.
I sada, trudna 4 mj!
A testovi........pa ni ne znam sto reci, ali u mom slucaju se pokazalo da cijena nije garancija kvalitete! Ili sam bas ja naletila na neku iznimku!
ja se došla malo požaliti. JUčer tet od 15 kn jedva primjetna crtica sa popodnevnim urinom, danas ujutro test gravignost (30 kn) neka crtice se nazire ali pod određenim kutom sa dva metra udlljenosti.... znači samo je ja vidim. Ne znam što bih mislila, baš sam zbunjena. Simtome koje sam imala u prvoj trudnoćisada nemam, a menga mi kasni dva dana.
Cure stvarno ste sjajne! Svaka cast za podrsku koja je svakoj na ovom forumu/temi jako potrebna.
Ovo mi je prvi postavljeni post ikad. :) Elem, da ne duzim jer ce i onako biti malo poduzi.
Imala sam spontani krajem 2009.god.( rana trudnoca 5/6 sedmica...sve ok podnjela, jednostavno sam to gledala kao "prirodna selekcija" ).
Dragi i ja udarnicki radimo od 3.mj na bebi. Menga mi kasni jedan dan ( inace mi je ciklus malo neredovan, od 28-35, 35 dana jako rijetko, jednom u godini ).
Dakle danas mi je 31.dan., sto ne znaci da mi kasni, to se ja vodim samo da mi je ciklus 30 dana. :)
Posljednih sedam dana imam zgaravicu, blagu mucninu ( zadnja 2 dana nemam ni zgaravicu ni mucninu, samo idem piskiti svako malo ).
Nisam mogla izdrzati pa sam danas na poslu uradila test oko 15h - PrimaStik ( tako nekako se zove, bacila sam kutiju ), a inace sam prije samo koristila Clearblue.
Test je bio negativan i nije se nista u drugom prozorcicu naziralo.
Bila sam ubjedjena da ce pokazati +, i kada sam vidjela da je -, nisam se razocarala, nego sam jednostavno bila sokiran jer sam UBJEDJENA da sam trudna. Nikada do sada nisam dovodila u pitanje da li je test ispravan ili nije, a buduci da mi je ovo prvi put da koristim neki drugi test, prvo mi je palo na pamet da je neispravan. Naravno, zelja za bebom je ogromna, ali smatram da ne umisljam. Ne znam kako bih vam to opisala.
Elem po drugi put ( doslo mi je da vam se otvorim, jer je puno laske pricati s vama, nego da se otvaram nekome ko nije u istom filmu, a ne zelim porodicu da opterecujem sa ovim stvarima....cisto da ne brinu oko toga da li sam opterecena ili ne itd.)...hahahaha mislim da nikad necu zavrsiti ovaj post, izvinite, odlutam.
Elem po treci put i nadam se posljednji :), da li mislite da sam rano uradila test?
Ako se ispostavi da nisam trudna, kako racunate plodne dane sa tim tracicam?
Pomozite mi malo oko ovih vasih skracenica dpo, mm,....pretpostavljam sta je, ali ipak bih voljela da mi neko malo pojasni.
Izvinite jos jednom ako sam pretjerala i okolokole i nikako do srzi doci. :D
Uzmite samo u obzir da mi je prvi pu da pisem, pa sam se ufurala da moram biti malo opsirnija i malo se detaljnije pretstaviti.... :D
HVALA PUNO SVIMA STO STE ME SASLUSALE - cak mi je i ovo bilo dovoljno. ;)
Prvo, pozdrav svima! nova sam ovdje. Danas sam kupila prvi test na trudnoću, u životu! Uzela neki Sign-Test, rekla mi u ljekarni da ga radim ujutro. Danas sam trebala dobiti, još nisam i molim Boga da ne dobijem do sutra ujutro! Do sada sam imala menst. 28-30 dana, tako da danas je taj 28. E sad, na testu piše da otkriva i 3 do 5 dana prije očekivane menst. pa me zanima, da li da ga napravim već sutra ujutro ili da pričekam još i taj 30. dan, ako ne dobijem? mada vec sad me kopka da ga napravim! Molim savjete! Ovo mi je prvi put da pokušavam ostati trudna, u braku smo 2mj. i odlučili smo prestati paziti :)