8. pedijatrica je pitala da li dozvoljavamo da dijete cijepi
ovo je razumijem - s čime dijete cijepe u rodilištu i zašto pitaju za suglasnost, pa nije li to obavezno?
Printable View
8. pedijatrica je pitala da li dozvoljavamo da dijete cijepi
ovo je razumijem - s čime dijete cijepe u rodilištu i zašto pitaju za suglasnost, pa nije li to obavezno?
Ne znam dal je obavezno cijepljenje ali oni te ipak pitaju...možda postoje neki roditelji (sigurno postoji određeni postotak) koji su odlučili nikada ne cijepiti djecu...mi smo cijepljeni protiv hepatitisa B i tuberkuloze (znaš onaj ožiljak na lijevoj ruci koji svi imamo :) )
znam da ovaj topic nije pravo mjesto, ali zašto netko ne bi cijepio svoje dijete? Pa što nije veći rizik da se dijete razboli? No dobro, to ću istražiti negdje drugdje.
Ovdje čekam još lijepih priča o rođenjima u rodilištu koje sam si zapikirala. :D
ne sa bilo čim
uveli su odmah chjepljene protiv hepatitisa B
to cjepivo je dovodeno u sumnju da je povezano sa pojavom autizma, jer ima puno žive u sebi
u SAD-u su zato uveli novu vrstu cjepiva sa minimalnim udjelom žive ili totalno bez
ja bih radije doplatila za kvalitetnije cjepivo, čisto sumnjam da će me shvatiti u državnoj bolnici .. i da će cjepiti sa onim šta im je pri ruci ...
i ja :) , i također mi je ostao u sjećanju :) ... zato i pitam.Citiraj:
Cubana prvotno napisa
misliteljice, na podforumu zdravlje djece naći ćeš dosta tema o (ne)cijepljenju.
pa neka, sto je tu lose :) bitno je da se i kod njih stvari mijenjaju na bolje, sto je u svakom slucaju pohvalno!Citiraj:
mikka prvotno napisa
sanjam71, drago mi je da si imala porod kakav si htjela :)
Čitaju forum, provjereno 100%. Rekla mi ravnateljica i osoblje još dok sam bila u rodilištu.Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Sada ću si pripisati nešto od zasluga za promjene na bolje kod Podobnika :)
Mislim stvarno, Lea1805... Za SD, Vinogradsku i Merkur cure su već prokomentirale. A što se mene tiče, nisam očekivala da mi ljube noge, niti bilo kakav crveni tepih, ali da me masiraju ili slože stol u položaj fotelje, kao što su to učinili na tvom porodu btw i kao što je to očito moguće, to svakako jesam, sve za spomenutih dvadeset tisuća.Citiraj:
Lea1805 prvotno napisa
Dakle, ti si dakle za istu lovu dobila bolju uslugu od mene.
Ti si imala porod kakav si željela i sada si opravdano zadovoljna pa hvališ PR. Ja se s fizičkim posljedicama svog poroda moram nositi i kako stvari stoje - to će iziskivati i dodatna financijska ulaganja, a sve da bih se vratila u prvobitno stanje, prije rezuckanja.
S_i_r znam da si ti nezadovoljna uslugom i jasno mi je da si za tu lovu očekivala to što sam ja dobila (naravno, trebala si i dobiti ali :/ ) ali moj komentar o crvenom tepihu bio je upućen ženama koje pljuju po njima a nikada nisu bile tamo.