:D :D za živahnu bebicu, da takva i ostane
Printable View
:D :D za živahnu bebicu, da takva i ostane
:D
:heart: :heart: prekrasno
Super i super :D :D
:D :D
:D
:D :heart:
predivno :D :D :D :D :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za živahnu bebicu :D :D :D :D :D
Neka se trudnoća samo tako nastavi.
:bye: poslu
Ajoj, baš lijepo :heart: ! Samo neka on/ona maše i raste sretno kod svoje majčice!
I mi imamo taj drugi prazni GM, samo kaj znamo za njega od početka, a kako je bio jako blizu bebe jučer ga je potisnula i puko je pa smo imali krvarenje, ali nije dugo trajalo i dr.R je utvrdi da je bebač dobro i nadamo se da mu neće ništa smetati.
:zaljubljen:
:D super vijesti
To je čarobno! :D :zaljubljen: Nek skakuće tako veselo do poroda, a i posle :mrgreen:
:D :D :heart:
Evo nas sa friskim vijestima..
Danas smo bili na detaljnom uzv. prvog tromjesjecja i iako sam imala neprospavanu noc od zabrinutosti i uzbudjenja,doktor je vrlo zadovoljan sa mjerama naseg...navodno, deckica!! :mrgreen:
MM je stajao iznad mene dok sam lezala na stolu za uzv.,kako se rukama oslonio na rub stola,sav stol je podrhtavao od njega..Mislim da je on od danas najsretnije stvorenje na svijetu.. :lol:
Meni je laknulo da je bebica u redu..bio je opet zivahan i stalno je desnu rucicu dizao prema ustima iako nismo utvrdili da cucla prst.. Moram se naviknuti na muski rod jer sam se nekako bila ufurala da je cura ali najvaznije je da je ZDRAV!!!! :D
Sad se bacam na uzi izbor odabranih imena za deckice...
Prijedlozi su dobrodosli!!
:bye: i :* sima....
:D :D :D :D :D
jel to imamo momka za lucu? :mrgreen: :lol: :love:
od srca se veselim s vama! :heart: :* :love:
:D :D :D :D :D
Bravo za pisulinca i dobar rast! :D
bebomanka prekrasno :D :bouncing: :D
:saint: :naklon:
Aaaaaah, moja Luca će fakat imati puno dečkića oko sebe :love:Citiraj:
zhabica prvotno napisa
Bebomanka draga, baš je lijepo pročitati dobre vijesti! Nadam se da će tako ostati do kraja. Tvom malom gimnastičaru šaljem jednu slatku pusicu :*
bravo za mamu i malog muškića :D :D :D
:D :D :heart:
:D :D :zaljubljen:
skakućem od sreće :D :D :D , baš su to lijepe vijesti čestitam!
Jupiiiiiii :D za lipe vijesti i :D za dečkića :heart:
Bravo za muškića :D :D
:heart: :D
:D :D
:D :D za pišulinca
:love:
:D :D za sineka
:heart:
:D :love: :*
:love: :heart:
:heart: :love:
Drage moje ....mi smoo jucer bili jos na jednoj kontroli kod nase ginicke koja je pregledala nalaze od kombiniranog probira koji ukazuje na to da je faktor rizicnosti koji je u mojem slucaju bio povisen zbog godina(40) pao na faktor rizicnosti trudnoce jedne 25-godisnjakinje!
Zbog toga smo mi ipak odlucili da necemo ici na amniocentezu vec cemo raditi triple/quadruplet test u 2. trimestru i "3D anomaly scan" - 3D ultrazvučni pregled pri kojem se detaljno prati fetalna anatomija i otkrivaju eventualne strukturne abnormalnosti fetusa.
Uz to sve smo jos ponovili vaginalni i vanjski uzv. kojim smo vrlo lijepo vidjeli nekih par mm.koji vise izmedju bebachovih nogica i time je potvrdjeno da je deckic
Isto je vrlo zivahan...stalno mice nogice i rukice a pregledali smo i vecinu organa i kostiju koje su se lijepo vidjele..
Imamo vec 9cm. i teski smo 98g.
Ginicka je ucrtavala krivulju nasih dimenzija u programirane krivulje rasta najnizih i najvisih vrijednosti i nasa krivulja se nalazi u zlatnoj sredini!! :D Rekla je da su dimenzije idealne i da bebac stvarno izgleda zdravo i zivahno.. :)
Svima vama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba da sto prije dozivite isto!!
:heart:
super, neka bebač samo tako nastavi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :saint: