Napisala sam ti PP.
Printable View
Napisala sam ti PP.
Enchi, imaš PP od mene!
Pozdrav!
Ogulinka :love:
Vidi pp!
Enchy, imaš opet PP.
:cry: :cry: :cry:
Evo nešto o Festivalu bajki, o sadržaju itd.
http://www.ogulin.hr/index.php?subac...t_from=&ucat=&
Evo nešto opširnije o Festivalu bajki!
Svi ste pozvani!
http://www.klinfo.hr/detaljnije/hr/4...ajke/6/2972/1/
jedno (OT) pitanje curama iz klc... obzirom da ne mogu naći sličnu temu, a tu vas ima najviše... (ne bih da se razvije rasprava, samo molim info):
da li je točno da žene u klc za spremanje traže 40kn po satu??? :?
sestra mi povremeno treba nekog, a to mi je rekla, pa joj nisam vjerovala. :/
Da, ja sam jednu tetu odbila za peglanje jer je tražila 40 kn.
Mislim, helou, nije htjela pristati ni na 30 ni na 35.
A peglala bi samo dječju robu i naše šareno (hlače, majice) i usput gledala Oprah show.
da li si uspjela naći za manje? sestri povremeno treba - a ne može planirati nekoliko tjedana unaprijed (kad su slobodne ove "po preporuci za 40)... :? :x
Istina, i ova koju sam ja jednom angažirala za totalku u stanu je podigla na 40 kn/sat. Malo mi se to čini to much.
http://www.euroclean.hr/kontakt.html
hm... možda im cijena padne kad se ovi prošire... 35+pdv= 42,7
ako nekog preporučite - to je -5%, a onda sljedeći put dođe na 40 (s njihovim sredstvima za čišćenje...)
ako nađete nekog povoljnog za preporučiti - pliz javite mi na pp (da više ne uzurpiram topik ;) ).
Matilda, dal dolazite za vikend u OG?
Ogulinka, otišli smo na drugu stranu. :mrgreen:
Nema veze, bit će prilika još!
Karlovačko rodilište opet prijatelj djece
objavljeno 15.6.2009. u 16,25
Karlovac - Karlovačko rodilište ponovo je 'rodilište – prijatelj djece'.
Ovaj prestižni naziv, koji ima 14 hrvatskih rodilišta, znači da je karlovačko ispunilo svih 10 traženih kriterija, a među njima i promicanje dojenja te omogućavanje novorođenčadi da uz majke budu 24 sata na dan.
...
Prenešeno sa web portala Radio Mrežnice: http://www.radio-mreznica.hr/vijesti...rijatelj-djece
Čestitam i ovdje! :D
cure,gdje u karlovcu ima za kupiti vrecica za pohranu mlijeka?
Pitaj u ljekarnama.Citiraj:
call me mommy prvotno napisa
Da ne hodaš okolo, uzmi tel. imenik i nazovi.
Također probaj u ljekarni na Turnju. Oni imaju svašta.
I znatno su povoljniji jer se nalaze na području od posebne državne skrbi pa im je porez manji! ;)
A ako i nemaju, neka ti naruče. ;)
super cure,fala,idem na turanj :*
Drage forumašice i forumaši,
sutra, u subotu, točno u podne na stepenicama pored Papas bara puhat ćemo balončiće, djeca i mi, balončiće sapunice za djecu začetu potpomognutom oplodnjom koja se, zahvaljujući Prijedlogu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji, nikada neće roditi i osobe čiji su se snovi o roditeljstvu rasplinuli upravo poput ovih balona od sapunice.
Više o puhanju balončića od sapunice u Zagrebu
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...657&highlight=
Vidimo se!
Mi dolazimo.
Nadam se da će nas biti više, bit će veselije :)
Bit će ovo vesela forumska kava! ;) :D
Evo kako nam je danas bilo lijepo.
Puhali smo balončiće od sapunice u znak podrške mirnom zagrebačkom prosvjedu protiv diskriminirajućeg novog Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji.
Istovremeno su se baloni od sapunice vinuli nebom u Puli, Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku, Slavonskom Brodu.
karlovacki baloncici
Zgodno je kad o medicinski potpomognutoj oplodnji govore oni koji o tome nemaju pojma. Ako niste znali, oplođene jajne stanice, dakle embriji, usade se u žensku maternicu i obično doktori usade 2, 3, 4 pod forom 'da će se bar jedan primiti, pa nek ih bude više. Kad se npr. prime sva 3, onda dolazi do trudnoće trojki, vrlo riskantne i za ženu i za djecu. Doktori se igraju Boga. One oplođene koje ne usade, zamrznu i onda se čeka kad će se mama opet sjetiti da bi rado bila trudna pa će joj te 'zamrznute' usaditi. A i ti 'zamrznuti' su živa bića! Primjerice, žena je nedavno na taj način dobila dvojke, a još je čeka 7 embrija na smrznutom dušiku, dakle 7 djece! Ona najvjerojatnije više ne želi imati djece i pitam - što ćemo s tih 7? Baciti, naravno. Je li to u redu? Mislim da nije. Ravno je abortusu. Najžalosnije je što se žene zalažu za takav zakon, a da pojma nemaju o stvarnom stanju stvari.
Marija, Karlovac
Pozdrav. ekipa.... šaljem VAM izjavu jedne naše sugrađanke s radio mrežnice na glasu naroda, pa vi meni recite ko je ovdje lud, a sama je na početku rekla da o tome govore oni koji nemaju pojma,.....nemam riječi u kojem stoljeću mi živimo
o bože svašta, šta ljudi mogu izgovoriti tolike gluposti!
cure, dr.lugarić,ima ko broj?
E da sam doma, imam zapisano.
Nazovi centralu stare bolnice, oni će ti reći: 047 411277
ma jesam, ali popodne a oni valjda ne rade popodne. bidem onda ujutro.
fala ti!
Dr. Lugarić 411-285
:)
:* :*
U Karlovcu je 14. filmska revija mladeži i imaju poseban program namijenjen najmlađima. Projekcije filmova bit će u Zorin domu, ulaz besplatan.
10.9. (četvrtak) u 12 sati crtani film Profesor Baltazar (130 minuta)
11.9. (petak) u 12 sati igrani film Duh u močvari (90 minuta)
12.9. (subota) u 10 sati crtani film Lucky Luke ide na zapad (90 minuta)
13.9. (nedjelja) u 10 sati crtani film Čarobnjakov šešir (82 minute)
Rodin štand na Sajmu udruga u Karlovcu
26.9. (subota) od 9 do 18 sati
na parkiralištu Športske dvorane Mladost
Sudjelovanjem na Sajmu predstavit ćemo Udrugu, njezin rad u Karlovcu, mogućnost učlanjenja. Uz informacije iz Rodinih letaka i brošura, na štandu će biti organizirana prodaja Rodinih proizvoda (majice, pelene, platnene torbe, bedževi itd.).
Štandom obilježavamo i Tjedan dojenja te pozivamo mame dojilice da dođu sa svojom djecom u 11 sati na grupno dojenje. Okupljanje pred Rodinim štandom, grupno dojenje na stepenicama dvorane i slikanje za uspomenu.
Svakako dođite i družite se s nama!
Evo kako je bilo grupno dojenje prošle godine u Zagrebu. Vidite vijest datuma 4.10.2008.
http://www.roda.hr/vijesti.php
Joj, super!
Mi ćemo doći! :)
Za dojenje, dobit ćemo stolce.
Za sve koji se žele učlaniti u udrugu, imat ćemo pristupnice.
Oni koji nam žele pomoći u štandiranju, dobrodošli! (ipak ćemo tamo biti cijeli dan :mrgreen:
Prigodno je pa ću dodati ovdje;
u 09,30 na sajmu udruga će se održati predstava Ježeva kućica!
preko puta na vunskom polju bit ce konjicki klub karlovac sa konjima, pa cu navratiti do vas, jedva cekam.Citiraj:
Matilda prvotno napisa
Tko će donijeti muffine? :mrgreen:
Ajme...konji...dijete će poluditi od sreće, još je pod dojmom s dana piva! :heart:Citiraj:
call me mommy prvotno napisa
A muffini...ja bolje ne, nešto nemam ruku za kolače, može napolitanke? :mrgreen: