Citiraj:
dinotinleon prvotno napisa
dobro jutro.evo nas noc je bila katastrofa.nos mu curi ko lud hropti jos gore.popodne idem s njim sigurno u dnevnu.
Bog! Imam jedan savjet za tebe. Moj sin je tri godine i vjeruj mi da smo stalno bili po bolnicama,meni je to već sve bilo previše stresno i više nisam mogla izdržati od brige,a moj tata mi je stalno govorio probajte s kozjim mlijekom,jer su oni tako probali s mojim bratom kad je bio mali i upalilo je, e a ja kad već nisam znala šta bih mu više dala (od vitamina i ehinaceje za podizanje imuniteta do antibiotika) rekla sam,ajde idemo probati i s kozjim mlijekom (iako doktori baš i nisu nešto za),ali ja se na to nisam obazirala,jer više nisam znala šta bih. Kozje mlijeko (pravo domaće,mi smo na selu pa mi nije bilo tako teško nabaviti,iako i toga nema baš nešto previše,ali nisam htjela kozje kupovno mlijeko) sam mu poćela davati prošle godine u 11 mj. i od onda je sasvim drugačija priča. Jedan dan sam mu davala kravlje kupovno,a drugi dan kozje domaće,malo razrijeđeno s vodom. Probaj svakako,ne može naškoditi,ja sam budala što prije nisam poslušala tatu. Možda je moj sin sam stekao neki imunitet kroz godine,možda nije u pitanju kozje mlijeko,ali od kad sam mu počela to davatu od onda primjetim razliku. Ako imaš pitanja,samo pucaj,sve sam ja to prošla i još uvijek strijepim nad njim.
Pozdrav i SRETNOOOOOOOOOOO !!!!!!!