Citiraj:
elin prvotno napisa
Citiraj:
Apathetic prvotno napisa
Citiraj:
tajchi73 prvotno napisa
Citiraj:
Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Ne znam, zašto onda privatno nema nikakvih problema, svi ljubazni i sl. Evo, ja stvarno mislim da je nekoj sestri na babinjačama gore radit tamo di radi nego meni na mom poslu.
jer privatnik ne dozvoljava da mu sestra bude neljubazna prema onom od kog on živi ( i da, te sestre imaju često puno manja primanja od bolničkih )
samo za info u austriji je prosječna plaća za sestre 700 eura, mislim da naše ipak imaju više! pa su ipak duplo neljubaznije
da li ti to fakat znaš ili pogađaš? Malo mi je to malo za Austriju i puno za Hrvatsku. :shock:
najozbiljnije...gledala jedan dan na telki intervjue s radnicima u Austriji. 700 eura, pa ti vidi, a od nas imaju oko 5500 koliko je meni poznato (bar na kirurgiji) a riknula kedan dan od smijeha , u Americi se hvale kak će kirurzima ukinuti 80-terosatni radni tjedan, bilo na CNN-u!!!
Čovječe kirurzi tamo rade 80 sati na tjedan!! Ne znam kak je s medicinarima kod nas, al oni imaju dežurstva pa su drugi dan slobodni il tak nešto. Samo za usporedbu hrvati rade 40 sati na tjedan!!
Pa se mi žalimo kako su uvjeti u našim bolnicama koma za rad!!
Čovječe ljudi rade