bravo mama i mali dečko :D :D
Printable View
bravo mama i mali dečko :D :D
Super za lijepe mjerice sineka i za majičicu :heart:
Zar samo 2 kg? Ja sam 4 tjedna manje trudna pa sam +3.
Jadam se a ispred mene ranjglica sa grizom :mrgreen:
:heart: !
enya, baš mi je drago za savršene mjere dečkića! :heart:
enya, bravo za sineka i mamicu :heart: . jedva čekam da se prošpanciramo s kolicima na Špancirfestu :D .
:heart:
:zaljubljen:
Bravo za dečkića :zaljubljen: :D
Slatko, malo mamino i tatino :zaljubljen:
Evo nas opet, vrijeme leti, pa smo tako danas bili na redovnoj kontroli i UZV...
Ja sam super, cerviks 1 cl, zatvoren, sve mjere su savrsene i maleni dobro napreduje! Tezak je vec 600 g, jos uvijek ima duge nogice (po mjerema FL je duzi od ostalih mjera za tjedan dana). U meduvremenu sam napravila laboratorijske pretrage koje je moj dr. trazio (OGTT, feritin, B12 i KKS) i sve je uredno.
Danas malo proteina i leukocita u urinu, pa trebam ponoviti urinokulturu, ali vjerojatno nije nista zabrinjavajuce.
S kg sam na +3,5 od pocetka trudnoce, tj. od zadnje kontrole dobila sam 1,5 kg. Tlak mi je uobicajeno nizak: 100/60.
Gledali smo nasu malu ljubav na 3D UZV i ponovno sam se zaljubila - ima preslatko lice! :zaljubljen: Jako je aktivan, a jucer sam osjetila kako stuca. Kad ga mazim preko trbuha, odgovara mi i lupka. Tako mi komuniciramo. :bye: vam do sljedeceg javljanja!
:zaljubljen: :zaljubljen:
enya, bravo za vas dvoje, tebi svaka čast na kilicama.
Mali dugonogi dečko lijepog lica (to i mi vidimo):zaljubljen:
:heart: :love2:
:love:
:zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
enya22 :love:, bravo za sineka.Citiraj:
enya22 prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredne nalaze i
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu i školsku trudnoću
Kako je ovo lijepooo :klap: :klap: :zaljubljen:Citiraj:
enya22 prvotno napisa
:*
Ah, evo sam automatski segnula rukom da pomazim trbuh.... a ono - neeeemaaa! Zaista je očaravajuće biti T.
Uživaj draga, mazi sineka i puštaj mu glazbu... moja Luca se umiri kad joj pustim glazbu koju je slušala dok je bila u buši :zaljubljen:
Cure :love: :heart: mislim na vas sve svaki dan i zelim svima onima koje jos nisu uspjele, da sto prije osjetite tu ljepotu!
Je, stvarno je ocaravajuce... :heart: Vec volim to malo bice, a i on to osjeca. Predivno je znati da dises s nekim, pomazes mu da raste...Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Slusamo glazbu svaki dan (pustam mu Mozarta - i mama uziva u tome, ali i drugu vrstu glazbe na koju pjevamo i plesemo) i bas me zanima hoce li prepoznati kasnije ono sto je slusao prije rodenja.
Svima saljemo veliku :*
:zaljubljen: prekrasan nov način komunikacije
uživaj u svakom danu
:*
:zaljubljen: ,predivno
:zaljubljen: :heart:
:zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
:zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :* :*
Uploadala sam nekoliko slicica s UZV-a naseg malog cuda ovdje, pa mozete pogledati.
Pass saljem na pp.
čekam pass na pp
I ja :)Citiraj:
laky prvotno napisa
i ja :DCitiraj:
vikki prvotno napisa
I ja... :love:
I još jednom :zaljubljen:
i od nas dvije tebi i sinčiću :zaljubljen:
pravi komad dečka :zaljubljen:
pass please
a mami i malom dečkiću puno ~~~~~~~~~~ za dalje
I ja bi pass
:zaljubljen: i opet :zaljubljen: i opet :zaljubljen:...