i SOHo u Petrićevoj ima lijepih tunika oko 140kn...a baš ima lijepih..za one koje vole tunike
Printable View
i SOHo u Petrićevoj ima lijepih tunika oko 140kn...a baš ima lijepih..za one koje vole tunike
andream ,stvarno se isplati za te novce s obzirom na cijene u ostalim dučanima i kada snize nikada nije tako jeftino
traper šosek na tregerčiće je presladak :)
baš mi je drago da si zadovoljna :love:
Lady Grey tražila sam i Angelove tajice ali su ostali samo mali brojevi , cijena 110 kn
Da, taj će mi biti najomiljeniji, a podsjeća me s tim kopčanjem i na moje djetinjstvo kad su se nosili takvi modeli. Već vidim da ću curicu oblačiti u retro stilu :lol:Citiraj:
traper šosek na tregerčiće je presladak
javlja mi se klasični problem zimske trudnoće - vani je hladno, ja jaknu već sad ne mogu zakopčati a imam još 3mj do kraja, dakle još duboko u najhladniji dio zime. jakne nema baš za trudnice (ili se varam?) i koštaju po 500, 600kn a to mi je previše. Šta mi je činiti, sigurna sam da ima vas koje ste riješile taj problem...
to i mene muči.
ali imam nešto starijih jakni, dvije sportske koje su malo šire pa idu preko škembe tak da ću u tome izdržati do sredine 11 mj a onda se nadam da ću moći ući u svoju staru robu :mrgreen:
Mislim da bi ti se najviše isplatilo sašiti pelerinu.Kupi materijal i ako ti netko doma zna šiti super,a čak i ako ne zna to ne dođe baš skupo da se sašijeCitiraj:
silverinne prvotno napisa
Ja u prvoj trudnoći uzela staru jaknu od sestre koja nosi L-XL (ja nosim S-M) i bila mi super cijelu zimu. Još sam imala jednu od svekrve u rezervi.Citiraj:
silverinne prvotno napisa
Ja sam tek 18 tj. i ne vidi se nešto, nadam se da ću izgurat zimu u jednom starom maminom kaputu. Nekad su i modeli kaputa bili širi, možda netko od rodbine ima stare zalihe onih vrećastih modela (iako to izgleda :cry: ).
Jel netko možda nedavno bio u shoppingu trudničke robe? Kako sam do sada uglavnom mirovala i ne smijem baš puno po dućanima, a nemam apsolutno ništa doma i još malo pa neću stati u jedinu širu trenirku, hitno mi trebaju bar hlače. Da ne lutam bezveze, zapadni dio ZG, možda u nekom od velikih centara? I da baš nije preskupo jer sam ionako doma.
ja u 30 tjednu pa sam relativno upućena :) dakle, imaš trudnički odjel u c&a u citiju i ima skroz okej stvari (traperice, samterice...) normalnih krojeva i normalnih cijena (200-250 kuna), majice, tunike, rezane ispod grudi. imaš od konfekcijskog broja 34 pa do skroz velikih. zatim imaš u citiju o dorothy perkinsu i top shopu, ali izbor baš i nije bog zna kakav. no možeš naletiti na pristojne stvari. ja u new yorkeru kupila par majica šireg kroja ili rezane ispod grudiju koje ću vjerojatno moći i kasnije, ali ako i neću cijena je bila oko 100 kuna pa nije drama.
inače, ako imaš volje, mogućnosti odi u h&m. imaš u celju i mariboru najbliže. rade i nedjeljom do 15 sati. isto imaju trudničke odjele sa stvarima kao i za 'normalne' žene. čak ima i poslovnih odijela. cijene isto normalne. ja bila u celju i kupila sam si i trudničke hulahopke. zgodna stvarčica jer imaju proširenje za trbuh (vidjet ćeš i to će ti trebati). a oko jakni i kaputa se krpam. ništa ne mogu zakopčati pa nosim marame i šalove, a mislim kupiti i neke tople velike veste pa kaput samo preko jer mi se ne da kupovati za još par mjeseci trudničkog staža
eto, nadam se da sam pomogla
ma meni je muka što sam visoka skoro 180cm pa sama po sebi spadam u L kategoriju, viša sam od sve rodbine pa mi sve tuđe malo a pelerina mi nije baš praktična za trčanje po parku za svojim 2godišnjakom. palo mi na pamet, vidjela sam na stranici bebuška da su imali nekakav pojas za trudnice onako skroz široki al ga trenutno nemaju, zna li netko ima li šta takvo negdje drugdje za kupit. to mi se čini još najpraktičnije ispod jakne, jer ako obučem vestu, umrem od vrućine i znoja i kad nisam trudna... :oops:
Tnx Anamix. Rado bih ja do H&M, znam kakve super stvari imaju, al sam tek nedavno dobila dozvolu kretanja, a takva vožnja autom mi je ipak malo previše. Probat ću se zaletit u C&A drugi tjedan ujutro. Jel još uvijek velika gužva? Ne mislim puno trošit na trudničku robu jer sam ionako stalno doma, malo prošećem po kvartu, al i za doma mi treba nešto. Imam i jedno malo glupo pitanje - jel te trudničke hlače koje sad kupim kad mi je trbuh još mali mogu nositi i kasnije, mislim dal se ta guma na trbuhu dovoljno rastegne da me ne tiska i da uđem u njih? Tek toliko da znam koliko vrijedi investirati.
Na nekim trudničkim hlačama ti piše da su do 6 mjeseci ili od 6 do 9 mjeseci, ali mislim da je nerealno očekivati da ćeš moći iste nositi sada i pred kraj trudnoće jer nam (barem većini nas) ne raste samo trbuh, već i bedra i guza. :mrgreen:
Mene također muči ovo s kaputom, s time da ja trebam neki lijep, ne kaj god samo da nešto navučem. Planiram raditi do kraja. Ako ste negdje na netu naišle na lijepi model možete mi i to linkati.
ja sam lani bila zimska trudnica. što se tiče hlača i suknji, ja sam ih kupila na početku trudnoće, i budući da sam imala sreće i dobila samo trbuh, nosila sam sve do samog kraja (kupila hlače sa pojasom, koji se rasteže). a nosim i sada, jer još uvijek imam trbuh, i svoje stare hlače prije T. jedva zakopčam. a što se tiče jakne, ja sam to rješavala velikim šalovima - omotala bih se oko vrata preko cijelog trbuha i obukla svoju običnu jaknu/kaput i super mi je bilo. trudničke jakne ako bih i našla, bile su ružne i koštale su po 1000 kn, i nije mi padalo na pamet toliko novaca dati za par mjeseci.
meni je od 17 do 30 tjedna bas dosta narastao trbuh, ali ta guma kod mene ne ide preko trbuha vec mi vise sluzi da me ne zulja svo ono kopcanje kod hlaca. tako da ti ja gumu pofrknem ispod trbuha. imam i traperice koje su mi broj vece od redovnih, ali imaju nizak struk pa ih nosim. uglavnom ja mislim da ti ta guma ima vise funkciju da te ne zuljaju gumbi, cif i ostalo. a te trudnicke hlace obicno rade s elastinom da budu udobnije. ne znam kakve si gradje. ja nisam dobila puno kila (oko 8 do sada) i uglavnom sve u trbuhu pa mislim da cu sa ovim sto sam kupila izdrzati do kraja. osim toga, uzasno prakticni odjevni predmet su ti i tajice. ja ih inace mrzim, ali sad imaju skroz smisla, a i izgledas normalno. mozes prebaciti preko tuniku, ne rezu te na trbuhu, a mogu i na cizme i na tenisice :)Citiraj:
Tattoo prvotno napisa
Pitala sam za tu gumu jer mi se nekako činilo kao da steže, a ja i inače ne volim nositi uske stvari. Super da znam da se to može zavrnut ispod trbuha, sigurno će to kod mene tako funkcionirat. Inače sam do sada dobila tek 1 kg i trbuh mi se gotovo i ne vidi, samo što sam se proširila. Inače sam vrlo mršava (170/55kg), pa ne očekujem da ću se baš jako udebljat jer mi se kile sporo primaju (sretnica!). Vidim da puno trudnica nosi te tajice, al moje su noge presmješno mršave pa još na veliki trbuh, izgledat ću ko strašilo. Možda za po kući jer baš imam neke stare tunike koje će poslužit. A jesu li to obične tajice ili neke posebne, gdje to kupim? I zna li netko gdje u ZG ima kakvih trudničkih hulahopki ili nekaj slično jer sam jako zimogrozna. Za sad mogu navući obične pa podvrnem ispod trbuha, jel moguće tako i kad je trbuh veći?
Meni je ta guma (pojas) na hlačama i suknjama bio super. to me je dodatno grijalo, uopće mi nije smetalo. toje ionako pamuk i super mi je bilo udobno. ali ako kome smeta, može i spustiti ispod trbuha.
Evo da javim, bila danas u c&a i kupila samterice (219 kn), čine mi se vrlo ugodne i ta guma je skroz drukčija od mojih očekivanja, za sad uopće ne žulja i baš nekako grije. Inače za cure koje zanima nešto za gornji dio tijela, kako se ove zime dosta nosi pleteno može se i na netrudničkom naći toplih vestica i pulovera ili pletenih ogrtača koji su dosta rastezljivi.
Ja sam bila kupila hulahopke trudničke u Rozi stepu kod Kvatrića, a ima ih i u DM-u.Citiraj:
Tattoo prvotno napisa
Ako nosite tajice,jesu li to one obične ili postoje i za trudnice?
Di ih ima za kupit,jel valjaju šta one od Jadrana?
Moje su obične, kupljene prije trudnoće, pamučne Urban Republic. Nije mi bilo ni na kraj pameti da ću ih moći nositi u zadnjim tjednima trudnoće, ali eto - mogu. :D
Problem jakne sam riješila kupovinom netrudničkog modela A kroja. Namjeravam je nositi i poslije.
ja imam te od jadrana i ne bih nikome preporučila. uopće nisu kao tajce, nisu pamučne već kao ultraguste najlonke koje nisu uopće rastezljive. toliko su me stezale i prije trudnoće da ih nisam nikada ni obukla.Citiraj:
Bebinja prvotno napisa
jedino lijepo ozgledaju na onim plastičnim nogama u izlogu.
kupila sam prošle godine u zari na onom mladenačkom odjelu tajice, pamučne, nisko rezane, predobre su i još uvijek ih nosim. bil oih je u svim bojama. treba pogledati možda ima i sada.
Pa da,zato i pitam za te jadran tajice,nekako mi čudno izgledaju.
vidiš nije mi palo na pamet da i tajice mogu biti nisko rezane...
ja sam kupila u jednom dućanu na ILici tajice koje su super rastezljive, univerzalne veličine, za 70 kn. Nigdje ništa ne steže i baš su super !
To je između medulićeve i frankopanske na sjevernoj strani. Drže hrv. proizvode i mislim da se zove nešto tipa majca shop
Friške trudnice iz splita,di kupujete robu? Da ne lutam puno,poslala sam sestru ovih dana da izvidi situaciju.
Hlače,majice,jakete?
U Jokera, mislim da je 2. kat, desno od skala pa do kraja (kraj Joopa) ima dućan s dobrim izborom trudničkih traperica (s obzirom da nije trudnički)-oko 500 kn-preskupo za mene
..ostalo-majice i sl. se može i u običnim dućanima (tunike).
U Iane ti je sniženje hlača-samo par ih je ostalo.
Uglavnom-nema nekog izbora
jel netko zna gdje ima za kupiti štrample za trudnice? ne samo najlonke, nego i nekakve debele za ovo hladno vrijeme?
Pridružujem se pitanju za štrample za trudnice? Posebno me interesuje Avenue Mall i West Gate okolina. Stižemo za vikend u ZG, i voljela bih sestru obradovat nečim korisnim. Predpostavljam da bi tu bilo i nekog namjenskog veša.
Trudniceeee, pomoć!
draga moja rado bi ti pomogla, ali u mom gradu postoje svega tri butige sa trudnickom robom (odnosno sve skupa tri police gdje se nalazi odjeca za ogromne zene bez pretjeranog ukusa i smisla za lijepo) i naravno da tajice nisu jos stigle nigdje (a pitanje je i hoce li uopce).
vjerujem da u Zg ima puno vise ducana i da su bolje opremljeni, proguglaj malo, izbaci dosta ducana sa trudnickom robom, vjerujem da ces pronaci sto ti treba. Sretno :-)
Samo da se pohvalim da sam danas od prijateljice dobila super trudničke rebe na posudbu :)
mislim da sam vidjela u west gate u onom dučanu za trudnice na katu.Inače da se pohvalim da sam kupila u Celju H&M traperice super kroja i tajice sa gumom savršene i to na popustu,jer imaju traper -10eura tako da sam ih platila 29 eura i ima lijepi izbor.Inače sam gledala i benetonu u rosesu traperice koštaju do 400 kn,ljetne trifrtaljne su bile oko 260 kn.
gdje trenutno u zg ima robe za trudnice?
ja znam za benetton ilica i KC, te la vie
vidim da pišete c&a i new yorker, ali u kojim njihovim dućanima, u kojim centrima?
ima li još neki dućan?
Lutonjice ja sam kupila u c&a u westgate-u, a pretpostavljam da ima i u cc1. Kad sam bila trudna bilo je u dorothy perkins u cc1.
c&a u cc1 nisam vidjela da ima :/
hvala na info
Ja znam da je bilo u c&a u cc1 u prizemlju na kraju dućana dio sa trudničkom odjećom (ali nije da je najjasnijeoznačen), također u cc1 ima trudničke odjeće u dorothy perkins i u topshopu ali su mi oni malo ipak preskupi. Na malešnici i u West Gateu ima dućan mama nova sa odličnom ponudom za trudnice. Kod njih sam si kupila dvije pamučne majice koje su odlične!
Meni je C&A :zaljubljen: Ali je onaj u Areni Zagreb užas - puno manji i s nikakvim izborom. Bila sam prošli tjedan tamo i nisam jednu jedinu stvar našla koju bih probala, dok sam dva dana poslije otišla u CC1 i toliko sam stvari isprobala da je trebalo selektirat koja tri najjeftinija artikla si mogu priuštit (a samo jeftine stvari i isprobavam kod njih :)
Nego da vas pitam jeste vidjele gdje trudničke uže suknje do ispod koljena duljine. Takve suknje najčešće inače nosim i rado bih za doček piknula isto nešto (ako će bit sve okey i moći ćemo tulumarit), no svugdje sam za trudnice našla ili kraće (inače okey, ali sad su mi noge ko balvani, pa ne dolazi u obzir) ili široke suknje, u kojima izgledam ko tenk :evil:
Curke, ja sam tek 2 i pol mjeseca trudna, ali sam se opskrbila raznim tunikama.... i nadam se da ću provesti u njima trudnoću... naime, planiram raditi do kraja pa se moram i primjereno oblačiti.... inače mi tunike i tajice stoje, pa se nadam da se neću baš toliko udebljati da mi neće stajati....
Meni osobno je obleka u Benettonu i Mami novi malo skupa, pa ću si kupiti samo ako nešto baš moram.... malo me muči kaput, ali možda mi ni neće trebati, ako mi trbuh ne naraste baš preko zime... :)
žal mi je davati hrpu love za robu koju neću moći nositi kasnije:)
ja, eto, ne mogu bez trudničkih hlača, to je nešto što sam morala kupiti u sve 3 trudnoće.
majice, donji veš, sve se to može navući i provući, ali hlače stvarno moram imati trudničke.
ajme, bila u C&A i u westgate-u i u cc1 - ne znam jesam li bila u krivo vrijeme, ali nisam našla niti jednu majicu koja mi se sviđa. sve tamno, babasto, neke ogromne tunike,.... :(
sad čekam sniženja pa ću u benetton po neke šarene uske majice, ne mogu dočekat.
kupila sam si traperice u mama novoj - bile su jeftinije nego u C&A (199 kuna u mama nova, a 260 kuna u C&A). ali ni tamo nisam našla nijednu majicu koja bi mi se svidjela :/ ili previše ozbiljno, ili one s trudničkim natpisima i slikama beba, nijedno ni drugo ne želim na sebi...