Hm, ja sam očito prefriška mama pa mi je sve dobro, osim Konzuma. :mrgreen: Moja kikica ima 1,5 mjesec i upravo smo prešle na trojkicu.
Printable View
Hm, ja sam očito prefriška mama pa mi je sve dobro, osim Konzuma. :mrgreen: Moja kikica ima 1,5 mjesec i upravo smo prešle na trojkicu.
Babylove 3 - super odgovarale, ali 2 i 1 nisu. Njihova četvorka u početku odgovarala i onda vise ne. Tek nedavno otkrila te Konzumove bebe i četvorka okej za sad, ali libero je bolja postala petica. Zeleni pampers nikad nije dobro sjeo. Bijeli samo jedinica i sad četvorka nije losa. Puffies četvorka+ prolazi. Moltex su isto bile okej. Najgore su bile narančaste pampersice i Mullerove (mislim da je tad jos dvojka bila u pitanju).
Mali info za pampersaše. U Bipi su snižene za 10% i isplati se kupiti giant pakiranje. Povlače ga s tržišta pa ga se nađe tu i tamo u kojem dućanu. Mijenjaju ga s jumbo pakiranjem. Vel. 3 u giant pakiranju ima 96 kom, a u jumbo 76. Razlika je u 20 pelena za samo 10 kn. Rekla mi je trgovkinja da je isti plan i za bijeli pampers. Imam kupon s popustom za bijeli p., giant pakiranje pa ću se požuriti iskorititi ga na idućoj žutoj srijedi.
jeste primjetili da babylove ima neko novo, premium, izdanje?
nama su bile bolje one obicne, NEpremium.
cine mi se da ove ne stoje, odnosno ne prijanjaju (sad zvucim kao iz reklame 8-):-P ) kao prošlo izdanje.
i cim se malo napune - vise nam.
a i slikice su nam bile ljepše nago na ovom premium izdanju...
inace koristimo 4.
ima li još netko slicna iskustva?
ili ja možda malo umišljam ...
Jel netko kupuje clever pelene iz bille ?
Ja sam tek danas vidjela da su ih promijenili. Mi imamo cetvorku plus active premium, jos stare i super su
Kakve su vam narancaste pampersice? Sad su na nekoj akciji i povoljne, al ne zelim fulat pa me zanima vase misljenje. Nismo ih jos probale.
Nama su bile grozne- em su nekakve plastične em propuštaju na sve strane. Mi smo ih dobili i eno stoji doma jos cijeli paket neiskorišten.
Onda ih neću kupiti. Čula sam da nisu baš dobre, al nisam znala zašto.
ako se dobro sjecam nemaju elasticno oko struka. mi smo isto jednom dobili i jedva potrosila.
Babylove su nama bile najgore pelene iz jednog jedinog razloga-užasno su krute i plastične,ko da bebi staviš gips među nogu i nikada mi nije bio jasno zašto su tako hvaljene. Dok su Pampers i Puffies sto puta mekše i mekanije
Probala Babylove (dobili na poklon) i Pampers (pakiranje iz dm-a). Sami smo kupovali Beauty Baby iz Müllera. Te su se pokazale najboljima, u velicinama od 1 do 3. Posljednja 2 tjedna koristimo platnene. Da navedem najvaznije, Babylove su me razocarale,nekako su mi cudne,stezu ju u struku kad se dovoljno zategnu,a kad ih zategnem manje prelabave su. Osim toga prevrecaste su mi. Pampersice su bile lijepo tanke i lagane, ali ne zelim kupovati P&G proizvode. Sad jednokratne imamo samo za prilike kad je posebno nezgodno nositi platnene, i to ce biti Beauty Baby opet.
Poslano sa mog HTC Desire 200 koristeći Tapatalk
Ni nama nisu pasale BL. Guza je bila prekrivena tragovima kao kad se nažuljaš na zgužvanu tkaninu. Cijeli jedan paket sam se borila protiv toga, ali neuspješno. Sad smo isto na Pampersicama. A i nisu tak skupe. U 8 mjeseci niti jednom ih nisam kupila po pravoj cijeni. Zadnji put su me koštale 1,20 po kom.