ova tema mi je :( :( :(
poznata iz vlastitog iskustva... moj stari se je isto tak ponašao na početku braka prema mami.... s vremenom je počeo raspolagat sa svim financijama (milom i silom), uvjerio ju kak on to bolje zna, ponašao se ko da je sam na svijetu i da se sve vrti oko njega, krenula su vređaja, omalovažavanja, pa tako i pred drugim ljudima, prisluškivanja, prekopavanja po stvarima, razna ograničavanja, kako je meni bilo rasti uz takav njihov odnos bolje da i ne spominjem (još imam posljedice) ...
a ona ga je sirotica glupa voljela i žmirila na to kaj joj radi i kak se ponaša....s vremenom se naravno gospodin sve više i više bahatio i dopuštao si...pa su tako počele prijetnje, ucjene, bacanje stvari i na kraju kao hepi end - i fizički napadi...
Mama je prvo tražila izgovore...ma nebi on, nije on takav, nije on mislio ništa loše...itd, pa promijenit će se on - mi se volimo, onda je počela ignorirat njegove ispade, patit u sebi, propadat, povukla se u sebe, razbolila, prestala komunicirat sa svima....sve dok nas jednog lijepog sunčanog dana moj 'tata' nije izbacio iz NAŠE kuće i promijenio brave...
Ostale smo bez svega, djetinjstvo mi je bilo KOMA, mama je sad fino sa 50 i sitno godina u podstanarstvu....i tak....o posljedicama neću ni govorit.. divno, ne ????
Draga trešnja, ovakvih priča ima previše...mislim da trebaš dobro razmislit kako želiš provesti ostatak života i što želiš priuštit svom djetetu... ostati u takvoj vezi kakvu si ti opisala je perverzija - pogotovo ako si rekla da imaš svoj stan i da si financ neovisna....SPASI SE DOK JOŠ MOŽEŠ !!!!
:love: da ti je sve to kaj proživljavaš normalno - ne bi pitala za savjet ovdje na rodi.... dakle, probudi se....nisi ni prva nit zadnja kojoj se to događa....ali samo ti možeš popravit stvari i promijenit sebe - dotični gospodin se neće promijenit 100% ako nije već do sad....
imaš jedano malo slatko bucmasto stvorenje koje te treba i koje će isto bit uništeno ako bude raslo uz takvog oca.... kakav primjer će mu on bit ?! :(
wake up !!! čuvajte se :love: :heart: