Da, da. Taj mail cita osobno doc. Zvonimir Golem (drzavni tajnik).Citiraj:
Gabi prvotno napisa
Printable View
Da, da. Taj mail cita osobno doc. Zvonimir Golem (drzavni tajnik).Citiraj:
Gabi prvotno napisa
Poslah i na taj mail samo kako da vjerujem da on to čita kad je na svoj mail dobio moj osvrt i primjedbu pa se nitko nije udostojio ništa odgovoriti. I sad kao neko će ovo pročitati :roll:Citiraj:
martina123 prvotno napisa
Ha cuj, kada sam jucer osobno zvala na telefon njegova tajnica se krstila svime i svacime kako on to cita i kako odgovara...
A sad, jel to istina ili mozemo umrijet od smijeha, ne znam.
I to je ono grozno.... :/
I ja sam pisala gospodinu Golemu u nedjelju, nije mi odgovorio.
Danas sam poslala jos jedan e-mail s novom primjedbom na zakon (takodjer i na adresu sdp-a). U njemu sam istaknula jos jednu sokantnu cinjenicu koju je naveo netko na jednom blogu.
A to je da bez zamrzavanja embrija u praksi ne moze biti ni darivanja jajnih stanica ma koliko da za to postojale zakonske mogucnosti. :shock:
Naime, koliko je meni poznato, jajne stanice se ne mogu zamrznuti da bi se kasnije oplodile i razvili embrija. Kako je u praksi gotovo nemoguce uskladiti cikluse darovateljice i primateljice to znaci da nema nikakve sanse za prijenos zametka nastalog iz darivane jajne stanice u optimalnom trenutku za primateljicu.
Stavit ću ovdje link ako neko nije vidio tekst na javno.hr.
http://www.javno.com/hr-hrvatska/min...u-smece_262938
Odličan članak. Trebalo bi javnost više zatrpati s takvim člancima tako da gospodin ministar Milinović postane totalni negativac,ne samo u našim očima
Da, zato sam i stavila link, jer mi je članak tolko dobar i argumentiran od strane struke, da bi ga trebalo što više ljudi pročitati, a pogotovo ona nekolicina koja odlučuje o zakonu, a nema pojma o čemu se u stvarnosti radi.
Clanak je prva liga.Poslala sam ga na ministarstvo skupa sa svojim primjedbama.Hocemo jos takvih. :D
odličan tekst!!!! kako se ja to nisam sjetila? 8) :lol:
:evil: ne zna jeste li vidjele, ali odbor za ravnopravnost spolova Sabora je podržao zakon sa 7:5 glasova, a pazite sad ovo, zatražili su mišljenje od Katedre za obiteljsko pravo Pravnog fakulteta u Zg, od koje su dobili očitovanje da bračna i izvanbračna zajednica nisu po svojim učincima izjednačene :evil: i šta se može dalje očekivati, sjest i :cry: