nisam htjela ovo pročitati :cry:
Printable View
nisam htjela ovo pročitati :cry:
Tikica :love2:
tikice draga :love2::love2:
Tikica, šaljem ti virtualni hug i drži nam se!
a joj tikice, bas mi je zao :-( :love2:
bas sam se nadala da ce doci mala slovenka...
znam da cu sada reci nesto sto svi mrzimo, ali mozda se cudo dogodi sada, kad si raskrstila sa svim ovim...
od sveg srca se nadam da hoce :heart:
Tikice, :heart:!
Tikice, baš mi je žao. :-( :heart:
Tikice :love2::cry::heart:
tikice :cry::cry:
Tikice :love2:
ajoj tikice jako mi je žao :cry: šaljem ti utješni zagrljaj :love2:
:love2: što uopće reći?
Tikice :cry:
Tikice, ne znam što reći nakon svega, osim da mi je jako žao. Pratila sam svaki tvoj post u ovom Mb pokušaju nadajući se sretnom završetku. Šaljem ti virtualni zagrljaj :love2:
ajme tikice da bar nije tako :cry:
Tikice :love2: :cry:
Tikice tako mi je žao :cry:
Tikice užasno mi je žao:cry: Drži nam se:love2:
Tikice :love:
mare41, i mi smo jednom nogom vani. druga je već u zraku da iskorači. spremamo se ući u drugu priču.
:love2::love2:Tikice drži se draga.......
Nemam riječi...tikice :love2:
Tikice... :heart:
o draga moja tikice :love2: :heart:
neizmjerno mi je žao :cry: nemam riječi....
tikice draga šaljem ti veliki :love2: i znam da ti je užasno teško odustati od životnog sana koji nas svih ovdje tjera dalje, ali svi znamo da kad-tad moramo odustati i radovati se malim stvarima, stvarima koje nas čine sretnima.
Tikice :heart:
Neće Tikica odustati, Tikica je LAV!
Tikice za nijedan moj neuspjeh nisam suzu pustila, ali ovo me rasplakalo. Kažu da se čuda dogode kad više u njih ne vjerujemo. Drži se i velika pusa. :heart:
tikice, iskreno mi je zao :-( ali kako sam nepopravlivi optimist iskreno ocekujem kod tebe neko prirodno cudo :love:
tikice tako mi je žao :-( šaljem ti veliki:love2:
tikice:cry:
:love2:
Tikice draga... :cry: :love2:
tikice :heart:
tikice :love2:, :-(
Tikice :love2: Iskreno mi je jako žao. Tvoja odluka je teška i sigurno nije donesena bez dobrih argumenata. Želim Ti osmjeh na licu što god da radila, gdje god se nalazila...
tikice, tako mi je žao, nezamisliva snaga je potrebna za ovakvu odluku :love2:
tikice....:love2:
tikice draga nisam do sad znala....joj bas mi je zao,da ista vise kazem bilo bi suvise....:cry: