ima, preko puta ulaza u interspar
Printable View
Da li je ko vidio kakve jesenske modele, možda taj babycentar?
Ovi ostali svi kažu do kraja mjeseca.
Ja neću ćekati kraj mjeseca, hitno su nam potrebne i naručit ću opet ove http://www.amazon.com/Crocband-Hi-Li...+Hi+Lined+Boot
Zna li netko možda, što se na carini gleda i kome se naplaćuje carina onome tko prima ili onome tko plaća?
(ako plaćam sa karticom ide jedno ime i adresa, a na dostavu ide druga adresa, kome se onda naplaćuje carina, ako se carini)
Onome tko prima.
Carina i PDV idu na cijenu robe i poštarinu.
ja naručujem s e-baya
U Babycentru imaš klasik buce njihove roze ili sive i 2-3 komada klompi različitih (na Žitnjaku), ali u CC! na Žitnjaku u Crocks dučanu imaju dosta modela čizmica gumene-jednobojne, s hello kitty i neke s "drškama" ko ceker, to je ovogodišnji model, onda imaju te buce kao i babycenter, pa buce s hello kitty.
Ovih kakve ti kupuješ i kakve su druge cure ljepile fotke nema.
I nekak mi se ćini da su podigli cijene od lani za 30ak kuna.
Ima i za odrasle novih modela, ja zapikirala jedne od brušene koće, bijela kava ili čokoladno smeđe, predivne su, ali trenutno me osvijestila cijena od 700 i nešto kuna.
Imaju i hrpu japanki, natikača, balerinki (koje su ljetos bile 350 kuna bez sniženja, sad su uredno 450), valjda nek se nađe ako ko ide na Fiđi ovih dana :)
Hvala Zmajice, uštedjela si mi put, baš sam mislila pogledati na Žitanjaku.
Ah, tužna sam, ne mogu nigdje naručiti Crocs do gležnja, barem ove novi model, ljubičaste.
Amazon com ne isporučuje ovdje, crocs com ne nudi Hr, odustala sam i neznam što ću.
Bi li poslali u Sloveniju? Ako bi, onda možeš naručiti na adresu slovenske pošte (npr. Ormož), a ti odeš osobno preuzeti.
Zvala sam i kažu da imaju samo ove čizmice sa rupom, ako ćeš biti u prolazu
pa onda možeš pogledati to što kažeš da imaju, konkretno mi treba vel. 13 ili 12-13.
Zahvaljujem :heart:
Cure, vidim u novom katalogu od Hervisa da imaju akciju Crocs gumenih čizmi, za odrasle su 179 kuna, a za klince 149 kuna (roze, zelene i tamno plave), redovna cijena je 300 i 280 kuna, pa ko treba...
Hvala kloolk, baš si ljubazna, ali bila sam tamo i nema ništa slično (bar nisam vidjela?), samo ova klasika od buca i običnih visokih gumenih-crocs.
Mah odustala sam, niti sam mogla više čekati da u našim crocs dobiju nešto pametnoga do gležnja, a nije mi se dalo
naručivati pa čekati.
Svi su mi zakazali i crocs i elefanten mekane nema u većim brojevima, a na kraju sam kupila prvi puta Frodo prljavo bijele, mekane.
Cura se nije žalila na onaj manji uložak, tako da za ovu godinu mašem pa pa crocsu. :)
A za sljedeću godinu možda naručim ili kupim u proljeće(za jesen)...
Pitanje za zmajicu i / ili Lady Gray u vezi tenki koje ste naručivale: jeste li naručivala boje veće?
Moja mala trenutno nosi 29/30, a preostale su im još 30,5.
Hvala
Uzmi slobodno, na njima ne smeta ako su koji mm duže
na kraju i jesam. :)
Bok Lira, sad tek vidim tvoje pitanje.
Potpisujem Zmajicu, par dodatnih mm ništa ne smeta. :)
Ideš, koja zmuljancija!!!???:lol:
Ja odgovarala Liri da su tenisice ok po meni ak su koji mm preduge.
ALI, također, slažem se i s emaninom da su i čizme ok ak su mrvu veće (ja u svoje utrpam one mucave termo čarape i odem na sanjkanje), jer nosim 38-38,5 a isto sam si uzela 39.
Vi koji imate njihove čizme, dal vam se kližu kad je snijeg?
Meni ne po snijegu i bljuzgi, ali kad je baš led-sklizavica, onda da.
Jeste negdje vidjele da su crocs čizmice na sniženju?
Crocs nema sniženje? :-(
Ima neku mizeriju, samo par modela 20-30%
U West gate-u su Crocks gumene čizme na popustu od 50%, a jedan model koji ima krzno s vanjske strane je snižen 70%. Te s popustom koštaju sada dvjestotinjak kuna, ali im je po meni mana, što se krzno ne može skinuti i oprati jer je zašiveno.
moja malecka ima te s krznom i jedina zamjerka je da nisu za dublji snijeg jer na tom djelu gdje je krzno propustaju.
prek ljeta smo vecinom u crocsicama i super je prakticno, a ove godine sam narucila i njihove cizme za mene i malenu. Meni su te cizme katastrofa. Moje imaju nekakvo krzno unutra i mene to jako svrbi da me sve strah od cega je to krzno, a kad hodam vuce mi carape prema dole, odnosno skida ih, na -5 meni se noge smrzavaju.
Curica se zali da je zulja, noge su joj poslije jedne setnje bile strasno hladne, a propustile su i vodu, tak da ih vise ne nosimo.
imamo ove
http://www.crocs.fr/crocs-kids-crocb...footwear-boots
http://www.crocs.fr/crocs-womens-ber...footwear-boots
Ajme žene vi mene šokirate. Ispada da te čizmice ništa ne valjaju. Moj sin ima lagano podstavljene i obične gumene. Zadovoljna smo oboje. Ok, ni jedne nisu za ciču zimu, ali nama služe. Autom do vrtića i natrag su ok. U dubokom snijegu nije bio, pa ne znam bi li propustile. Uglavnom, mali ih obožava i gledam da kupim broj veće za nagodinu. Netko je napisao West Gate, odlična info.
Hvala!
I mi ih svi obožavamo, moje dvije cure i ja smo jako zadovoljne.
Imamo od japanki, tenisica, klompi, buca, gumenih čizma...i niti jedne nisu loše, nepraktične ili da ne služe svojoj svrsi.
meni su crocsice zakon al ove za duboki snijeg nisu http://www.shopping.com/crocs-girl-powder/info
za šminku su super.
ove godine ima ove i zakon su za snijeg http://www.shoebuy.com/crocs-kosmoboot/457313/968710
ja nosim svoje za kišu sad samo obučem deblje čarape.
meni skidaju čarape ak imam neke s lošom gumicom.
jeste li kupovale crosc na ebayu? ja trebam one klasične za bazen i ima ih za cca 100 kn
Nisam stigla sve proučiti, interesira me dal ste vi koje ste naručivale sa www.crocs.eu plaćale carinu ako vam je slano u Sloveniju. Thnx!