:love: pijem normabele pa mi ok..stalno mi se spava :mrgreen: :mrgreen:
sanja kako si mi ti :love: marti joj ipak sam nestrpljiva ali ok... :roll: :roll:
Printable View
:love: pijem normabele pa mi ok..stalno mi se spava :mrgreen: :mrgreen:
sanja kako si mi ti :love: marti joj ipak sam nestrpljiva ali ok... :roll: :roll:
opa, cure su se raspalile :D
ajvice samo ti spavaj, zaslužili ste ;)
sanja mislim da će ipak svi zavibrati za simpotome ~~~~~~~
a i svim ostalim curama isto malo ~~~~~~~~, pogotovo sad kad je krenulo tako dobro ;)
nama stigli nalazi sa VV - preporuka je napraviti kariogram. radi li se to samo u zg? naletila sam na podatak da se plaća, no možda da bi i dopunsko moglo pokriti veći dio troškova? no to su sve, barem mi se čini, stare info. ima netko nešto svježije možda? i da li se ta pretraga radi oboma ili samo mm. (na nalazu piše samo - učiniti kar.) puno pitanja, ali što će te :oops:
ajvice, želim ti najljepši rođendanski poklon, u obliku troznamenkaste bete :*
ajvica :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
sledece sto ocekujemo da nam javis je trocifrena beta :D :D :D
sanja79, ajvica :love: saljem gomilu vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas mrvice i da nam uskoro javite velike troznamenkaste bete!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
samo da malo~~~ za velike bete
:D
sanja, ajvice , tako sam hepić da ste u tu, čekam bete nestpljivo, skupa s vama!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
regi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:D :D :D
puse i pozdravi svima!!!
:love: :love: cure moje drage joj kako sam ja sretna i moja hrabrica samo me mazi što i nije mu običaj :raspa: :raspa: :raspa: :love2: :love2: :love2:
a kada budem vadila betu ako znači je neka brojka onda su to moji mihovili??
osjećam se nategnuto :love2: onako trbuh unutra nategnuto ali inače nije tvrd..uglavnom ja sam ok-mirujem zamislite- čak se ne vozim motorinom nema šanse :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sanja svima curama velike vibrice od mihovilke vaše :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Drage moje, prativm vas svaki dan s velikim uzbuđenjem i molitvom Svevišnjem da ustrajemo i uspijemo. Počelo je i kod mene zagrijavanje. Moj dragi će u ponedjeljak dati krv za Y deletions i F508 (mada za ovo drugo znam da i nije potrebno ali eto).
Ljubim Vas. Sanja79, Ajvice i ostala ekipo draga držim Vam fige jako jako najjače. :heart: :heart: :heart:
Draga Sanja79, molim te možeš li mi reći da li je tm nešto posebno koristio u zadnje vrijeme (za poboljšanje plodnosti isl.)
:love: bok evo ti lijekovi koje moj muž pije i došli smo do spermija za icsi!!!!!!!!!!
neprekidno Tribestan-bugarski možeš ga naručiti iz zagreba, lako ga nađeš na googleu....pije se tri na dan svakih osam sati neprekidno 90 dana.
2. onda Bioastin jednu do dvije na dan isto neprekidno 90 dana.
3. vitamin c od 500mg.
to neka sve pije 90 dana onda pauza od jedno 7 dana pa ponovno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
evo nama je Tribestan( bugarski) pomogao i konačno smo u icsi i imali smo pokretne zdrave čak 6 komada spermija i tri jajne stanice koje su se oplodile i jedna je osmostanična- dakle sada čekamo betu i sretna sam bez obzira na ishod.. :love: :love:
eto probajte tribestan....i bioastin svakako... :love: :mrgreen: :love:
Joj valjda se naša Marči neće ljutiti ja sam zabunom mjesto p.p poslala vamo, joj soriii-krivo sam stisnula mjesto p.p fatamoorg. ja na odgovor , samo sam htjela reći što smo mi pili odnosno muž za spermiogram pa sam sve to lijepo opisala..
Marči krivo ja poslala , sorii . :roll: :roll: malo sam smotljo u zadnje vrijeme... :lol: :lol: ili zaboravljam ili krivo zovem,šaljem,svašta... :joggler:
Draga Ajvice, hvala velika na detaljnom opisu. :* :heart:
Draga Sanja79!Citiraj:
Sanja79 prvotno napisa
Imamo potpuno isti problem, i mi se spremamo za Gent.Cekamo nalaz biopsije , pa da njima posaljemo.Znamo da nista nije nadjeno.Ostali nalazi su uglavnom OK, osim Y delecije koja je AZFb.Receno nam je da ovo moze uticati samo na broj spermatozoida ali ne i na razvojni put.Kariotip je normalan.Puno pozdrava i sretno.
Natasa73, slobodno se javi ako te sta zanima- od smjestaja do prevoza, klinike...
:love: Sanja čitala sam o tvojoj punkciji, joj što se moj lijevi jajnik namučio e svašta :roll: :roll:
Meni je najgore kod punkcije ona dezinfekcija, e to me dotuklo a ovo ostalo ma ništ ono sve ok-ali ta dezinfekcija je čudna..
A inekcija mi najviše odgovarala u stanju super, eto.. :mrgreen: :mrgreen:
Baš je teško ovo čekanje, jel da? A gdje ste mi cure moje.. :heart:
evo mene napravila test negativan :cry: izvadila betu nalaz ce biti u srijedu kako me stomak boli ne ocekujem puno,ali s obzirom da mi je prvi put ipak nebi trebala biti puno tuzna s obzirom da ipak jos imamo 11 slamki za iskoristit,ali nekako sam :( :( javim vam betu a svim ostalim curama zelim velike ogromne bete i puno +++++ :* :love:
ajme :( :( bas mi je za :( :( nadala sam se i vibrala da ces uspjeti, susjedo draga :love:Citiraj:
metkovk@ prvotno napisa
ne vjeruj testovima, ja ih imam 4 sa plusom a nemam bebe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije bio u pravu
p.s. di si vadila betu? ja sam bila isla u ljubuski (35km, isto ko privatno u hr) jer su mi rekli da ne mogu vadit u metkovicu :?
pinky imas pp hvala :* :heart:
metkovk@ :(
:love: čekaj draga moja nemoj gubiti nadu, možda test ne može još prepoznati hormon trudnoće- za svaki slučaj pričekaj betu. :heart:
nemoj mi plakati imaš još pokušaj a za nas azoo to je veliko da možemo ići u postupke-kada nemamo te spermije.
ja sam se na punkciji bojala samo m.m spermiograma nisam se brinula za svoje jajne stanice a skoro mi sve bogice otišle od 6,7 ostale tri - kada mi u nedjelju već jajnik rasturao iz nala sam da pucaju folikuli- a ja sam brinula za spermije cijelo vrijeme a mogla sam i ja kiksnut..eto hvala bogu sve u redu na kraju.
:heart: :love:
čuj me idemo dalje bitno da smo u postupku , ja ne posustajem ni makac-dosta mi toga čekanja bitno da smo u postupku i draga moja metkovic vidjećeš doće naše bebice :love: :love: :love:
ajvica :love: :love: :* :heart:
totalno te shvacam sa tim dijelom js.... meni od superduge stimulacije dugim protokolom samo 2 folikula.... a ja sa mislila za njega, isto tako
:heart: drzte se drage moje
Sanja mi cemo za koji dan da napisemo mail i da posaljemo nalaze.Zanima me ako kazu da ima sanse, koliko puta se mora ici i koliko se ostaje? U vezi smjestaja, gdje ste nasli?Da li ti oni odrede stimulaciju? Ljubim te pozdravCitiraj:
Sanja79 prvotno napisa
metkovk@, ipak cemo sacekati betu! Ne gubimo nadu do tad!
Sanja79, kad ti radis betu? Je li vreme?
:love: evo da se javim ništa novoga..
metkovic draga moja za sutra :heart: :heart:
Ja betu vadim u ponedjeljak, rezultate cu znati poslijepodne.
Nesto sam low- boluckaju me jajnici i ne svidja mi se to. Bojim se da ce vjestica doci usprkos utricima.
Sanja79, nemoj tako. Navikla sam na optimizam sa tvoje strane, pa tako i nastavi.
Fino znas da bilo kakvi simptomi nisu merodavni.
Zato glavu gore i cekamo ponedeljak, da nam i zvanicno saopstis divne vesti.
Pozzz
Strpi se do ponedeljka pa cemo da vidimo.Znam kako je cekati.Uz tebe sam.Citiraj:
Sanja79 prvotno napisa
:love:Sanja mene malo isto jajnici podsjete onako bol lagana ali ja se pravim da ne osjetim.
Inače meni ništ, ništ...samo malo mučno..i trbuh normalan..grudi me ne bole i nervoziš sam :roll: :roll: :roll:
ovo čekanje bete je stvarno teško..non stop se gledam , trbuh mi je mekani pa opet gledam kao da će pisati na njemu ..trudna si :roll: :roll:
e svašta, možda malkic je malo veći-trebala sam se izmjeriti prije posstupka trbuh :lol: :lol: :lol: pa bi sda točno znala jel malo narastao koji milimetar :zaljubljen: :zaljubljen: :klap: :klap:
:coffee: :coffee: zamislite moj porok kavica ujutro i cedevita prije kavice mi nekako diže želudac-svašta :coffee: :coffee:
sanja drži mi se, palmica kako si mi ti ..
e gdje je Regina??? :heart: :heart: :heart:
cure moje beta 0 :cry: zvala sam doktora ne znam koji je od nas dvoje tuzniji :( kao sto ste rekli ja sam svoje otplakala ,a sada malo odmorit more sunce bacit se na muza :mrgreen: opustit mozak skupit pozitive za sljedeci postupak sve imamo nesto sto nas tjera naprijed ja imam ovu posvetu koja mi uljeva nadu i daje snage "Gdje je bebe tu je i ljubav! Sreca je kazu dobiti bebu,a zapravo prava je istina da je beba dobila vas i vasu ljubav" :heart: :heart: :love: :*
metkovka@ :love:
metkovka@, zao mi je. Bas mi je zao. Ali, glavu gore. Kao sto si rekla imate jos 11 slamki za iskoristiti, pa samo napred... u nove pobede. Bice, videces!
ajvica, kod mene sve po starom. Bas se ovih dana dopisujemo sa Gentom, pa videcemo.
I ja se pitam gde nam je regina78. Mislim da je ona uveliko u Briselu. No, uz nju smo, pa javice nam se valjda uskoro.
Pozzz
metkovka :love: bas mi je zao...
Srecom, imas jos smrzlica i vidjeces da ce oni biti uspjesni... :love:
metkovk@, na jesen u novi boj :love2:
metkovk@ :love:
:love:Citiraj:
metkovk@ prvotno napisa
metkovk@ :(
:heart: metkovic draga moja :heart: :heart:
evo napokon malo neta, nisam nosila laptop sa sobom :(
metkovk@ :love2: bit ce drugi put
sanja79 svom snagom za pon ~~~~~~~~~~~~~~~
ajvice puno i tebi, sigurna sam da cete nas obe razveselit ~~~~~~~~~~~~
Natasa73 dobrodosla :bye:
ja maloprije sa ET-a, od 7js, 4 su oplodili i samo nas 2 docekale, jedna 8stanica super i jedna 4stanice malo defragmentirana tako da nista od moje zelje za duplicima, al nadam se i jednom cudu :mrgreen: bas zato jer nam cijeli ovaj postupak isa naopako, cak nam zaledjena sperma nije valjala, nije bilo zivih pri odmrzavanju pa M radia opet biopsiju, srica nasli opet spermije :D p.s ovo mu 5 biopsija, jadno moje :*