vinalina prvotno napisa
Gle jednostavno ću ti objasniti, da nebudeš mislila da sam ovakva ili onakva. Ja i MM smo već 5 godina u brakui prošla sam svega i svačega.
Previše sam u tome i vidim da ima jako loših stvari. Nakon pauze sam bila u Vinogradskoj, ali se dr i ja nismo našli, što bi ti uradila da ti doktor neda reći jednu jedinu riječ, da se s jednim dogovoriš blažu stimulaciju, a drugi ti prepiše jaku, i hoćeš mu nešto reći, a on ti neda???
Drugo, kada sam krenula na IVF SD mi je bio prva odluka, i tamo sam bila 2 godine. Išla ko tele, on rekao začepljeni jajovodi, moja dr. rakla PCOS. Kada sam promijenila dr. ginekologije, nije mogao vjerovati, samo dijagnoze, niko od ničega ne liječi.
Za privatnike još nisam skupila novaca, jer sam sada ostala bez posla, a čujem da se i na VV plaća.
Bila i u Petrovoj, dr. Kasum me je pitao pošto sam došla, kada sam tako mlada. Da meni to još ne treba.
Ja sam ti rođeni pehist, s odlikom pesimista (definicija - optimist s iskustvom) Svaka čast i zavidim ljudima koji nalete na dr. koji je čovjek i stručnjak. Ajd ti meni sad reci???
Kamo bi ja išla.