pinkbunny čestitam :D
Printable View
pinky :D :heart: :lol: :D
samo svoja puno srece u ponedjeljak! :D :lol: :)
BLIZU :love2:
Sve sam ti vec rekla SMS-om....idemo dalje :*
BLIZU :love: :love: :*
ZO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da smeđkasto brljanje bude znak početka nove trudničke priče. :* :*
ivicak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu 05.06. :* :*
ma nema šanse da se to kod mene okrene na dobro....imam previše iskustva sa takvim stvarima i nemam razloga vjerovat u čuda jer što god sam poduzela bilo koji put nije upalilo...prema tome...ovo samo još jedna završena priča...a što dalje....zaista nemam pojma.......
Sbonetic, Dodirco, Nina09 tako mi je žao :love:
al šaljem ~~~~~~~~~~~za samosvoja da se beta pravilno dupla
i čestitam novoj trudnici :heart:
Blizu :( :love:
:love: :heart:Citiraj:
Mali Mimi prvotno napisa
samosvoja :D :D :D :D divna vijest ~~~~~~~~~~~~~~za veeeeeeeeeliku betu!
mušica ~~~~~~~~~~~~~~~~~za mirno i radosno iščekivanje s pozitivnim ishodom
Od mojih 5 js 3 su zrele i oplođene injekcijom, s obzirom da ih je malo transfer u pon. Baš sam zabrinuta.........
adriana_d i gianna ~~~~~~~~~~~~~~za današnju veeeeeeeeeliku betu!
[/b]
hvala draga,ali tek u ponedjeljak cu je moci ici vaditi.ginekologinja mi nije htjela dati uputnicu pa moram cekati da prodje vikend :( premda ma je danas treci dan kako mi kasni(26d mi traju ciklusi),jucer ujutro sam radila test i bio je negativan :cry: danas sam se bojala napraviti tako da sam odlucila cekati ponedjeljak :) valjda cu izdrzat do tada :) gianna isto ide samnom u ponedjeljak!!!
Onda vam cure sretno u ponedjeljak! :love:Citiraj:
adriana_d prvotno napisa
meni je isto transfer bio 3 dan i ja sam bila skeptična i zabrinuta, pa mi je biolog rekao da ne treba značiti da je loše ako je transfer 3 dan...Citiraj:
kofer prvotno napisa
biti će sve ok ... :love:
I meni je jednom dr. rekao da je za neke embrije bolji 3.dan nego 5.dan, pa sretno!Citiraj:
nina1 prvotno napisa
XCitiraj:
nata prvotno napisa
Punkcija u ponedjeljak - 25.05. :D
Gabi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :saint:
:cry: :cry: :cry:
Ajme cure,pa što se to događa!?Zbilja neki blesavi mjesec...
Ja vadim ß-09.06.......
i sve sam nekako down kad vidim ove gluposti,uf! :/
samosvoja :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu u pon!!!
ZO :love: ja se ipak jos nadam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinkbunny čestitam :D
samosvoja ~~~~~~~~~~~~~~~ da i beta potvrdi T.
Pinky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje bete
Gabi ~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak i punkciju
BLIZU,Sbonetic :love2:
ZO :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim ostalim suborkama a posebno čekalicama bete
Missy, ne biti tužna. Beba to sve osjeća. Ipak ćemo mi sve... kad-tad... dobiti svoje :saint: . Nekima uspije prije, a nekima kasnije.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puuuunooo pozitivnih beta.
samosvoja jeeeeeeeeee :D Č E S T I T A M :D :bouncing: :D . To volim, kad uspiju cure sa stažom! Presretna sam! A ono što si rekla za biokemijsku, i ja sam to za sebe već više puta pomislila, samo nek' bude +, a poslije... Puno ~~~~~~~~za tebe i mrvicu od sada pa do vašeg susreta.
ZO, da tvoje smeđe bude kao i kod samosvoje~~~~~
BLIZU :( žao mi je da nisi imala sreće sada, ~~~~~~za dalje
kofer za tvoje lijepe mrvice~~~~~~
mušica za mrvice~~~~~~~
Čekalice bete za optimistično raspoloženje~~~~~~+
Gabi za lijepe js u ponedjeljak~~~~~~
:heart:
BLIZU zao mi je sta je tako ispalo!! :cry:
SAMOSVOJA puno srece i zelim ti jednu skolsku trudnocu! :)
GABY za prave male broce u ponediljak puno srece! :)
Samosvoja, :D i ~~~~~~ :heart: !
ZO, :heart: !
samosvoja~~~~~~~za ogromnu beturinu :*
Pinky ~~~~~~ za pravilno duplanje
mušice~~~~~~da nas iznenadiš
ZO~~~~~~za veliki preokret :*
Ja sam od danas službeno pikalica...nadam se da će ovaj put biti više uspjeha.
Svima :love:
Višnja ~~~~~~~~~~~~ za uspješno pikanje i da ovaj put bude BINGO.
potpisujem tiku i visnju x
blizu, zo :love: :heart:
visnja, evo vibrice i za tebe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam se nekako ufurala da ce beta rasti, osjecam se trudno :lol: i nadam se da necu krepat od tuge u ponedjeljak
svim mojim curama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
BLIZU i ZO :(
Nemogu vjerovati da nam se to događa.... :(
Ja ću malo sa svime stati... od jučer stalno razmišljam o embrijima koji su se lijepo dijelili i vraćeni a moje tijelo ih nije prihvatilo. Više me boli to što oni nisu uspjeli a bili su živi nego činjenica da možda nećemo imati dijete.
Dodirko:love2:
Dodirko:love2:
a moja dodirko, BAS mi je zao :( :love:
tko zna zasto oni ne ostanu u nama.... kako bi bilo divno kad bi se uhvatili i cvrsto drzali za mame .... nemoj misliti da si ti kriva, to je nesto sto je neobjasnjivo :love:
odmori dusu malo, smoci ces snage za dalje i dobiti ces svoju bebicu. toliki trud nece proci bez bebe. svi cemo mi biti mame, samo je pitanje koliko dugo cemo cekati. znam da nije utjeha... :love: nisam bas vjesta u tjesenju...
samo sam ti htjela poslati bezbroj :* i :love:
:heart:
Dodirko :love2:
Dobro jutro svima! Stiže :coffee: !
ZO ~~~~~~~~~~~ da ne brljaviš i
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je bilo preuranjenih testiranja i da će pravovremena testiranja pokazati drugu sliku.
Ja sebi nisam niti kupila test. Nemam nikakvih simptoma. Jutros mi nešto nije dobro, ali mi sliči na moje stare probleme neovisne o postupku :/
Još dvije noći do bete...
Jelena, hvala za kavicu......mmmmmmmm fina :)
Svima vam zelim ugodnu nedjelju, pogotovo cekalicama ponedjeljka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Ja kasnije gibam na Bundek na rostilj, pa se vec veselim meseku i pivici :mrgreen:
tiki_a, sretno koka moja :D :D :D
evo svim suborkama malo ranojutarnjih ~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni je danas 6.dan po transferu
a vec od prekjuce osjecam pritisak kao da cu dobiti... nadam se kako sam to samo osjetila kako se moje bebice moje bebice "ukopavaju" na sigurno...
doduse sinoc sam imala neodolivu potrbu za svim oblicima ugljikohidrata sto je inace moj nepogresivi znak da M dolazi..
vidjet cemo betu bih trebala vaditi 29.
dobro jutro
pumo vibrica za sve cure~~~~~~~~~~~~~~~
Jelena, hvala na kavi :* ~~~~~~~~~~~~~ :saint:
sbonetic, žao mi je :love:
samosvoja,Pinky ~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu sutra :heart:
Pinkbunny, čestitam!!! :D :D :D
ZO ~~~~~~~~~~~~~ do neba za betu :heart:
Svima koje čekaju betu ~~~~~~~~~~~~~~ :saint:
i svima ostalima :*
dobro jutro
Jelena hvala na kavici :) odmah ti šaljem ~~~~~~~~~~~~~~da ti bude loše barem nekoliko tjedana za redom ;) :heart:
ZO,BLIZU,Dodirko :( šaljem veliki zagrljaj
Tikica uživaj u roštiljeku i pivici
Strike,nina1 u mojoj buši raste mrva :zaljubljen: et bio 3
dan ,cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
kofer,mušica mazite svoje buše ~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu :love:
svim čekalicama bete držim fige :love:
svim pikalicama ,klomifenkama i curama u prirodnjaku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspiješan postupak
samosvoja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jelena hvala na kavici i ~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu ß.
samosvoja :D super za + i ~~~~~~~~~~~~~ za lijepu ß i da brljavljenje prestane.
ZO draga od srca se nadam da ovaj scenarij nije kao prethodni i da ipak osvaneš sa lijepom ß koja će se nastaviti duplati kako treba. :love:
BLIZU mislim da negativan test 11 dpt ne mora značiti neuspijeh, možda da ipak napraviš ß i ne prekidaš odmah terapiju.
Dodirko :love: nemoj se mučiti sma takvim mislima. Tvoja beba tebe čeka sigurna sam. :*
Cure svima vam želim da uspijete, nemojte dozvoliti da vas neuspijesi obeshrabre i da odustanete. Stvarno nas ima puno ovdje koje smo bile maratonke pa se eto izdogađalo svašta u vidu prirodnih trudnoća. Šaljem vam trudničke puse i viruse :* :* :*