Šta sad ovo znači??? :shock:
Nema kvoruma, nema glasovanja, nema Zakona!!!
Do kad? Jel ih mogu ovi nekad na blef uhvatit i uvuć u glasovanje?
(Ne bih se čudila!)
Printable View
Šta sad ovo znači??? :shock:
Nema kvoruma, nema glasovanja, nema Zakona!!!
Do kad? Jel ih mogu ovi nekad na blef uhvatit i uvuć u glasovanje?
(Ne bih se čudila!)
E sad ne znam kako to ide dalje, ali ako završe sa svim točkama onda se odgađa na iduće zasjedanje Sabora?!?!
Ovo je stvarno zanimljivo. Znaci, zakon nije izglasan?
A koliki je kvorum? 50 % ili 2/3?
Ako ja dobro svaćam mogu izglasati zakon ako se svi sabornici iz vladajuće koalicije skupe i još neki jer onda imaju dovoljan broj sabornika
jel ima neki pravnik da nam objasni što dalje kad nema kvoruma?
sad vidim, jel to znači da čekamo dok se skupi kvorum, ili šta?
Mislim da ce na sljedecoj sjednici natjerati da svi hdz-ovci i hss-ovci dodju i jos neki majmun iz hdssb-a i imat ce kvorum...
Nazalost :cry: :cry:
aha sada vidi, nema :D kvoruma
iiiii, znaci zakon otpada, sta, ne kuzim tu politicku spiku, pa to je super ak je otpao, il ce glasovati kad se opet vrate??? zbunjena sam ali i sretna sto je tako :? :mrgreen:
:D :D :D Hura!!!
(Ali jos nije gotovo)
znamo da zastupnici prate nase topike
i ja im svima koji su pokazali da su LJUDI zahvaljujem jer ne mogu osobno - fakat ste me ganuli - svaka cast
pretpostavljam kad se donesu amandmani zakonu-onda će se glasati,a mislim da Đ.Adlešić upravo na tome radi a ovo samo nama daje extra vrijeme za djelotvornost
Ovo je jedino sto su mogli napraviti i svaka im cast.Vec sam nas vidjela na vjesalima.Ali ovo nam je prilika da djelujemo dalje.Moramo biti brze i ucinkovite.
Nije njega sram, kad ga je zastupnik upozorio da zašto ih ne gleda u oči, digao je glavu , podlo nasmijao i rekao "je li sada dosta?" Koja odvratna osoba odlučuje o našim životima :evil:Citiraj:
fritulica1 prvotno napisa
Odgađanje sjednice do pon; i što sada....???
I dalje vibramo da zakon ne prođe ~~~~~~~~~~~!
Aha...rade i drugi tjedan... :/
sdp i hns :naklon: ipak ih ima koji nas razumiju...svaka čast na gesti
jel se naša primeministar ikako očitovala o ovom zakonu ovih dana?
pozovite Opačičku sutra da ju zagrlim i zahvalim na svim riječima izgovorenim danas....Milanka HVALA!!!1
kak da dođem do tog avatara?
točno takoCitiraj:
Mukica prvotno napisa
hvala
svaki put ta žena pokaže koliko je velika :heart:
Uh kvragu, odem na 5 min i sve se dogodi!!! Povraćala sam jer sam preuzrujana, ali :D :D :D zakon nije izglasan jer nema kvoruma.
Barem nešto do daljnjega......
iz svega srca zahvaljujem svim zastupnicima koji su digli svoj glas protiv ovog zakona.. svako dobro vam želi.. :heart: :heart:
ajme koliko nas je korisnika na forumu...
tužna sam i dalje jer nakon svega izrečenoga danas, ne mogu vjerovati da će biti drugačije... na žalost .... i kad su bili glasovi nakon prijedloga amandmana, više je bilo u "njihovu" korist bar za 1/3
Ajmo slat mejlove zahvale za toliku podršku :
klubsdp@sabor.hr i klubhns@sabor.hr
svaka čast gđi Opačić, i ostalima u oporbi. Ja sam tražila da me ispišu iz HSS-a zbog cijelog tog sranja
Zagrljaj zastupnicima koji su protiv ovakvog zakona
Što se može čovjeku dogoditi ako "slučajno" drugog čovjeka pogodi trulim paradajzom po glavi? 8)
SDP i HNS :* :* :* :* :* :*
:love: :love: :love:
gđa Opačić i ekipa iz SDP-a i HNS-a :heart: :naklon:
Odlični ste bili!
ili možda još i danas popodne :(Citiraj:
Matovila prvotno napisa
Ja sam upravo poslala.
Potpis! :heart:Citiraj:
thaia28 prvotno napisa
sutra je prosvjed na trgu, svejedno bude li ili ne izglasan zakon. dolaze nas podrzati i Milanka Opacic i Ingrid Anticevic i vjerojatno jos SDPovaca
XCitiraj:
lara01 prvotno napisa
Potpis! Cure, nadam se da ćete se sjetiti ovog dana kad sljedeći put iziđemo na izbore...Citiraj:
aenea prvotno napisa
Poslala sam im mail zahvale, šaljimo svi pa da vide koliko na ima!!!Citiraj:
aenea prvotno napisa
:*
Nema niš do ponedjeljka.