necete vjerovati - nalaz je gotov, e2 je 22,5, sto je manje od donje ref. vrijednosti :D :D :D
hvala Bogu dragom na ovom daru, hvala vama na magicnim vibricama! :* volim vas beskrajno! :*
Printable View
necete vjerovati - nalaz je gotov, e2 je 22,5, sto je manje od donje ref. vrijednosti :D :D :D
hvala Bogu dragom na ovom daru, hvala vama na magicnim vibricama! :* volim vas beskrajno! :*
Potpisujem Ameli :love: i dodajem još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ispunjenje želja naše wewa :heart:
wewa :D :D :D :D :D ma bravo
wewa, sretan ti rođendan i želim ti najdivniji maleni poklon :heart: :heart: i jedan jupiii :D za odličan nalaz e2!!!
smaja :D :D čestitam trudnice!!!!! ~~~~~~~~~~~~~ za urednu trudnoću do kraja
maja8 :heart: za curicu
Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! :D :D :DCitiraj:
wewa prvotno napisa
Evo vidis, sve neke dobre vijesti!
Sad uzivaj u rockasu sa osmjehom od uha do drugog uha!!! :D ;)
Wewa, :D !!!
wewa :D :D :D
i neka sad sve dalje ide u magicnom tonu... :love:
Sretan rockas!!! :*
wewa :D :D :D :D sretan rodjendan
wewa :D :D :D
(oprosti, sad mi se pobrkalo, jesi ti već na decapeptylima ili još ne)
wewa, super za E2 :D :D :D i sretan rođendan :heart:
Wewica, ovaj odlican nalaz ti je sretan znak za cijeli postupak!
Nemogu ti osobno pjevati (sva sreca :lol: ) ali ti od srca zelim da iduci rodjendan slavite barem u troje :love:
jesam, jesam, danas pali i prvi gonali, naravno da ne bude sve k'o po spagi, uspjela sam prosuti pola prvog pri mijesanju :roll:Citiraj:
Jelena prvotno napisa
al' nema veze, svejedno sam beskrajno hepi, a za to ste zasluzne i vi, drage, najdraze moje :*
wewa :D sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wewa :D :D :D super [/b]
wewa sretan rodjendan i neka ti ovaj postupak bude dobitni!
wewa, nalaz ti je skroz OK, ali samo da znaš da je E2 pod decapeptylom puno manji, nego bez (meni je bio u ciklusu bez kad su me odbili 57, a sljedeći ciklus nakon što sam 10 dana uzimala decapeptyl, tj. kad su me uzeli u postupak, 21).
wewa, sretan rodjendan i sretno u Slo! :*
je, je, a nasla sam i studiju o utjecaju cista nastalih pod supresijom na ishod IVF postupka. u toj studiji je cista definisana s kriterijima velicine, gdje je najmanji promjer bio 15mm, a vrijednosti e2 veca od 50, dakle sve pod supresijom - sto potpuno potvrdjuje tretman kakav smo nas dvije dobile.Citiraj:
Jelena prvotno napisa
eto, malo novih info za buduca pokoljenja - a nama nece vise trebati aBd! :*
wewa :D :D :D :D :D :D :D :D za nalaz i od :heart: ti želim SRETAN ROĐENDAN da sljedeći dočekate kao tročlana porodica ili može i kao četveročlana.
SRETNO U MARIBORU.
Kada tačno gibaš za gore, javim ti se na telefon, zivnem te ovih dana.
:* :* :* :* :* :* :*
wewa super za dobar nalaz! :D Sretan ti rodendan i neka ti bude uspjesno u Mb! :love:
smaja cestitam! :D
maja8 super za curku! :heart:
Mihael jucer navrsio 10 tjedana! Raste i mijenja se iz dana u dan... :heart:
wewa, super za nalaz i sretan rodjendan...
wewa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe ,držim fige :love: ,sretan ročkas :sing:
maja8 :D bravo za curicu ,još malo i grlit čemo svoje bebice :love: :heart:
wewa sretan rođendan i za MB~~~~~~~~~~~
smaja :D
da ipak krene taj jesenski vlakić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wewa sretan ročkas i :D za nalaz.
Evo ja danas procurila i sutra startam sa menopurima, trenutno sam u totalnoj pozitivi
bravo wewa, magi :* :D
magi hoces li morati ici kod resa na uzv-ove?
Draga Pinky, da ići ću kod dr. Reša na folikulometrije. Prva u utorak
;)
wewa, draga, ovaj ce put biti dobitni! Usput, ja sam u svom dobitnom pokusaju prva dva dana gotovo sasvim prosula gonale, imala sam one vec smuckane, a igla je sama ispadala. Prvi dan me piknula sestra Jasna u M, igla joj ispala, pola se prolilo, a dan nakon toga sam sama napravila jos gore. Bilo me to uznemirilo, ali eto... :D
Sretno, mislim na tebe!
:heart:
iz tvojih prstica u Njegove usi! :*Citiraj:
sky prvotno napisa
hvala svim dragim curama za lijepe zelje i cestitke, uz vas je sve lakse i ljepse :heart:
Maxime, draga, volim ja tebe i kad pjevas :mrgreen:
cure laku noć i lijepe snove vam želim :love:
potpisujem ..Citiraj:
Ameli prvotno napisa
evo sam stigla i aj malo do kompa dok sisavica spava :heart: danas namje 46 dana ,rastemo,papamo,malo plačemo i tako...
:heart: počeli smo se smijati i mama kaze da nema nista ljepše na svijetu a tata da sam najljepše sto mu se dogodilo u zivotu..pa samo da vam poželim da i vi uskoro imate ovakog malog sisavca,da nestignete na net i čekate prvi osmijeh...vjerujte vrijedilo je svakog iščekivanja,injekcije,straha,hodočašća po bolnicama...ovo je neopisiva vrijednost ..uostalom sto vam ja tu pametujem kad ćete i vi brzo vidjeti...sigurna sam :* :* :*
a ja potpisujem laky :heart:
svima vam od srca želim da uskoro gledate osmjeh svoje bebe :*
Rijetkim curicama u postupcima :* i želja da napune vlakić lišćem i trbuščićima
Mamicama i njihovoj maloj rođenoj dječici nježno sisanje a vama drage trudnice, ugodne trudničke dane i veselo skakutanje vaših mališavaca
Laky :* tebi i sisavici (žap mi što djetetu nisam napravila putovnicu ..... cijelo ljeto sam dolje a ne mogu preko granice....)
wewa draga, neki sam dan, ničim izazvana (daleko od neta i foruma!) intenzivno mislila na tebe - i rekoh, ajd da ja odlučim da će ona bit trudna ove jeseni! :love:
iva_luca
netreba ti putovnica za drugi put da znas :love: :*
evo kuham :coffee: pa se poslužite
:*
Hvala, bas godi! :love: :*Citiraj:
ici prvotno napisa
Dobro vam jutro i divnu srijedu punu osmijeha zelim! :heart:
...Curice, imam jedno pitanje:
Naime opca poznata je bol kao pritisak pred menzis, ali... Svaki puta kada idem na prvo piskanje nakon spavanja (nocas je to bilo u 3ujutro) ili kada malo tiskam (jer nisam odmah blizu wc-a) ja nakon wc-a krunicu molim.
Toliko me dolje zaprime taj pritisak i grcevi da se nemrem mrdnuti iz kreveta.
Ima li koja iskustva sa time? (ja nocas opet pola noci nisam spavala pa sam mislila zvati doca...).
:?
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ beskrajne :saint:
i da se nadodam, to su bolovi ko kod bolne menge, kao da mi netko maternicu nateze... :oops: ne znam se drugacije izraziti...
možda kikići rudare!?
Martina, nemam pametan savjet, samo vibrice ~~~~~~~~ :heart: !