E onda jedan i od mene.:Pataya ledeni čajevi su očajni. :/ Mi inače ne pijemo ledene čajeve, ali rekoh, ajmo probati ovaj. Užas, baš onako umjetan okus. Zato se nisam ni usudila jučer kupiti 100% sok od jabuke.Citiraj:
ivy prvotno napisa
Printable View
E onda jedan i od mene.:Pataya ledeni čajevi su očajni. :/ Mi inače ne pijemo ledene čajeve, ali rekoh, ajmo probati ovaj. Užas, baš onako umjetan okus. Zato se nisam ni usudila jučer kupiti 100% sok od jabuke.Citiraj:
ivy prvotno napisa
Idem danas po čokoladu. Plemenitu. :mrgreen:
I mandarine su im jeftine. 4,5 kn (u Billi su 6 kn).
X za sok od jabuka. Okanili se bezalkoholne cuge iz Lidla... Radler je bolji, a djeca dobiju vodu.Citiraj:
ivy prvotno napisa
Razmišljam kaj mi još njihovo ne valja - kukuruzna krupica je presitna pa se lijepi (na pol puta između našeg kukuruznog brašna i griza, recimo Mlinarovog koje inače kupujem). Dobra je samo za zlevenku. Neko ulje sam isto uzela na akciji pa drugi put nisam. Btw. zeznem se tak i u drugim dućanima.... sve je to slično.
Ali recimo mascarpone sir je mmmm fenomenalan (i nije tak tragično skup ko u Mercatoru) i tako dalje i tako dalje... MM kupuje koještarije od autokozmetike, veli da je dobro, ali ja se nebištela mešati. Samo nek on glanca auto, bez obzira čime...
OK, moje loše iskustvo je s pomoćnim krevetom - pucaju kotačići, a ne znam gdje naći zamjenske jer im je klin mršavijeg kalibra od svih uobičajenih.
Pratim vas već neko vrijeme na ovoj temi i ne mogu više izdržat, danas popodne moram otić do Lidla. Nisam nikad bila. :oops:
pročitaj sastav, ja sam ih baš zato i počela kupovati jer nisam našla ništa što bi mi se činilo problematičnoCitiraj:
pikulica prvotno napisa
Vidiš, ovako se širi zaraza.
a konzum mahnito traži cjepivo :P
Sad se sjetih da su mi u Lidlu najbolje zobene pahuljice - fine su, sitne. Plava papirnata vrećica. Kg je nekih 6-7 kn.
Eh, samo da vas obavijestim, od danas je u Lidlu na akciji keks ala petit beurre. Paket od 1 kg je 7,99kn!!!
Dakle, bila sam u Lidlu, nakupovala hrpu ovdje preporučenih stvari pa MM i ja cijelo popodne jedemo ko da imamo skok u razvoju.
Strašno, napravit ćete ovisnicu od mene. :)
Lazanje se peku.... :mrgreen:
To nisam vidjela, a danas sam se malo zaigrala u Lidlu :roll: pa sam se šokirala na blagajni.
Kupila sam čak i Lei jedne traperice, 40 kuna :shock: jako su slatke ali nažalost prevelike :/ Ima i vrlo zgodnih pidžama za djecu, no nažalost ne i Leinog broja.
Kupila sam onu vašu čoksu od kave i ne sviđa mi se baš.
Ma, dijete će brzo narasti za popuniti te hlačice! Bolje nego da u joj sad male.Citiraj:
Mima prvotno napisa
Ja sam ih na Ireni u dučanu probala :mrgreen:
Isto preeeevelike :cry:
:lol:Citiraj:
aries24 prvotno napisa
Kupila sam integralni tost (5,29), za večeru smo imali odmah tople sendviče.
Jami sirnica je još uvijek snižena 25,89 kn
Čokse Madagaskar (12 kn)
sebi sam kupila donji dio trenirke za po doma (60 kn)
a djetetu zgodne čizme za 111 kn.
sve u svemu, dobra kupovina. :mrgreen:
Mi smo se stvarno zakačili za njihov jogurt od jagode u tetrapaku od jedne litre. Stvarno je super fini. Djeca ga obožavaju.
Pa onda kupujemo i žitarice (slično kao Nesquick žitarice, ali manje pakiranje), košta oko 5-6 kuna.
Ima i dobar sirni namaz. Grickalice smo kupovali za rodjendane. I to je OK.
Moj dragi ne voli LIDL nikako. Jednom smo isli, pa mi je radio scene tamo kako je njemu ispod casti uci u taj ducan. Da se ne osjeca dobro....Bla-bla! Mislim, pa ducan ko ducan. Ne mora ti se bas sve svidjati, ali eto.... nadje se tih sitnica koje su super.
Imaju sladoleda koji su odlicni. Mljac!
Ma za svakoga po nesto. I imaju i robne marke, pretezno nase! Podravka, Kras i dr.
I ja sam si kupila donji dio trenirke i to odmah dva komada! Baš mi se sviđa materijal.
Ali glavni razlog našeg odlaska u Lidl je bila šipka za vježbanje koja se namontira na vrata a koja je danas trebala biti u ponudi ali nismo ju našli :/
ja jednom u životu bila u lidlu!! :/
ja više neću hvaliti lidl
svima ću reći da ne idu tamo
sve mi operušali :nope:
prvi dan akcije i što god sam htjela - razgrabljeno
E bas taj sok 100postotni je meni bio odlican
i pelenuse su mi ok iako nisu nista znacajno jeftinije od drugih u tom rangu.
Odlican mi je i Vermut bijeli za 25 kn, okus mu je skoro pa kao Martini
Tostevi su sjajni.
Wc papir, 4slojni, traje mi pakiranje nevjerojatno dugo tako da je ispao super ekonomican.
Dosad jedini promasaj mi je bio neki sir, pakiranje kao veci trokut... totalno nezanimljiv i neukusan. I prosle godine jedne super povoljne hulahopke, bez uzorka, za klince... razvalile su se prebrzo, ali uz tu cijenu ne mogu ni traziti vise.
Ja sam jučer išla kupiti kavu i nabasala na traperice za Mislava 40 kn, kupila dvoje, super su. I jaknu za dvorište, ustvari za 80 kn, za naše selo trebam uvijek rezervni komplet odjeće, ali jakna je ustvari sasvim solidna.
:lol:Citiraj:
dunja&vita:-))) prvotno napisa
baš si me nasmijala
I nož u ledja za kraj, imaju čak i spatzle. :mrgreen:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
a di stoje ti špecli ? :mrgreen:
u kojem obliku - suhi , svježi , smrznuti ?
U frizideru, svjezi. :yes:
nema do mojih
Kad sam vidjela te spatzle odmah sam se tebe sjetila.
daj recept :mljac:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
samo nemoj reć da ti to odokativnom metodom
kod mene je sve otprilike
malo gusce nego zanzarele
Imaju jako fine sladolede. Kutija od 1 litre je 10-tak kn. :mljac:
:lol:
da zanzareleeeee, leleeeeee, ivka osla mi coksa u nos.
17kn.Citiraj:
Dream prvotno napisa
sladoled na štapiću, 2 okusa,za zzz manji od kinga = 4,00 kn
makovnjače , orahnjače = akcija = nekih 10- ak kn (iz leda,gotove za 25 min)
grašak 450 gr = 5 kn (okus kao i ledov)
špinat iz leda
gotove torte na akciji (redovito su na akciji 5-6 dana prije nego im istekne rok ), srednje veličine = oko 45 kn
zrnati sir
jogurti svih vrsta,
choko i pahuljice od meda = 5,99, čok. namaz
mali sokići 5/1 ( djeci za školu uz marendu)
slatkiši su im odlični, mix keksi
MM kupuje neke Perlenbacher pive
kad naletim na vrući kruh, posebno kukuruzni :D
od tehnike sam kupila pekač kruha (odličan), komplet figaro + četke = 80 kn, isto dobar (kad je bila akcija nije ga bilo, a sad kad je završilo lito sve su iščupali iz skladišta)
znam kupiti i cvijeće (đirani 5 kn, super!)
ne sviđa mi se : kozmetika - cien, mliječni proizvodi -pilos (nekako su mi svi bezukusni), riblje konzerve (ne znam koja marka) probali smo više vrsta- grozno; ponuda voća i povrća im je bez vezna, uvijek nešto polumrtvo ( bar kod nas)
Jel imalu u Lidlu one polupečene baguette i peciva koje treba dopeći 10ak minuta u pećnici (ali bez začina)?
U Metrou sam nekidan uzela tri paketa jer moji klinci obožavaju ta topla peciva ali su, izgleda završili u tuđim kolicima. :roll:
Sladoled od oraha ... mljacmljac
A onaj sladoled od jagode ... sa komadićima jagode ... mmmm
Ne, draga! Točno 9,99kn, ali sam ja zaokružila na 10. Ima više okusa - čokolada/cream,Citiraj:
marta prvotno napisa
karamela/cream,
višnja/cream,
vanilija s grožđicama i orasima,
jagoda/vanilija,
čokolada/vanilija.
Sve isprobano i ne znam koji mi je bolji! (smetaju mi samo grožđice u onom koji ih ima jer su malo kiselije u odnosu na sladoled...)
evo vratili se i mi iz lidla, ja i dalje nabrijana
ne znam jel ima neki bolje opremljen u zg od ovog na jankomiru ali ja pola stvari koje opisujete nisam mogla nac na policama
brasno - imaju jednu i po vrstu
te spatzle nisam nasla, a nisam imala ni pojma gdje da ih trazim kad im je sve zbrckano po policama i hladnjacima
lisnato koje davor opisuje - nisam nasla
kava turska - jedna vrsta, ambalaza obecaje - hrskanje
sladoledi - kupila veliko pakiranje onih na stapicu (sad moram neplanirano peci krupmirusu jer je izgubila u borbi za mjesto u 5litrenom zamrzivacu) i ajde sreca pa su ivaru ok, meni se ne mogu usporediti s ledovim, osim sto su stvarno povoljniji
pola ducana zauzimaju - sokovi. pa mogli su nesto sokova ostaviti i na skladistu :roll:
hrvatski proizvodi nisu nesto povoljniji u odnosu na konzum, ako su uopce
potrosili smo 300 kuna, a pola od tog ne bi kupili da smo isli u kvartovski ducan. zato su sva moja ocekivanja okrenuta u krpu za ciscenje staklokeramickog stednjaka.
a ta nikako da krene sama cistit
Već dugo namjeravam napisati, pa stalno zaboravljam: ono jako jeftino maslinovo ulje ne vrijedi ništa, gorko je. Ajde, upotrijebila sam ga za dinstanje (na suncokretovom radim samo svinjetinu).
Ima li neka preporuka za bolje?
Ivarice, lisnato u rolici nalazi se u frižideru gdje su i knedle.
Inače tebi bliži Lidl imaš kod križanja Vrapčanske i Ilice. Ne brini, kad se malo navikneš nađeš sve zatvorenih očiju 8) .
Baš tako, moraš se naviknuti :mrgreen: Ja sam prva dva puta bijesno izašla iz Lidla a da ništa nisam kupila, a i sad ne znam naći pola stvari koje cure ovdje spominju. Doduše neke takve stvari niti ne kupujem (tipa nekih polugotovih jela ili toliko slatkiša). Drugp, mislim da baš i ne možeš računati da ćeš tamo obaviti tjedni špeceraj, ja tamo kupujem samo njihove vragolije, hrvatske proizvode uopće ne.