ivica_k, odlično....
~~~~~~ za petak, nek se lijepo podjele i da nam uskoro javiš veeeeliiiku ß :heart: :saint:
Printable View
ivica_k, odlično....
~~~~~~ za petak, nek se lijepo podjele i da nam uskoro javiš veeeeliiiku ß :heart: :saint:
ivica_k, super :D , držim fige za petak :*
Bravo ivica_k, navijamo za petak :D :D
Ispravak krivog navoda od jučer, mi smo imali 12 folikula, a 8 jajnih stanica ;)
da li ste se između punkcije i transfera čuli s dr/biologom kakav je razvoj situacije u labu ili ste samo došli na transfer u dogovoreno vrijeme ne znajući što vas čeka :/
pretpostavljam da oni zovu da se dođe ranije, ako dijeljenje ne teče kako treba :?
ne želim da nas zovu prije petka :mrgreen:
isključite mobitele :lol:
ma bit ce sve u redu...
kako stvari stoje i ja cu u Adebar :lol: :lol: opettt
Možete li mi netko pomoći ?nejasno mi je oko te IMSI metode može li se ona koristiti bez obzira na broj spermija .Jer nama ih nadu nekoliko kom pa ne znam da li da saljem papirologiju ili ...
Hvala unaprijed u držim fige Ivica-k da transfer bude u petak :mrgreen:
dobre vijesti od nas - dočekalo nas je 5 lijepih zametaka koji odgovaraju stadiju 4. dana :D
biologica je izabrala 2 najbolja i sada su kod mene, na sigurnom, a preostala 3 će nam oni pričuvati :mrgreen:
betu vadim 01.02., a do tada opušteno i s osmijehom na licu čuvam naše mrvice :love:
garagamelice, imaš pp!
ivica_k, drago mi je što je sve prošlo kako treba :D , pazi na sebe i na svoje mrvice :*
pozdrav svima na ovom postu!
ja sam ovdje otprilike nova...sudjelujem u postu za Sloveniju i baš zbog dvoumljenja došla malo i ovdje pogledat šta kažete i kakva su iskustva. sad vidim za taj Adebar, koji je ako sam dobro razumijela u Beču? u kratko ako mi tko može skratit muke i reći iskustva, kakva je to klinika i kakve su cijene? Da li je netko možda bio u ivf centru za liječenje neplodnosti u Bregenz (Austrija) kod dr. Zech? ako je kakva ima iskustva?
nadam se da ćete imat kakve novosti za mene...
Evo da se pohvalim dosla jucer danas iz Beca,prezadovoljna sa svime,uglavno od sljedeceg mj. sam pikalica.I nadam se da ce sve proteci kako i treba. Jedan dio cemo odraditi u Becu drugi u Bratislavi zbog zbog PGD metode na zametku,jer u Becu nije dozvoljen. Krajem drugog mj.pocinjem sa pikanjem,pocetkom 3 imam transfer i nadam se da ce ce sve ici prema planu.sad samo jos neke nalaze trebam povaditi.Prezadovoljna sa svime,sutra cu vidjeti za stan,da rezerviram.Uglavnom sve me odusevilo.
Ivice K sretna sam zbog tebe i cuvaj svoje mrvice i jedva cekam da nam javis da si trudna!! Sretno svima!!!
Draga amaria 23, drago mi je da je Adebar ostavio dobar dojam na tebe i da si zadovoljna i nadam se da će postupak proći u savršenom redu :*
Ivica_k, svakodnevno si nam u mislima i vibramo za tvoje twinsiće (i suprug i ja :) )
Ja se ispricavam sto nisam spomenula u zadnjem postu,prije jesam,mozda ste zaboravile,ja nisam u klinici Adebar,nego u kinderwunchzentrum Golden kreuz..To su dvije klinike pod jednim imenom,jedna je u Becu druga u Bratislavi,tako da jedan dio idem uBec a drugi idem u Bratislavu zbog PGD.
Amaria 23, u svakom slučaju, želim ti puno sreće u postupku! :love:
0,00 kaže nalaz!
slijedi nastavak u beču - FET
Jako mi je žao, ivica_k! Nadajmo se da će smrzlići biti dobitni. Drži se!
Ivica_k, žao mi je....Znaš da ćeš jednom uspjeti....sigurna sam da će to biti brzo...
Ivica_k, jako mi je žao što niste uspjeli:taps:, vjerujem da će vam FET biti dobitni!
Drage moje cure,. ja sam prvi put na ovom forumu, tj. prvi put na bilo kakvom forumu ovog tipa. Buduci da trenutno ne zivim u HR vec u Belgiji, krenuli smo na postupak 'in vritro' ovdje. Meni socijalno ovdje placa dio postupka, a buduci da smo prvi put jos neznam koliko cemo mi platiti...
Pisem ponukana pricom od Simby...
Mislim draga Simby da to sve nije tako strasno, nije moguce predvidjeti u potpunosti sta ce se desiti kod pojedinacne osobe... i iako imas vise folikula, tj. vise jajasaca, to ne znaci da ce se vecina njih razviti u dobre embrije...
Nisu svi doktori jednaki, i nije ni njima svaki dan jednak... Ja nisam bas fan doktora i ne branim ih, ali, svi smo mi ljudi...
Stvar je u tome sto sve mi strasno jako zelimo bebice, i sve sto se desava gledamo kroz veliko povecalo...
Mislim i ja sam sama takva, i da mi nije smirenijeg supruga, mislim da bi zvala svoju doktoricu 3puta na dan ;-)
Mene su prvi put ovdje hiperstimulirali (imala sam oko 20tak velikih folikula), i to vec nakon 6tog dana stimulacije (procedura je ovdje malo drugacija). Naime, stimulacija pocinje 3ceg dana ciklusa i traje oko 10tak dana, Menopurom...No, moja doktorica je od straha da mi se nesto gore ne dogodi (nalazi su mi bili stvarno losi) prekinula ciklus ;-) Onda sam morala naravno pauzirati 2 mjeseca.
U ovoj drugoj stimulaciji dali su mi tek 1/3 doze Menopura,. i naravno, pod-stimulirali su me, tako da smo imali tek 3velike folikule i od toga 1 jajnu stanicu ;( Srecom, bio je i jedan embrio koji su mi reimplantirali i sad cekam na nalaze krvi krajem tjedna.
Bilo je jos folikula, ali j.stanice nisu bile u popunosti zrele, i znaci ne bi rezultirale dobrim embrijom! Ovdje uzimaju u obzir samo folikule koje su vece od 20tak mm.
Ja sam bila totalno razocarana, jer smo racunali na barem 5-6 j.stanica, i plakala sam 2dana...no to ne pomaze :(
Na kraju sam zakljucila ono sto je dr. rekao tebi Simby, samo je jedan dovoljan... A na nama je da se nadamo...
Drage moje, ne spadam vise ovdje (jer nisam u ovom postupku bila u Austriji) ali vam moram javiti da je moja beta jučer 189!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...Mislim draga Simby da to sve nije tako strasno, nije moguce predvidjeti u potpunosti sta ce se desiti kod pojedinacne osobe... i iako imas vise folikula, tj. vise jajasaca, to ne znaci da ce se vecina njih razviti u dobre embrije...
Draga suncica5, razumijem tvoj stav, no ipak se samo djelomično slažem s tobom. Stvari se ne mogu predvidjeti (iako je kod nas koje smo imale više postupaka i to moguće u jednoj mjeri ovisno o prijašnjim reakcijama), no kada se one počnu događati, u postupku je još uvijek, ovisno o razvoju situacije, moguće reagirati ovako ili onako.....
....Nisu svi doktori jednaki, i nije ni njima svaki dan jednak... Ja nisam bas fan doktora i ne branim ih, ali, svi smo mi ljudi...
ovo potpisujem, no mislim da po broju njihovih "boljih" ili "lošijih" dana na kraju krajeva i sami dijelimo doktore u neke kategorije....
Draga suncica5, mislim da sve to na kraju kada se ostvari cilj (a to se prije ili poslije ipak dogodi - iako nam se ponekad čini da nikada neće) treba spremiti u neku ladicu uspomena...i razocaranje i ljutnju i suze i strah... i da treba služiti samo kao dokaz da se na kraju sve to isplatilo!
Želim ti da ti nalaz krvi donese veselje!!!!!!!!!! (i da sve drugo zaboraviš!)
Draga Simby, od srca ti čestitam na visokoj beti!!!
Draga Simby, čestitatam ti na lijepoj trudničkoj beti, veliki pozdrav tvojem suprugu od mene i supruga!
Simby, čestitam na lijepoj beti!!!
jelenkić, marians i loks hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simby, navratila sam tu samo da dođem u čestitare:-D:-D:-D čestitam, a cure na Odbrojavanju još jače skakuću za tebe
Draga Amarija,
nova sam na Forumu uopste, vidim tu da ides na PGD . I mi moramo na PGD da idemo , jer to nam je jedina opcija da izbjegnemo Mutacije . Pokusala sam ti se javiti pp, ali jos nisam dobila odgovor od tebe. Molim te da ako imas bilo koju info. u vezi tog dobro bi nam doslo.
Hvala ti puno, lp
Drage moje cure! Pomolite se za moju bebicu, opet smo u bolnici, ovaj put u Zagrebu, bebina posteljica se ljušti jer se maternica bori izbaciti gestacijsku koja je prazna, ja jako krvarim, na infuziji sam danonocno, apaurini i spazmeksi i injekcije progesterona, ali doktori vele da je sve u Božjim rukama. Sutra nam je 13.tjedan. Bila sam na redovnom uzv prošli četvrtak i sve je bilo u savršenom redu, prvi puta sam se usudila iskreno poveseliti svojoj bebici i nakon 2 dana sve je krenulo nizbrdo.
ajme jelenkić... evo puno puno se molim za tebe i bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dragi Jelenkić... evo i ja se pridružujem molitvama. Mislim na vas :heart:
jelenkić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jelenkić,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bebicu i da sve završi dobro!
evo me,joj sva sam se najezilaaaa
draga Jelena drzi se i sve ce biti u redu.....
pozdrav i svako dobro
:heart:Draga jelenkić za tebe i bebu~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve dobro prođe
jelenkić puno puno mislim na tebe i bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga Jelenkic, drzite se ti i bebica i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih zila da sve bude ok :heart:
Dragi Jelenkić pridružujem se molitvama, nadam se da će sve biti u redu:heart: