da,bila sam u blagom stimuliranom postupku....od tri jajašca,dvije mrvice su mi vraćene,jedno jajašce nije bilo zrelo...hvala na lijepim željama...želim i ja isto to... :) :)Citiraj:
CERES prvotno napisa
Printable View
da,bila sam u blagom stimuliranom postupku....od tri jajašca,dvije mrvice su mi vraćene,jedno jajašce nije bilo zrelo...hvala na lijepim željama...želim i ja isto to... :) :)Citiraj:
CERES prvotno napisa
Romanica je objavila trudnocu? pa cestitamo, cini se da je to prva VV trudnoca...... :D :D :D
Amalka :D :D :D :D
XXXCitiraj:
Amalka prvotno napisa
( :oops: blažena lijenost-tko je zna njegovati)
Amalka, sad vidim da si bila na gonalima ( 20-tak ampula) + antagonist cetrotide. Zanimljivo, blizu si mi po godinama, ista dijagnoza (ja sve ok, mm-oat), dva prirodna Ivf/icsi iza mene, uskoro idem na dogovor za prvi stimulirani, pa skupljam sve moguće info. Tvoj uspijeh mi uljeva nadu. Želim ti svu sreću dalje i naravno, školsku trudnoću. :heart:
Romanica, čestitam! :D :D Baš mi je drago zbog tebe!
Romanica :D :D :D čestitam od :heart:
i ja sam lijena, pa ću potpisati Auroru* :oops:Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
ja sam prijavila da stiže M i da neću raditi betu
međutim to se završilo na dva dana svijetlosmeđeg iscjetka
i nakon blijedih plusića na testovima danas uradim betu i ona iznosi 322 :D
ja još ne mogu da vjerujem, a nadam se da je dobra beta, s obzirom da je danas 17-ti dan od AIH-a
Vještica čestitam :D :D :D :D beta je odlična :D :D
šta je ovo cure moje pa vi ste skoro pa sve trudne :D :D :D ,
vjestice čestitam i tebi na toj prekrasnoj beti jupiiiiiii
kako mi ulijevate nadu!!!!
Romanica, Vjestica čestitam!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Krenulo je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
potpisujemCitiraj:
sbonetic prvotno napisa
bravo cure :D :D :D :D
vjestice :D :D :D predivno, nemas pojma kako sam sretna zbog tebe, bas si mi bila draga jos s pz, uvjek sam posecivala taj pdf da vidim dali si trudna...i eto i ti i moja draga a72 ste uspjeli...BRAVO :D :D :D
A ja sam bas bezveze, bila sam na rodjendan kod jednog predivnog decaka od 2 godine u subotu, svi nasi drugovi vec imaju bebu, drugi cekaju bebu, a mi 5 godine u brak, a ja pricam samo o putovnaja i o poslu kad me pitaju "sta ima novo" i citam im sazaljiv pogled u ocima, ko da mi na celo pise da mi ne mozemo...pa kad cujem "daj Boze i kod vas sto pre" dodje mi da ih lupim po glavi... :evil: :( :roll: samo znam da ih ne zelim dugo, dugo vidjeti za sad, a ni znati za njih...grozna sam znam...
CESTITAM i ovdje!!!!!!!!!! :D :D :D
Koliko trudnica , tako sam sretna !!!! to mi daje snagu
Čestitam Romanica , Vještica :D :D :D :D :D
Jupiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D čestitamCitiraj:
sbonetic prvotno napisa
Svim novim trudnicama najljepse cestitke i sretna sam da je napokon krenulo :D :D :D :D :D :D :D
Ovdje je sve prepuno dobrih vijesti, pravi baby-boom (da ne kažem beta-boom)... Sretno svim curama! :D :heart:
Dobro kažeš:pravi beta bum.....samo neka se tako nastavi pa da nam i ti zabombardiraš s betom... :D :D :D :D
evo mene u ovo lijepo jutro opet s :coffee: ,
svim novim trudnicama (prekrasno je to reću u množini) :D :D :D
kate32 ~~~~~~~~~ i čekamo...
mare hvala na kavici baš paše u ovo predivno jutro, kod nas kao da se vratilo ljeto.
vještica :D :D :D čestitam i želim ti školsku trudnoću
coolerica :D super da je beta konačno skočila i tebi želim školsku trudnoću
Amalka :D čestitam od :heart:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
:* i pozdrav
dobro jutro!!
drage cure, hvala vam na jučerašnjim postovima, zbilja ste me utješile
(i urazumile da se testići ipak ne rade prerano)....
ja sam odjurila na posao i nisam se ni zahvalila....
baš ste mi super!!!!
:love: :love: :love:
sada sam obećala sama sebi(opet), ali i mužu da nema više testića dok dr ne kaže....a sada sam trebala vaditi ß tek u petak, kada će mi biti 12-ti dpo....
tako da testić radim u petak ujutro da vidim isplati li se uopće ići vaditi krv...
e da, čestitke svim novim trudnicama!!!!
:*
vjestica :zaljubljen:
:dancingfever: Čestitam!!!! :D :D :D :D
:*
već skakućemo a kavu nitko nije skuhao :coffee: :love:
poseban pozdrav našoj amyx koja uskoro kreće po svoje smrzliće
tonili koja samo što nije postala trudnica nakon FET-a
shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart:
tikica_69~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliko iznenađenje i da sve prođe dobro
sbonetic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam dođeš s najljepšom viješću
andreum i sretnu35 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da im porod prođe bezbolno i glatko
kate32~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta bude do neba
mmaslačak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i dobar tulum u labu
čestitke svim novim trudnicama i :love: svima onima koje će to uskoro postati
pusa novim trudnicama, ja više nisam samo šmrkalica sad sam i pikalica, jupi, u petak ultrazvuk :D
čestitke friškim trudnicama i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima u akciji! :*
potpisujem u potpunosti ksenu28
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :D :love: :heart:
i ja potpisujem ksenu!!!! svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ksena, ja ću na tvoje nadodati samo i puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe :heart:
vještica, čestitam :D :D :D fenomenalna su mi ova iznenađenja, iznenadni obrati situacije na pozitivu :) želim ti uredan nastavak trudnoće :heart:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
potpisujem vrijednu ksenu uz dodatak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za njezin skorašnji dgoovor i uspješan postupakCitiraj:
ksena28 prvotno napisa
potpisujem Ksenu,čestitam Romanici i Vještici.. :D :D :D :D :D :D :dancingfever:
vještice prekrsan obrat i prekrasna vijest čestitam :D :D :D
Čestitam svim curama,samo ne znam kak sam se ja našla među ovim trudnicama....mislim lijepo je vidjeti svoje ime među njima ali ja betu vadim u petak.
možda je to dobar znak ;)Citiraj:
romanica prvotno napisa
amalka,vještica,coolerica :D :D :D ,čestitam trudničice!!!
ovnica i romanica~~~~~~~~~~~~~~~~~ da u petak beta bude pozitivna
marti_sk ,šaljem ti :love: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te iznenadi što prije jedno malo čudo
amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji start
svim drugim dragim curama ~~~~~~~~~~~~~ i :*
marti_sk , :* a to sa prijateljima... to smo svi prolazili, i nije prijatno,oni vam sigurno zele srecu, ali jednostavno ne znaju kako te rijeci bole. Ja sam morala mojoj rodjenoj sestri da posaljem ono pismo sa Rode,sta reci i ne reci osobama koja se bore sa neplodnoscu, i tek onda mi je poslala sms i rekla dane moze pricati jer ju je stid i tesko joj je kako me nije ranije razumjela...To bismo pismo trebali poslati svim nasim dragim osobama da vide sta proazimo jer ne razumiju...(meni npr jedna prijateljica -sticajem okolnosti rijetko se vidjamo, ali smo nekad bile super- nije rekla ni da je trudna, od drugih sam cula da se porodila, jer eto, da me ne povrijedi.... :roll: kakva glupost, uradila je deset puta gore )Citiraj:
marti_sk prvotno napisa
Vasa ce beba doci jer se vi jako borite za nju, i tacka. Vidis i sama ovdje kakve se fine stvari desavaju, kad tad sreca ce doci i u vas dom :love:
vjestice , da ti i ovdje cestitam , i pozelim najljepsu trudnocu i bebicu koja ce vam uljepsati zivot :love: :D :D
svim novim trudnicama čestitam od srca :D :D
vještice :D
Shanti ti si me najviše razveselila :heart: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitke novim trudnicama, ja danas nisam radila test, kukavica znam :( . Zaspala pa žurila na posao, sanjala da sam procurila, da sam ljuta kao pas. Ponjela sam testić sa sobom, možda napravim preko dana, za koji sat tu na poslu. Što mislite?
Čestitke svim novopečenim trudnicama! Konačno je krenulo :D :D :D
Čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~ da nastave ovaj lijepi niz.
Svim ostalim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivu.
(puno je lakše uz današnje veselo Odbrojavanje)
Trudnicama, mamama i tatama :* jer nas svakodnevno bodrite!
Pa ovjdje je pravi beta-bum.Cestitke svima i da do petka oborite sve rekorde ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima :heart: